Onaylı Referans Fulya hanım ile tanışma

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
13,376
Fulya hanım ile geçtiğimiz çarşamba 3 saatlik incall görüşme için bir gün öncesinde haberleştik. Kendisi çok kibar ve iletişimi çok iyi. Evi merkezi bir yerde ve otopark sorunu hiç çekmedim diyebilirim. Evine giriş ve çıkış rahat, görüşme öncesi zaten çok detaylı bir şekilde evini tarif ettiği için elimle koymuş gibi bulabildim. Kendisi ile geçirdiğim zamandan gerçekten çok keyif aldım, gönül rahatlığı ile iyi ki görüştüm diyebilirm.

Tekrar görüşmek dileği ile @Fulya Ekici

Sevgiler

Durum
Sosyal Coin
20,341
Fulya hanım ile geçtiğimiz çarşamba 3 saatlik incall görüşme için bir gün öncesinde haberleştik. Kendisi çok kibar ve iletişimi çok iyi. Evi merkezi bir yerde ve otopark sorunu hiç çekmedim diyebilirim. Evine giriş ve çıkış rahat, görüşme öncesi zaten çok detaylı bir şekilde evini tarif ettiği için elimle koymuş gibi bulabildim. Kendisi ile geçirdiğim zamandan gerçekten çok keyif aldım, gönül rahatlığı ile iyi ki görüştüm diyebilirm.

Sevgiler
Güzel paylaşım teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
13,203
Tanıtım Konusu Referansları

Sevgiler
Bende seni tanıdığıma memnun oldum canım,tekrardan görüşmek dileğiyle 😇🥰😘

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: CookieMonster
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390