Fulya ile kaçıncı görüşmemiz hatırlamıyorum. Her görüşmemizde ilk kez görüşecekmişiz gibi tatlı bir heyecan sarıyor beni. Onun gülüşü, gözleri, sohbeti o kadar tatlı ki tüm streslerden, dertlerden uzaklaşıyorsunuz. Ve tabii ki harika vücudu ve aklımı baştan alan kıyafetleri.. Mini mini eteğiyle yine muhteşem bir görsel şölen sundu bana. Kusursuz ve doğal vücudu, temiz ve pürüzsüz teni, mis kokusu, bal dudaklarıyla başka bir aleme daldım. Salonda başlayan dokunuşlarla sarmaş dolaş yan odaya geçiş ve harika anlar sonrası müthiş bir final.
Bir Fulya klasiği olan duş sonrası yeni bir seksi kıyafetle yine aklımı başımdan aldı. Bir müddet sohbetle dinlendikten sonra yine müthiş bir ikinci seans yaşadım. Fulya ile her pozisyon çok zevkli ama doggy muhteşem. İnce bel, harika kalçalar, tam istediğim hafif esmer ten, off ki of... Fakat bu sefer o kadar kontrolü kaybetmişim ki doggy'e geçemeden ben bittim 💥. Neyse artık gelecek sefere ..
Seviliyorsun güzel, naif, tatlı, kibar, seksi kadın @Fulya Ekici 🌹❤️.
Bir Fulya klasiği olan duş sonrası yeni bir seksi kıyafetle yine aklımı başımdan aldı. Bir müddet sohbetle dinlendikten sonra yine müthiş bir ikinci seans yaşadım. Fulya ile her pozisyon çok zevkli ama doggy muhteşem. İnce bel, harika kalçalar, tam istediğim hafif esmer ten, off ki of... Fakat bu sefer o kadar kontrolü kaybetmişim ki doggy'e geçemeden ben bittim 💥. Neyse artık gelecek sefere ..
Seviliyorsun güzel, naif, tatlı, kibar, seksi kadın @Fulya Ekici 🌹❤️.