Forumun en iyi milfi

Durum
Sosyal Coin
7,828
Selamlar değerli forumun üyeleri bir muhabbet açmak istedim milf pembisler ile alakalı bu zamana kadar gidenler de gitmeyenlerde cevaplasın
Sizce en iyi milf - olgun kim ?
Cariye Ajda
Solist çağla
Sarı şeker Banu
Daisy
Candan
Ebru
Harika Ayça
Aklıma gelen gelmeyen hepsi yoruma en sevdiğiniz özelliği ile yazın muhabette doyum olmasın hangisi ile ne sıklıkta görüşüyorsunuz bol zevkli bir muhabbet olsun

Durum
Sosyal Coin
17,578
Özel hayatımda reelde deneyimlediklerim oldu ama forum üzerinden düşünürsem @candan hanımla iletişime geçeceğime eminim=) Bu arada diğer hanımlarla mukayese etmek babında söylemedim yanlış anlaşılmasın lütfen 🙏

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: Harika Ayça ve osavcısı
Durum
Sosyal Coin
24,970
Tanıtım Konusu Referansları
Cansucugum olgun anlamında alıyorum ben milfi karekter olarak yoksa sen benim icin gencliksin özür dilerim sana milf dediğim için
Senin cevabın beni rahatsız etmedi, asla özür dilemeyi gerektiren bir cevap değil👍 değerlisin benim için 😘
Sadece kendimi genç hissediyorum 🤪😈

Beğenenler:
  • Beğen
  • AlevAlev
Tepkiler: Yasakelma80 ve Harika Ayça
Durum
Sosyal Coin
63,107
Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
63,107
Selamlar değerli forumun üyeleri bir muhabbet açmak istedim milf pembisler ile alakalı bu zamana kadar gidenler de gitmeyenlerde cevaplasın
Cariye Ajda
Solist çağla
Sarı şeker Banu
Daisy
Candan
Ebru
Harika Ayça
Aklıma gelen gelmeyen hepsi yoruma en sevdiğiniz özelliği ile yazın muhabette doyum olmasın hangisi ile ne sıklıkta görüşüyorsunuz bol zevkli bir muhabbet olsun
Üzerime alındım çünkü ben olgun ve çok dolgun tatlı, sexi ,şeker gibi bir hatunum.
Olgun ve dolgun halime bayılıyorum 💃😁

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: osavcısı ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
26,307
Cariye Ajda
Solist çağla
Sarı şeker Banu
Daisy
Candan
Ebru
Harika Ayça
@Gece bence 😈🔥💋💣

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Gece
Durum
Sosyal Coin
25,734
Bayılıyorum böyle bilmeden kelime kullananlara Milf kelimesi İngilizce bir kısaltmadır. Milf İngilizce’de “Mom I would Like to F*ck” demektir. Türkçeye çevrildiğine “Anne ben sevişmek istiyorum” anlamına gelmektedir. Yani 40 45 üstü anne olan kadınlara denir anne olmayanlar milf kategorisinde olmaz ki Türkçeye çevirince anlamı biraz sapkinca.. olgun kadın başka milf başka Allah aşkına özenti olmayı bırakın artık olgun kadın demek varken!

Durum
Sosyal Coin
7,547
Cariye Ajda
Solist çağla
Sarı şeker Banu
Daisy
Candan
Ebru
Harika Ayça
Teşekkür ederim 💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: osavcısı
Durum
Sosyal Coin
8,148
Cariye Ajda
Solist çağla
Sarı şeker Banu
Daisy
Candan
Ebru
Harika Ayça
Benim içinde
1) sarı şeker banu
İstanbul da olması bana uzak olması kavuşmak biraz uzadı malesef
2) solist çağla en yakın zamanda

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: osavcısı ve Sarı Şeker Banu
Durum
Sosyal Coin
7,828
Bayılıyorum böyle bilmeden kelime kullananlara Milf kelimesi İngilizce bir kısaltmadır. Milf İngilizce’de “Mom I would Like to F*ck” demektir. Türkçeye çevrildiğine “Anne ben sevişmek istiyorum” anlamına gelmektedir. Yani 40 45 üstü anne olan kadınlara denir anne olmayanlar milf kategorisinde olmaz ki Türkçeye çevirince anlamı biraz sapkinca.. olgun kadın başka milf başka Allah aşkına özenti olmayı bırakın artık olgun kadın demek varken!
Doğru bilgilendirme için sağolunuz ben bundan sonra olgun kadın diye söylerim
Sizlerde çok iyi bir pembişsiniz sevgilerimi yolluyorum

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Harika Ayça
Durum
Sosyal Coin
7,828
Benim içinde
1) sarı şeker banu
Aklıma düştük ce profilini efsane sexy fotografları nı görünce içim bir tuhaf oluyur😘💐🌹 o derecede aklıma kazıdım Sarı şeker 🍬 imi ama şu mesafe uzaklık beni tüketiyor ahhh ahh gene kısır döngüye girdim 😄🥰💐

Teşekkür ederim 💋
Ben tesee
Benim içinde
1) sarı şeker banu
Daisy veya cariye Ajda yı düşün ve unutma tercih sana kalmış

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Tekno06
Durum
Sosyal Coin
894
MILF: Mother I'd Like to F@ck. (Olarak Biliyorum)
MILF kadın için (ve bütün kadınlar için) bir yaştan söz etmekten ziyade bir olgunluk değerlendirmesi olarak kabul etmenin daha uygun olacağını düşünüyorum. Pembişlerin MILF sıfatını sadece yaş olarak anlamasından ziyade tecrübe tarafından bakmaları bence daha anlamlı olacaktır.😘

Tüm pembişler çiçektir. Çiçekler nazik koklanır.🌹

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: STAREYLUL
Durum
Sosyal Coin
25,734
MILF: Mother I'd Like to F@ck. (Olarak Biliyorum)
MILF kadın için (ve bütün kadınlar için) bir yaştan söz etmekten ziyade bir olgunluk değerlendirmesi olarak kabul etmenin daha uygun olacağını düşünüyorum. Pembişlerin MILF sıfatını sadece yaş olarak anlamasından ziyade tecrübe tarafından bakmaları bence daha anlamlı olacaktır.😘

Tüm pembişler çiçektir. Çiçekler nazik koklanır.🌹
Ben uluslararası anlamını yazdım aslında bu terim ilm amerikan pastası filminde çıkmıştır anne olan kadınlar için geçerlidir mature sizin yazdiginiza daha yakın

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye