Forumda şöyle bir konu açmıştım okuyan var mıdır bilmiyorum ama. Bununla alakalı normalde o başlık altına yorum yapacaktım ama Deadpool'un başlığı kapattığını görünce tekrardan konu açmak istedim.
O konuda belirttiğim gibi forumun güvenirliği konusunda çok fazla bilgim yoktu çünkü siteyi yeni fark etmiştim. Ancak siteyi araştırdıktan sonra sitenin güvenilirliğini anlamış oldum. Özellikle @Diana Hanım gibi bir güzellikle karşılaştıktan sonra bu konuda inanılmaz emin oldum. Daha önce maalesef çok dolandırıldığım için o konuyu açmak istemiştim ancak aldığım cevaptan sonra biraz utandığımı itiraf etmem gerekir. En azından hatamdan biraz erken dönüş yaptım. Deadpool'dan silmesini rica edecektim o konuyu ancak silinirse bazı şeylerin üstünün örtülmeyeceğini fark ettiğimden dolayı yeni bir özür konusu açmanın daha mantıklı olduğuna karar verdim.
Sitenin güvenilirliği ve işlevinin yüksek olmasından dolayı da anında Plus üye olmaya karar verdim. Plus üyeliğinin ayrıcalığını tattıktan sonra da tekrardan buraya gelip yeni bir konu açabilirim büyük ihtimal bununla ilgili.
Daha fazla gözlerinizi ağrıtmadan, hepinize iyi günler diliyorum