Forumda yaptığım eşşeklik hk :))

Durum
Sosyal Coin
8,930

Forumda şöyle bir konu açmıştım okuyan var mıdır bilmiyorum ama. Bununla alakalı normalde o başlık altına yorum yapacaktım ama Deadpool'un başlığı kapattığını görünce tekrardan konu açmak istedim.

O konuda belirttiğim gibi forumun güvenirliği konusunda çok fazla bilgim yoktu çünkü siteyi yeni fark etmiştim. Ancak siteyi araştırdıktan sonra sitenin güvenilirliğini anlamış oldum. Özellikle @Diana Hanım gibi bir güzellikle karşılaştıktan sonra bu konuda inanılmaz emin oldum. Daha önce maalesef çok dolandırıldığım için o konuyu açmak istemiştim ancak aldığım cevaptan sonra biraz utandığımı itiraf etmem gerekir. En azından hatamdan biraz erken dönüş yaptım. Deadpool'dan silmesini rica edecektim o konuyu ancak silinirse bazı şeylerin üstünün örtülmeyeceğini fark ettiğimden dolayı yeni bir özür konusu açmanın daha mantıklı olduğuna karar verdim.

Sitenin güvenilirliği ve işlevinin yüksek olmasından dolayı da anında Plus üye olmaya karar verdim. Plus üyeliğinin ayrıcalığını tattıktan sonra da tekrardan buraya gelip yeni bir konu açabilirim büyük ihtimal bununla ilgili.

Daha fazla gözlerinizi ağrıtmadan, hepinize iyi günler diliyorum :)

Durum
Sosyal Coin
1,558
puhahaha, ne oldu reis yaw. Olabilir emin olmayadabilirsin.. Sormuşsun konu açmışsın korkmayın bu kadar bişey olmaz..

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,930
puhahaha, ne oldu reis yaw. Olabilir emin olmayadabilirsin.. Sormuşsun konu açmışsın korkmayın bu kadar bişey olmaz..
Orası öyle onda sıkıntı yok. Ama bilip bilmeden biraz itham etmişim gibi gözüktü sonradan. Sonra içeriği görünce yaptığımın hata olduğunu fark ettim. Hatalı olduğum için de böyle bir özür dilemek istedim :D

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
dimi ya ben 50 tane konu açmışım forum nedir neden forum diye
dingo yum ben burası da ahırı :)

Neyse korkacak tabi bişi yok en fazla forumdan atılırsın edep adap yol yordam bilmezsen yada kurallara uymazsan o kadar ama burada istediğin gibi at koşturacağını sanan varsa burası orası değil :)

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: faruk88730, Hawkeye ve Mert-can

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Orası öyle onda sıkıntı yok. Ama bilip bilmeden biraz itham etmişim gibi gözüktü sonradan. Sonra içeriği görünce yaptığımın hata olduğunu fark ettim. Hatalı olduğum için de böyle bir özür dilemek istedim :D
Teşekkür ederim güzel düşünceniz için.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye