foruma gelmeden önce takipte olduğum cemre hanım ile foruma gelir gelmez bir görüşme yapmak istedim irtibatı çok kolay çok saygılı hemen randevumuzu oluşturduk ve kendisini beklemeye başladım ne yazıkki gelirken ufak bir kaza geçirdi taksisi, rötarlı olsa da geldi kendisine tekrar çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve konuya giriyorum
kapıyı açar açmaz ayaklarım yerden kesildi çünkü kendisi resimlerinden çok çok daha güzel ve alımlı önce ufak bir sohbet ettik sohbeti çok tatlı ama malesef rötarlı gelmesi sebebi ile fazla vaktim kalmadığı için sohbeti biraz kısa tuttuk hemen odaya geçtik yatakta sizin hiçbirşey yapmanıza gerek yok sadece o manzarayı izleyin aklınızı başınızdan alıyor emin olabilirsiniz çok keyifli bir görüşme gerçekleştirdim ve tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum
burdan kendisine tekrar teşekkür ediyorum yaşattıkları için
kapıyı açar açmaz ayaklarım yerden kesildi çünkü kendisi resimlerinden çok çok daha güzel ve alımlı önce ufak bir sohbet ettik sohbeti çok tatlı ama malesef rötarlı gelmesi sebebi ile fazla vaktim kalmadığı için sohbeti biraz kısa tuttuk hemen odaya geçtik yatakta sizin hiçbirşey yapmanıza gerek yok sadece o manzarayı izleyin aklınızı başınızdan alıyor emin olabilirsiniz çok keyifli bir görüşme gerçekleştirdim ve tekrarını sabırsızlıkla bekliyorum
burdan kendisine tekrar teşekkür ediyorum yaşattıkları için