🔥🔥Yansam mi? Yaksam mi? bilemedim. Fikri olan var mı?🔥🔥
Ekli dosyayı görüntüle VID-20230825-WA0016.mp4
Ekli dosyayı görüntüle VID-20230825-WA0016.mp4
🔥🔥Yansam mi? Yaksam mi? bilemedim. Fikri olan var mı?🔥🔥
Ekli dosyayı görüntüle 12552
Bir fikrim tabiki var: artık tenlerimiz birbirine değmeli ve tek bir vücut olup beraber yanmalıyız kızıl prenses 🔥🔥🔥 Sıcak olupta sevdiğim tek şey sensin ki ben sıcağı sevmeyen bir insanım ama sana hayran olmamak elde değil 🥰🥰🥰🔥🔥Yansam mi? Yaksam mi? bilemedim. Fikri olan var mı?🔥🔥
yakıyorsun yine buraları güzelliğinle cemre hanım cım🔥🔥Yansam mi? Yaksam mi? bilemedim. Fikri olan var mı?🔥🔥
Yansın geceler 🔥😘🌹🔥🔥Yansam mi? Yaksam mi? bilemedim. Fikri olan var mı?🔥🔥
Yakalım derim🔥🔥🤪😍💋🔥🔥Yansam mi? Yaksam mi? bilemedim. Fikri olan var mı?🔥🔥
Yaktın yaktın yıktın burayı🔥🔥Yansam mi? Yaksam mi? bilemedim. Fikri olan var mı?🔥🔥
Beraber yanmayalım mı? 🔥🔥🔥🔥Yansam mi? Yaksam mi? bilemedim. Fikri olan var mı?🔥🔥
Şey bence beraber yanmamız gereken konular var 🫶🫶😘💋🔥🔥Yansam mi? Yaksam mi? bilemedim. Fikri olan var mı?🔥🔥
Ben bu ateşle birlikte yanarım ama🔥🔥🔥🔥🔥Yansam mi? Yaksam mi? bilemedim. Fikri olan var mı?🔥🔥
Kim olmak istemez ki cemrecimmm tabiki isterim🔥🔥🔥🔥🔥@Thorrr kül olmayı göze aldıysan, yanalım o zaman🔥🔥
Beni yak kendini yak her şeyi yak bir kıvılcım yeter hazırım bir bak🔥🔥Yansam mi? Yaksam mi? bilemedim. Fikri olan var mı?🔥🔥
@Arda1 hazırsanız şayet sizin içinde en uygun olan zamanda görüşmek dileğiyle 🔥🔥Beni yak kendini yak her şeyi yak bir kıvılcım yeter hazırım bir bak
@Hawkeye yakarım demiştim, sanırım yaktım 🔥🔥🔥Neler olmuş burada böyle, her yer alev almış 🔥
@rhinoceras beğenmene sevindim, teşekkür ederim 🥰🥰her saniyesini durdurup doya doya izledim 😍
bu kız tam bir kızıl afet🌹🔥
İlk defa bir canlı yanan ateşe dokunmak hatta o ateşle bir olmak istedim 🔥🔥👿👿🔥🔥🔥🔥🔥Yansam mi? Yaksam mi? bilemedim. Fikri olan var mı?🔥🔥
@İsagi o zaman beraber yanalım 🔥🔥İlk defa bir canlı yanan ateşe dokunmak hatta o ateşle bir olmak istedim 🔥🔥👿👿🔥🔥🔥
Birgün yanıyorsun diğer gün köpüklü caguzi keyfi 😜😜@Avtandil yaptım bile, anka kuşu gibi yanıp kullerimden yeniden doğuyorum 🥰🥰
Birgün yanıyorsun diğer gün köpüklü caguzi keyfi 😜😜
Ne mutlu sana bende de hamam zaafı var 😜@Avtandil jakuzi, redbull dan sonra ki en büyük zaafım 🥰🥰...
Ne mutlu sana bende de hamam zaafı var 😜
Sauna, soğuk duş ve tellak kesesi vazgeçilmezim 😁😁😁
Kahretsin görmeden ne kadar romantik olduğumu anladın 😁😁@Avtandil pek bir romantiksin 😂😂
Kahretsin görmeden ne kadar romantik olduğumu anladın 😁😁
Limonlu sade maden suyunu yazmayı unutmuşum 🤪🤪
Limonlu soda değil sade soda ve yanında limon 😁😁@Avtandil tamamdır not alınmıştır 🥰🥰
hem yanlış hem yakmışsın zaten🔥🔥Yansam mi? Yaksam mi? bilemedim. Fikri olan var mı?🔥🔥
@Avtandil direk limonlu soda olmuyormu 😂😂.. Ben limon dilimlemeyi beceremiyorum da 😂🙊Limonlu soda değil sade soda ve yanında limon 😁😁
Olmaz 😉@Avtandil direk limonlu soda olmuyormu 😂😂.. Ben limon dilimlemeyi beceremiyorum da 😂🙊
Yaktın zaten🔥🔥Yansam mi? Yaksam mi? bilemedim. Fikri olan var mı?🔥🔥
yakıyorsun güzelliğinle🔥🔥Yansam mi? Yaksam mi? bilemedim. Fikri olan var mı?🔥🔥
@ArdaTuna merhaba bende ateşin ta kendisi 🔥🔥🔥ateş ile barut yan yana gelmez derler 🤔 merhaba bu arada ben barut 😅
@YANKI yan o zaman 🔥🔥🔥yakıyorsun güzelliğinle