İzmirde pembiş sayısı çok kısıtlı olduğundan arada kendimi ödüllendirmek için şehirdışından pembiş davet ederim. Şu zamana kadar hiç problem yaşamadım hatta iptal edilen görüşmelerde de sağolsunlar ödemeleri hep geri atmışlardır. Kuşluda uzun süredir merak ettiğim @sevgi34seli yi 3 nisan için davet ettim. İlk konuşmamızda talep ettiği bedelin yarısını göndereyim mi diye sorduğumda 5000 yeterli olabileceğini söyledi. Ücreti kendisinin bana gönderdiği bir erkeğe ait IBANa gönderdim.Kendisine ne zaman bilet alacağı konusunda bir kaç kez sıkıştırdım 1-2 gün geçtikten sonra arkadaşıyla arabayla geleceğini yol masrafını bu şekilde talep edeceğini söyledi. 3 nisan görüşme geldiğinde görüşme saatine kadar kendisinden cevap gelmedi en sonunda kaza yaptıklarını söyledi geçmiş olsun dileklerimi ilettim bir şeyi olup olmadığını sordum daha sonra 1-2 gün kadar kendisinden haber alamadım. Kendisiyle takipleşen daha önce yine izmire davet ettiğim bir pembişe sordum tanımadığını ama benim için yazabileceğini söyledi bana 1-2 gün cevap vermeyen sevgi pembişe anında yanıt verdi. Ardından bana yazdı paramı vermesini ya da bet gün vererek program oluşturmamız gerektiğini söyledim. 2 haftalık konuşma sonucunda 25 nisanda izmire geleceğini ozaman program yapabileceğimizi söyledi bende aradaki güven kaybının giderilmesi için paramı at sonrasında tekrar konuşuruz dedim en sonunda türlü bahanelerle 16 nisanda paramı atacağını söyledi ama ne yazıkki bir sonuç yok! İşin parasında da değilim insanının canını sıkan enayi yerine konmak forumun güvenirliği bu durumlarda ortaya çıkıyor keşke forumda olmayan birini davet etmeseydim bu paylaşımı da başkası zarar görmesin diye yapıyorum ayrıca bu konuda destek veren pembişlere de çok teşekkür ediyorum