Merhabalar,
Bazı pembişlerin ücretlendirmeleri bana gözden geçirilmeli gibi geliyor. Belki farkında değildirler diye konu açma gereği duydum. Mevzu şu; görüşme ücretleri saat arttıkça birim saat ücreti normal şartlarda azalması gerekiyor ama bazen tam tersini görebiliyoruz.
Örnek olarak (temsilidir);
1 saat 2.500
2 saat 5.000
3 saat 8.000
4 saat 11.000
5 saat 15.000
yazmış.
Bana göre olması gereken, beklenti ise;
1 saat 2.500
2 saat 4.500
3 saat 6.000
4 saat 7.500
5 saat 9.000
Dikkat ederseniz beklenti kısmında saat arttıkça birim saat fiyatı düşüyor.
Bunlar benim kişisel yorumlarım.
Fark edemediğim, gözden kaçırdığım bir nokta varsa yorumlayın lütfen.
Ve tabii ki pembişler istediği gibi fiyatlama yapabilir, farkındayım, bu bir arz talep meselesi. Sadece dikkat çekmek istedim.
Maalesef ekonomik koşullar bu mecradaki satınalma gücümüzü de olumsuz etkiledigi için artık biz erkekler de daha fazla didiklemek zorunda kalıyoruz
Bazı pembişlerin ücretlendirmeleri bana gözden geçirilmeli gibi geliyor. Belki farkında değildirler diye konu açma gereği duydum. Mevzu şu; görüşme ücretleri saat arttıkça birim saat ücreti normal şartlarda azalması gerekiyor ama bazen tam tersini görebiliyoruz.
Örnek olarak (temsilidir);
1 saat 2.500
2 saat 5.000
3 saat 8.000
4 saat 11.000
5 saat 15.000
yazmış.
Bana göre olması gereken, beklenti ise;
1 saat 2.500
2 saat 4.500
3 saat 6.000
4 saat 7.500
5 saat 9.000
Dikkat ederseniz beklenti kısmında saat arttıkça birim saat fiyatı düşüyor.
Bunlar benim kişisel yorumlarım.
Fark edemediğim, gözden kaçırdığım bir nokta varsa yorumlayın lütfen.
Ve tabii ki pembişler istediği gibi fiyatlama yapabilir, farkındayım, bu bir arz talep meselesi. Sadece dikkat çekmek istedim.
Maalesef ekonomik koşullar bu mecradaki satınalma gücümüzü de olumsuz etkiledigi için artık biz erkekler de daha fazla didiklemek zorunda kalıyoruz