Çözümlendi Fiyasko

Durum
Sosyal Coin
1,071
Merhaba ,
Forumda güzel görüşmelerim oldu,Hepsi ayrı tat ve heyecan doluydu .Kimisi ile bir kaç kez tekrarladık. Ama bugün fiyasko ile sonuçlandı.
1-2 hafta önce Elena ile randevulaştım ,biraz gecikeceğimi bildirdim.(ki yarım saat kadar) Kabul edemeyeceğini kendisinin de keyfinin olmadığı bildirdi. Yani bir bakıma iyi oldu dedi ve randevu iptal oldu.
Bugün yine anlık randevulaşıp gittim yanına .2 saatlik bir görüşme yapacağımı söyledim. Yarım saat randevuyu geciktirdi. Olabilir dedik vardık yanına... Bu kadar olumlu referansı olan birinin vardır değişik marifeti. Maalesef anlatılanların hiçbiri yoktu karşımda .Put gibi duran bir kız , sanki zorla yapıyormuş gibi isteksiz tavırlar. Neymiş kötü enerjisi varmış üstünde...Tek kelime ile fiyasko...
Ulaşım aracı olan için kolay ve bulunabilir.Otopark vs. sorun yok
Temizlik Ev dağınık ve düzensizdi bulaşıklar birikmiş eşyalar ortalarda idi.
İkram olarak öyle masa vs. beklemeyin götürürsen olur ancak. Soda ile taçlandırdık
Fiziksel özelliklerine gelince , meme beklemeyin, ufak da bir popo bulursunuz (hafif toplu birinde daha çok meme var) gerisi zayıf ve minyon biri, yaşı da var biraz. Resimler yanıltıcı idi biraz

Sonuç olarak 2 saatlik randevuyu bir saatten önce bitirdik, bir müddet uzak durulması gerek.

Not: Diğer pembişlere de hoş olmayan söylemlerde bulundu. İşine gelmediği için bana da atıp tuttu sonrada yazılarını sildi.

Durum
Sosyal Coin
15,253
Geçmiş olsun. Hep tekrarlanan olumlu görüşmeleriniz olur umarım.
Görüşmenizi ispatlayacak ssleri wpden atarmısınız

@ELENA hanım açıklamasını yapacaktır.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Tomy1
Durum
Sosyal Coin
23,165
Merhaba ,
Forumda güzel görüşmelerim oldu,Hepsi ayrı tat ve heyecan doluydu .Kimisi ile bir kaç kez tekrarladık. Ama bugün fiyasko ile sonuçlandı.
1-2 hafta önce Elena ile randevulaştım ,biraz gecikeceğimi bildirdim.(ki yarım saat kadar) Kabul edemeyeceğini kendisinin de keyfinin olmadığı bildirdi. Yani bir bakıma iyi oldu dedi ve randevu iptal oldu.
Bugün yine anlık randevulaşıp gittim yanına .2 saatlik bir görüşme yapacağımı söyledim. Yarım saat randevuyu geciktirdi. Olabilir dedik vardık yanına... Bu kadar olumlu referansı olan birinin vardır değişik marifeti. Maalesef anlatılanların hiçbiri yoktu karşımda .Put gibi duran bir kız , sanki zorla yapıyormuş gibi isteksiz tavırlar. Neymiş kötü enerjisi varmış üstünde...Tek kelime ile fiyasko...
İkram olarak öyle masa vs. beklemeyin götürürsen olur ancak. Soda ile taçlandırdık
Fiziksel özelliklerine gelince , meme beklemeyin, ufak da bir popo bulursunuz (hafif toplu birinde daha çok meme var) gerisi zayıf ve minyon biri, yaşı da var biraz. Resimler yanıltıcı idi biraz

Sonuç olarak 2 saatlik randevuyu bir saatten önce bitirdik, bir müddet uzak durulması gerek.

Not: Diğer pembişlere de hoş olmayan söylemlerde bulundu. İşine gelmediği için bana da atıp tuttu sonrada yazılarını sildi.
Geçmiş olsun oluyor bazen böyle işte

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,003
Görüşüp memnun kalmamış olabilirsiniz bu doğal,
Ancak işin dedikodu kısmını anlayamadım.
Diğer pembisler hakkında atıp tuttu diyelim ki,
Bu iki kişi arasında gecen bir konuşma değil mi,
Buraya yansitmaniz biraz ayıp olmamış mı?
İşin magazinsel kısmı aranızda kalsın.
İkinize de geçmiş olsun...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ELENA ve Elishj
Durum
Sosyal Coin
71
Merhaba ,

çok açıklayıcı bir referans olmuş insanların yaklaşımı buna göre değişecektir böyle referanslara ihtiyacı var forumun bütün referanslar pembe diyardan geliyor sanki gerçeği yansıtan çok az

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ELENA ve etriye
Durum
Sosyal Coin
1,071
Görüşüp memnun kalmamış olabilirsiniz bu doğal,
Ancak işin dedikodu kısmını anlayamadım.
Diğer pembisler hakkında atıp tuttu diyelim ki,
Bu iki kişi arasında gecen bir konuşma değil mi,
Buraya yansitmaniz biraz ayıp olmamış mı?
İşin magazinsel kısmı aranızda kalsın.
İkinize de geçmiş olsun...
Ayıp yatakta olur.Farkındaysanız isim vermeden belirttim, yeri gelir birbirinden referans istiyorlar. Hoş olmayan bu bence ...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cnstn33
Durum
Sosyal Coin
13,165
Ayıp yatakta olur.Farkındaysanız isim vermeden belirttim, yeri gelir birbirinden referans istiyorlar. Hoş olmayan bu bence ...

" Ayıp yatakta olur " :ROFLMAO:

Burada isim verdiğinizden bahsedilmiyor zaten kaldı ki kimse kimseyi savunmuyorda sadece bunu söylemeniz hoş olmadı deniyor ki ben de katılıyorum. Çok olumlu bir görüşme geçirmiş olsaydınız bunu referansta belirtecek miydiniz? Bence hayır ama böyle bir olumsuzluk üzerine bunu söylemeniz böyle böyle oldu üstüne bir de çikolata sosu ekler gibi bir de bunu yaptı gibi oluyor. Geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir görüşme geçirmezsiniz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: calibre, Hawkeye ve ELENA
Durum
Sosyal Coin
11,231
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba ,

İlk randevu istedi bi hafta önce keyfim yoktu randevu vermedim bi hafta geçti sonra dan iki saat istedi tmm dedim bu arada çogu dedikleri yalan benim ev bi kün bile dagınık olmadı ve efendi iki saat dedi bi saat kaldı ikinçi saat istemedi bende bi saat parasın istedim adam gözümdün önün dö parayı saydı astında para önden kibar zarfda verilir neysi tartişma 2000 koydu 500 yok bu seferlik böyle olsun diye parasın cebine koydu bende istedim adam kızdı çıktı bilen bilir fizig olarak referans da herkez yazmıştı onu bilerek geldi bu kötü yorum 500 TL yüzünden oldu beni bilen bilir yinede ben teşekkür ederim kötü yorumunuz için

Durum
Sosyal Coin
2,134
Elena hanım ile yaklaşık 1 sene önce görüşmüştüm. Evi tertemiz ve düzenliydi. 3-4 ay önce Liza hanım ile görüştüm aynı eve çağırdı o zamanda temiz ve düzenliydi. 2 side güleryüzlü ve samimi bir şekilde ağırladı. Elena hanım yatakta da tatmin etti. Sizin ne yaşadığınızı bilmiyorum ama bunları belirtmek istiyorum

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ELENA
Durum
Sosyal Coin
8,003
Ayıp yatakta mı olur...
Bu nasıl bir iletişim şekli...
İkinize de geçmiş olsun demiştim...
Vazgeçtim...
Elena hanım size geçmiş olsun...
Etriye, sütrüye karışmadan gideyim ben...

Durum
Sosyal Coin
11,231
Merhaba ,

Ve bu arada belirtiyim saat konusunda anlık aldı ve ben 18:00 dedi 18:30 dedim ya ve geçıktırdı diyo ben yazışmaların var atarım ben 30 saat bekletme yalan 500 lira için bukadar yalana gerek varmıydı vicdan kalmamış ve temizlik konusundan bende söyleyim kendisine kibarca dedim sizde temizlik için bunu yapmalısınız kendisi bilir neresi için basetigimi ben burda onun gibi kötü adam olmak istemiyorum ve son sözüm 500 TL için pazarlık yapmadım diye kötü yorum yazmayın ayıp

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: rhinoceras ve Tom Ford
Durum
Sosyal Coin
2,962
Yarım saat gecikme
Yok enerjisi yoktu
Yok 500 lira falan

Hacı konudan kalitesizlik kokuyor 500 lira peşine düşecekseniz gidin evde şakşuka yapın görüştüğün partnerin neşesi yoksa neşesini yerine getir ya da beceremiyorsan görüşmeye hiç başlama

En çok da bulaşıklara güldüm

İkram yok demiş bu görüşmede ikram olayı şaka mı şampanya da açsınlar size isterseniz yemek yemeye mi gidiyorsunuz

Durum
Sosyal Coin
5,882
Geçmiş olsun. Elena ile oncelerden çok görüşmüştüm. Evi her zaman çok temiz ve derli topluydu. O kısma şaşırdım. Her iki tarafada Geçmiş olsun

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,071
Her şeyi toz pembe görmeyi bırakın, hiç mi olumsuz referans olmaz. (Olumlu referans herkes yazıyor)Kim neyi nasıl algılamak istiyorsa öyle yapsın , yaşadıklarımı paylaştım.
Para ne dediyse verdim iki saatlik anlaşmıştık bir saate düşerse sayarsın paranı. Şimdiye kadar da kimseyle pazarlık etmedim ve herkes hakettiği değeri alır .
Gecikme olayı da doğrudur ,yoldayım dediğimde değiştirdi.
Ve Seni bilen biliyor zaten gerisi de bilsin...

Beğenenler:
  • Beğenmedim
Tepkiler: rhinoceras

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547

Olumsuz referanslar neden siliniyor anlaşıldı diyor arkadaş bana

1. Forumda insanlara şunu açıkla öncelikle kendini mağdur göstermek istiyorsun. İlk randevunda bu kızdan 2 saatlik randevu alıyorsun. Randevuyu iptal ediyor kız çünkü senden sonraki tüm randevuları senin yüzünden 1 saat gecikecek ama neden 1 saat saat hani yarım saatti ?

1692518740360

burada 1 saat demişsin. Yani insanlara kendini haklı göstermek için yarım saatcikden ne olur diye düşündün herhalde gerçeğin su üstüne çıkmak gibi bir huyu vardır.

2. Kıza gidip milenanın fiyatı 2000 senin neden 2500 diyorsun kızın parasına kesik atıyorsun ?
1692518826800

Kızda enerji bırakmamışsın arkadaş.

Yahu anlamıyorum arkadaş böyle tipleri.

500 TL için 50 takla atmak nedir ?

Yazdık bunları bir partnerin randevusunu iptal ettiğinizde o kızın cebinden 2 saatlik görüşme ücretini alıyorsunuz, o para ile belki kira belki fatura belki borç ödeyecek

1 saat ileri aldığında senden sonraki bütün randevular 1 saat kayacak

başkasının fiyatı ile o partnerin fiyatını karşılarsan bırak enerjisinin çekilmesini
insanın ruhu çekilir

Düşünene partnere gidiyorsun sevişirken partner diyor ki senden önceki arkadaş senden daha iyi sevişiyordu ?

Yani kusura bakmayın yarım akılla iş yapıp sonra olumsuz referanslar neden siliniyor diyorsunuz

Aha bu yüzden siliniyor.
500 TL için düştüğün duruma bak yazık, değer mi ?

Ben şimdi sizin hakkınızı nasıl savunacağım ? Siz doğru dürüst olmadan bu kızlar size neden doğru dürüst hizmet versin ?

Yazıkları olsun diyecek başka bir şey yok.

Bide @elana sana da 3 gün ceza
sen neden olduğunu biliyorsun.

Söz uçar yazı kalır yazışmaları silmeyin lütfen.

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
çok açıklayıcı bir referans olmuş insanların yaklaşımı buna göre değişecektir böyle referanslara ihtiyacı var forumun bütün referanslar pembe diyardan geliyor sanki gerçeği yansıtan çok az
Evet bozacının şahidi şıracı :)

Birde şunu soruyorum arkadaşlar olumsuz referans açıldığında konuyu anlamadan geçmiş olsun aa ayıp olmuş falan yazmayın sonra tanımadığınız bilmediğiniz bir adam yüzünden sizinde böyle ayağınız kayabilir.
Bak adam milyon haklı dediğiniz durumda 500 tl için sizin gücünüzü kullanıp yalan konuşuyor ve her şey ayan beyan ortada :) Bi bekleyin partner ne diyor ?
Bi bekleyin kim haklı kim haksız bi görelim, kafandan giriyorsunuz konuya geçmiş olsun geçmiş olsun :)

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Her şeyi toz pembe görmeyi bırakın, hiç mi olumsuz referans olmaz. (Olumlu referans herkes yazıyor)Kim neyi nasıl algılamak istiyorsa öyle yapsın , yaşadıklarımı paylaştım.
Para ne dediyse verdim iki saatlik anlaşmıştık bir saate düşerse sayarsın paranı. Şimdiye kadar da kimseyle pazarlık etmedim ve herkes hakettiği değeri alır .
Gecikme olayı da doğrudur ,yoldayım dediğimde değiştirdi.
Ve Seni bilen biliyor zaten gerisi de bilsin...
Ha birde şu var :)

Bana yazmış ekmek kapın kızlar tabi atmazsın onları diye :)

Yine söylüyorum bu forum işlerine başladığımda 3 arkadaştık.
3 kişi kalsak da bu forum olayını yapmaya devam edeceğim.

Kızlar benim değil sizin ekmek kapınız, aldığım ilan parası ile geçen ay sitenin parasını ödeyemedim maaşımı oraya gömmem gerekti ve aldığım maaş sitenin gelirinin de giderinin de üzerinde :)

Ayrıca kızlar ve burası benim değil onların ekmek kapısı. Düzgün insanlar ile görüşebilecekleri, siz ne kadar düzgün kaliteli adamlar olursanız kızlarda o kadar kaliteli düzgün olur. ama bu şekilde 500 TL için 50 takla atıp mağdurum ben diye edebiyat parçalar başka partnerlerle görüşmeye gittiğiniz partnerin fziğini ücretlerini kıyaslarsanız başınıza bu işler gelir.

Durum
Sosyal Coin
5,882
Olumsuz referanslar neden siliniyor anlaşıldı diyor arkadaş bana

1. Forumda insanlara şunu açıkla öncelikle kendini mağdur göstermek istiyorsun. İlk randevunda bu kızdan 2 saatlik randevu alıyorsun. Randevuyu iptal ediyor kız çünkü senden sonraki tüm randevuları senin yüzünden 1 saat gecikecek ama neden 1 saat saat hani yarım saatti ?

Ekli dosyayı görüntüle 12369

burada 1 saat demişsin. Yani insanlara kendini haklı göstermek için yarım saatcikden ne olur diye düşündün herhalde gerçeğin su üstüne çıkmak gibi bir huyu vardır.

2. Kıza gidip milenanın fiyatı 2000 senin neden 2500 diyorsun kızın parasına kesik atıyorsun ?
Ekli dosyayı görüntüle 12371

Kızda enerji bırakmamışsın arkadaş.

Yahu anlamıyorum arkadaş böyle tipleri.

500 TL için 50 takla atmak nedir ?

Yazdık bunları bir partnerin randevusunu iptal ettiğinizde o kızın cebinden 2 saatlik görüşme ücretini alıyorsunuz, o para ile belki kira belki fatura belki borç ödeyecek

1 saat ileri aldığında senden sonraki bütün randevular 1 saat kayacak

başkasının fiyatı ile o partnerin fiyatını karşılarsan bırak enerjisinin çekilmesini
insanın ruhu çekilir

Düşünene partnere gidiyorsun sevişirken partner diyor ki senden önceki arkadaş senden daha iyi sevişiyordu ?

Yani kusura bakmayın yarım akılla iş yapıp sonra olumsuz referanslar neden siliniyor diyorsunuz

Aha bu yüzden siliniyor.
500 TL için düştüğün duruma bak yazık, değer mi ?

Ben şimdi sizin hakkınızı nasıl savunacağım ? Siz doğru dürüst olmadan bu kızlar size neden doğru dürüst hizmet versin ?

Yazıkları olsun diyecek başka bir şey yok.

Bide @elana sana da 3 gün ceza
sen neden olduğunu biliyorsun.

Söz uçar yazı kalır yazışmaları silmeyin lütfen.
Bu Açıklamayı okumadan önce her iki tarafa da geçmiş olsun yazmıştım düzelteyim... elenacim sadece sana geçmiş olsun.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: rhinoceras ve ELENA
Durum
Sosyal Coin
25,734
İşte o yüzden kesin saat süre diyoruz hatta ön ödeme bile bu yüzden çıktı önce program yap yetiseme iptal et ne oldu elena yine kibarca iptal edelim demiş sonra gel başkasının ücretiyle mukayese et 500 lira ile zengin olacağını düşündü herhalde. Görüşmelerde heyecanlı olup 1 saat içinde doygunluk yaşayıp kalan bir saati istemeyebilirsiniz ama baştan 2 saat konuştuğunuzu unutmayın birde parayı geri vermeyince kötü referans tehdidi. 500 1000 lira ile insanların ekmeğiyle oynamak kadar kötü bir şey yok . Yineliyorum ekmekle oynamak kimseye yakışmaz

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Bir de "olumsuz referans yazarım haa" diye tehdit eden modeller var, onları da burdan en kalbi duygularımla selamlıyorum 🤬🤬🤬 maalesef her topluluğun içinde çürük çarık insanlar çıkıyor. Umarım bunların genele oranı hep az olur forumumuzda ve ne bizlerin ne de kızların keyfi kaçmaz.
Ya onları zaten referans yazmadan direkt gönderiyorum. Numarasını da dağıtıyorum kızlara ki kimseyi kalkıp tehdit edemesin. Bu adamın da forumdan kızlarla görüşmesini engelliyorum ki kendisini düzeltmiyor bu tür insanlar.

Benim de şöyle bir eklemem var izninle, velev ki ekmek kapın kime ne???

Ne yardan vazgeçerim ne serden kafası forumdan vazgeçmem ama forumu, yöneticilerini ve buradaki kadınları b.klarım oldu paşam!!!

Görüşme saati ile kafana göre oyna, görüştüğün kadına mal muamelesi yap, üstüne ücretine kesik at oldu paşam!!!

Burada olumsuz referans sorgulandığı zaman kadınlardan indirim mi alıyorsun avukatlık mı yapıyorsun derler oldu paşam !!!

Hayır forumun sağlıklı bir şekilde yürümesini istiyoruz. Kişisel ilişkilerimizi ve yakınlıklarımızı konuya dahil etmemeye çalışarak. Bunu yapanlar da var mutlaka ama onu da yorumlarda dikkate almayarak. Çünkü herkesin deneyimi kişisel 500 kişi harika geçti der bir kişi demez ya da tam tersi.

Eğer olumsuz referans yazacaksanız daha önceleri de çokça belirttiğim gibi sağlam gerekçeleriniz ve belgeleriniz olmalı.

Eğer olumsuz referans sadece karşınızdaki kişinin ilgisi ve yatak performansı ile ilgili ise yani beğeni ve iletişim ile ilgili ise o zaman belgeleriniz olmayabilir ama üslubu doğru olmak zorunda yazdığınız referansın.

Bu yorum kadınların hatasız, pürü pak oldukları anlamına gelmiyor, ama burası da biz erkeklerin istediği gibi at koşturup ortalığa sallayacağı yer değil.
Yaw sen biliyorsun bolca konuştuk senle.

Ben burayı para kazanmak için kurmadım ilan fiyatları ortada plus üyelik fiyatları ortada, bu fiyatlara hiç bir yerde ilan veremezsin ama buradaki kızları da hiç bir yerde bulamazsınız :D

Plus üyelik 500 oldu ayda yılda bir plus üyelik geliyor :D
İlan paralarını zaten doğru düzgün ödemiyorlar ya unutuyorlar ya önemsemiyorlar yada amaan ilan sitesi nasıl olsa diyorlar :) Durup sussam sesimi çıkarmasam o parayı öyle veya böyle bi şekilde alırım ama ben ne yapıyorum ?_

Ödeme günü geldiğinde verdiği sözü tutmadığı için
Ödeyeceğim diyerek kaybolduklarında
Ödeme bildirimi atmış olmama rağmen 3 gün için de bildirim yapmayanları atıyorum :)

Bakın benim ekmek teknem ya :) Bana değil siteye verdikleri sözü tutmadılar diye ilanını kaldırdığım partnerler var :) Yani çuvaldızı size sokmadan gönderiyorum.
Dediğim gibi beklesem 3-5 gün belki 1 ay ben o parayı öyle de böyle de alırım :)

Burada kimse kimsenin ağası patronu reisi şefi amiri değil arkadaşlar.
Ben bunu yapabiliyorum ve yaptım, mağdur olmayın mağdur etmeyin diye.
500 TL için atılan 40 yalan, üzerine mağdurum hikayesi

sonra forumda olumsuz referanslar niye siliniyor.

Olumsuz referans neden yok onu da söyleyeyim

Partner hata yaparsa hatasını telafi etmesini isteriz, partner adama yazar telafi imkanı dahilindeyse, adam bana yazar referansı kaldıralım diye bende raporlayın derim ki kendi talebi olsun diye.

Şimdi olumsuz ve silinmiş referanslar konusunda aksini iddia edecek olana benim elimde kapı gibi whatsapp ve konunun silinmesi talebi üzerine yazışmalarım var ve olumsuz konu sahipleri de sorunları çözüldüğü için hem minnettar hem de hala forumdalar.

Ayrıca Partner başına 1200 kişi düşüyor az gerçekçi olalım, ikramlık vermedi diye olumsuz referans açanı tabi banlarım
ne zaman unuttunuz soyulduğunuz şipşak iş gördüğünüz ve foto ile alakası olmayan partnerler ile görüştüğünüzü diye de sorarım.

Olumsuz referans için kural yazmak gerek sanırım artık
çünkü bazı insanların olumlu ve olumsuzdan ne anladığını @ArdaTuna nın da dediği gibi anlayamacağımız bir durumdayız.

Yani kusura bakmayın arkadaşlar ama tamam kaliteli partner güvenilir site falan da iş sanki "Buldukça bunuyorsunuz" a doğru gidiyor. Rica edicem olumsuz referans yazarken bunları ele alarak yazın.

Durum
Sosyal Coin
10,199
Bu pi.. bizde olduğu sürece tıkış tokuşu her daim yaparizda insanligimizi vicdanimizi yitirdigimiz gün bittik demektir.
Kısa süre öncede birisi Buse Kayla için yazmıştı ve o kız öğün operasyon geçirdi.Ben kendisiyle 15 gün önceden tarihle ilgili sözlestim ve tesadüfi olarak kavillestigimiz gece operasyon gününün gecesi aradı beni anlattı böyleyken böyle sıkıntı yok dedim hersey yatak seks o bu şu değil sözden dönen katilden kaytaranin pi.... kopsun neyse girdim evine taktım ettim yarım elma gönül alma hediyesini vede sehpa üzerine zarf içinde full emanetini çok ta güzel sohbet döndü sabah beşe kadar arada aksiyonlu olarak.iste dedik ya pi.. havalandıgi muddetce biz her daim onu yaparız da vicdan insanlık yol olursa işte esas o zaman biteriz
Kıssadan hisse

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ELENA
Durum
Sosyal Coin
12,059
Ya onları zaten referans yazmadan direkt gönderiyorum. Numarasını da dağıtıyorum kızlara ki kimseyi kalkıp tehdit edemesin. Bu adamın da forumdan kızlarla görüşmesini engelliyorum ki kendisini düzeltmiyor bu tür insanlar.

Yaw sen biliyorsun bolca konuştuk senle.

Ben burayı para kazanmak için kurmadım ilan fiyatları ortada plus üyelik fiyatları ortada, bu fiyatlara hiç bir yerde ilan veremezsin ama buradaki kızları da hiç bir yerde bulamazsınız :D

Plus üyelik 500 oldu ayda yılda bir plus üyelik geliyor :D
İlan paralarını zaten doğru düzgün ödemiyorlar ya unutuyorlar ya önemsemiyorlar yada amaan ilan sitesi nasıl olsa diyorlar :) Durup sussam sesimi çıkarmasam o parayı öyle veya böyle bi şekilde alırım ama ben ne yapıyorum ?_

Ödeme günü geldiğinde verdiği sözü tutmadığı için
Ödeyeceğim diyerek kaybolduklarında
Ödeme bildirimi atmış olmama rağmen 3 gün için de bildirim yapmayanları atıyorum :)

Bakın benim ekmek teknem ya :) Bana değil siteye verdikleri sözü tutmadılar diye ilanını kaldırdığım partnerler var :) Yani çuvaldızı size sokmadan gönderiyorum.
Dediğim gibi beklesem 3-5 gün belki 1 ay ben o parayı öyle de böyle de alırım :)

Burada kimse kimsenin ağası patronu reisi şefi amiri değil arkadaşlar.
Ben bunu yapabiliyorum ve yaptım, mağdur olmayın mağdur etmeyin diye.
500 TL için atılan 40 yalan, üzerine mağdurum hikayesi

sonra forumda olumsuz referanslar niye siliniyor.

Olumsuz referans neden yok onu da söyleyeyim

Partner hata yaparsa hatasını telafi etmesini isteriz, partner adama yazar telafi imkanı dahilindeyse, adam bana yazar referansı kaldıralım diye bende raporlayın derim ki kendi talebi olsun diye.

Şimdi olumsuz ve silinmiş referanslar konusunda aksini iddia edecek olana benim elimde kapı gibi whatsapp ve konunun silinmesi talebi üzerine yazışmalarım var ve olumsuz konu sahipleri de sorunları çözüldüğü için hem minnettar hem de hala forumdalar.

Ayrıca Partner başına 1200 kişi düşüyor az gerçekçi olalım, ikramlık vermedi diye olumsuz referans açanı tabi banlarım
ne zaman unuttunuz soyulduğunuz şipşak iş gördüğünüz ve foto ile alakası olmayan partnerler ile görüştüğünüzü diye de sorarım.

Olumsuz referans için kural yazmak gerek sanırım artık
çünkü bazı insanların olumlu ve olumsuzdan ne anladığını @ArdaTuna nın da dediği gibi anlayamacağımız bir durumdayız.

Yani kusura bakmayın arkadaşlar ama tamam kaliteli partner güvenilir site falan da iş sanki "Buldukça bunuyorsunuz" a doğru gidiyor. Rica edicem olumsuz referans yazarken bunları ele alarak yazın.
aaa sevgili @Deadpool sen bu forum sayesinde meşhur ekonomi dergisinin en zenginler listesine girmedin mi hala? 🤪😂

Ya Adminim şaka bi yana; böyle şeyler can sıkıcı biliyorum ama sen takılma bence artık böyle muhabbetlere.. paraymış pulmuş falan.. forumun kıymeti bunların çok üstünde bizler için merak etme.. 👍👌

Not: konuyla ilgili olarakta @ArdaTuna üstada aynen katılıyorum.. tekrara gerek yok diye yazmıyorum... 👍

Durum
Sosyal Coin
5,581
Elena ile sanırım 10-12 kez görüştüm, hala da ara ara görüşüyorum. Eski evinde de, yeni evinde de. Her zaman temiz ve düzenliydi. Bir kez görüşmüş olsam bu kadar net konuşamam da 10dan fazla görüşmede hiç bir sorunla karşılaşmayınca arkadaşın yazdıkları bana doğru gelmedi.
Bunun dışında, sohbet esnasında herkes forumda olan biten hakkında biraz konuşur, bunda da sorun olduğunu sanmıyorum. Bunu buraya taşımak daha garip.
Son olarak, evet Elena'nın memintolar biraz küçük, referanslarda bundan bahsediliyor zaten. Fakat totosu çok güzel, onlara laf söyletmem 😘.
Geçmiş olsun Elena'cığım.

Dipnot: konunun üzerinden biraz zaman geçmiş ama ortada bir haksızlık var, yazmadan duramazdım.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Arda1
Durum
Sosyal Coin
3,292
Yönetici arkadaş gayet adaletli şekilde olaya el koymuş ve aydınlatmış , kendisine çok teşekkür ediyorum. Hanımefendiye de geçmiş olsun . Bu tarz muhabbetler ara ara oluyor . Bir olumsuz görüş söyleniyor ve isbat edilmeden , karşı tarafın cevabı beklenmeden geçmiş olsunlar , işte bunlar böyleler havada uçuşuyor . Bunlar yine yaşanacak illa ama bence bu olaydan herkes ders çıkarmalı . Karşılıklı açıklamalar cevaplar verilmeden , suçlayan kişi iddiasını isbat etmeden ve suçlanan kişi dinlenilmeden kimse olaya müdahil olmamalı . Yöneticiye deliller sunulur ve sağolsun o da burada paylaşıyor . Ondan sonra bizler geçmiş olsun diler ve görüşlerimizi yazarız . Bu şekilde kimse haksız yere zan altında kalmaz üzülmez . Yönetici arkadaşa adaleti için teşekkürler ve hanımefendiye tekrar geçmiş olsun .

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye