Firtina oncesi sessizlik?

Durum
Sosyal Coin
756
Selamlaar

Foruma katilimim 2 seneye yakin olmustur fakat su son 1 aydir olan sessizlik hic olmamisti… Sessizlikten kastim pembislerin paylasimlari vs. sanki herkes bi bekleme moduna girmis gibi. Forumda aktif olan hanimefendiler tabiki var ama surayi biraz daha aktif hale getirelim yahu. Haydi hep birlikte..

Durum
Sosyal Coin
4,708
Özellikle son 1 haftadır baya bir sakinlik var bencede.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,367
insanlar ne yapsın, ekonomik şartlar çok kötü, millet bunalmış, işsizlik artmış, buda tabiki hem pembişleri hemde onları ziyaret edecek biz beyleri etkiliyor.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Fingolfin
Durum
Sosyal Coin
5,709
Selamlaar

Foruma katilimim 2 seneye yakin olmustur fakat su son 1 aydir olan sessizlik hic olmamisti… Sessizlikten kastim pembislerin paylasimlari vs. sanki herkes bi bekleme moduna girmis gibi. Forumda aktif olan hanimefendiler tabiki var ama surayi biraz daha aktif hale getirelim yahu. Haydi hep birlikte..
Forum acilali 1 sene ya oldu ya olmadi. Baska yerlerle karistiriyor olabilir misiniz? Yoksa ben mi cok yaslandim.

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Avtandil ve house

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Selamlaar

1. bizim açılalı 1 yıl anca oluyor :D
2. son bir aydır açılan referanslara ve istatistiklere bakarsak çok iyi gidiyor
3. Okul, tatil mevsim geçişleri vs 15 yıldır bu şekilde bir rölanti dönemi olur çok normal ama ekonomi en büyük etkisi, insanın yaşanan olayları gördükçe cebinde parası olsa da ne yaptığı seksten nede cebindeki paradan haz alabiliyor.

Zira eskiden aldığımız maaşlar ile çok rahat haftada bir görüşme yapabiliyorduk, şimdi bakıyorum asgari ücrete bile haftayı bir yana bırakın asgari ücret alan biri bunun için para biriktirmesi gerekecek o duruma geldi.
Bunun toplum üzerinde de çok etkisi var. Sevişemeyen adam gergin olur arkadaşlar, sokakta, avm de metro da o gördüğünüz adamların çoğu cinsel açlığından ötürü kadınlara yada çiftlere yönelik sert karşı tepki eğilimi gösteriyor. Yani sevişmek önemli ama ekonomi daha önemli :)
Ama mesaj güzel mesaj sevdim ve katılıyorum :)

Durum
Sosyal Coin
756
3. Okul, tatil mevsim geçişleri vs 15 yıldır bu şekilde bir rölanti dönemi olur çok normal ama ekonomi en büyük etkisi, insanın yaşanan olayları gördükçe cebinde parası olsa da ne yaptığı seksten nede cebindeki paradan haz alabiliyor.

Zira eskiden aldığımız maaşlar ile çok rahat haftada bir görüşme yapabiliyorduk, şimdi bakıyorum asgari ücrete bile haftayı bir yana bırakın asgari ücret alan biri bunun için para biriktirmesi gerekecek o duruma geldi.
Bunun toplum üzerinde de çok etkisi var. Sevişemeyen adam gergin olur arkadaşlar, sokakta, avm de metro da o gördüğünüz adamların çoğu cinsel açlığından ötürü kadınlara yada çiftlere yönelik sert karşı tepki eğilimi gösteriyor. Yani sevişmek önemli ama ekonomi daha önemli :)
Eski forumuda katarak soylemistim hocam

Diger konularda malesef haklisin..

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,375
Zaten ülkecek bir sevişebilsek ülke çağ atlayacak ama olmuyor olamıyor.
Maddi yönden olmayışı ayrı birbirinden hoşlanan iki insanın sevişmesinden daha doğal birşey olmamasına rağmen var olmayan bir sürü tabular öcüler vs. bütünü nedeniyle olamaması ayrı bir içler acısı bir durum ne kadar yazsan eksik kalacak.
Z kuşağı bu sorunu çözdü mü çözer mi yoksa bambaşka bir yozlaşmaya mı girdiler bilmiyorum sonuçta onlar için herşey çok hızlı olup bitiyor.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
5,581
Bizim tarafta da durum kötü 😕
Bende ayda ikiden bire indi.
Boynum bükük 😢

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
11,961

👌 kesinlikle bende katılıyorum size @Deadpool

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,498
Günün şartları o kadar ağırlaştıki, insanlar keyfi harcamaları neredeyse durdurdu, bu sadece zamparalık da değil, bir cafede vakit geçirmek, keyifli bir meyhanede demlenmek, kişisel hobiler, daha uzar gider, ekonominin bu kadar bozuk olduğu günlerde kişisel ilişkilerde bozuluyor, hele birde üstüne zorunlu harcamalar gelince, okul, kira daha niceleri bu durgunluk ve gerginlik hali çok normaldir, vakti ile komşu forumda pandemi başlangıcında böyle bir konuya dahil olup daha zor günlerden geçeceğiz demiştim ki maalesef haklı çıktım, keşke çıkmasaydım 😞😞, tabi bu durumdan pembişlerimizde aynı ölçüde etkileniyor, umarım yakın zamanda ülke, millet olarak güzel günlerimize döneriz 🙏🙏🙏

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye