Pimi çekilmiş patlamaya hazır bomba @Cansel Ulusoy 🫡💣🥰Ben bombayı bıraktım...😉 gerisini siz düşünün 🤭🤣🤪💣 birazdan gelirim...🥰🥰
Yatcaz,kalkcaz biter bebeğim şunun şurasında sabaha ne kaldı 😉😉🤣🤣🥰🥰Bu gece biter mi şimdi bebeğim 😘
Gitti yine güzelim file çorap, bomba patladı💣🥰Ben bombayı bıraktım...😉 gerisini siz düşünün 🤭🤣🤪💣 birazdan gelirim...🥰🥰
Pimi çekilmiş bombadan uzak durmak gerekir 🤭🤭🤣🤣 @necoplt 🤪🤪💣💣😎😎Pimi çekilmiş patlamaya hazır bomba @Cansel Ulusoy 🫡
Senden çokmu file çorap olsun bebeğim yenisini alırız 🤣🤣🤭🤭🥰🥰Gitti yine güzelim file çorap, bomba patladı
Kırmızı olsun öyleyse 💕💕💕❣️♥️❤️🔥💔Senden çokmu file çorap olsun bebeğim yenisini alırız 🤣🤣🤭🤭🥰🥰
Ne uzak durması patla darmadağın et beni parçalarımın her birini bir yerden toplasınlar💯💣Pimi çekilmiş bombadan uzak durmak gerekir 🤭🤭🤣🤣 @necoplt 🤪🤪💣💣😎😎
Fileyle nükleer bomba etkisi yaptın @Cansel Ulusoy , burada ayağa kalktık gecenin bı vakti.💣🥰Ben bombayı bıraktım...😉 gerisini siz düşünün 🤭🤣🤪💣 birazdan gelirim...🥰🥰
yüksek tesirli bir cansel ulusoy bombası💣🥰Ben bombayı bıraktım...😉 gerisini siz düşünün 🤭🤣🤪💣 birazdan gelirim...🥰🥰
Tamam görüşmeye gelince kırmızı var onu giyerim 🥰🥰🥰😎😎Kırmızı olsun öyleyse 💕💕💕❣️♥️❤️🔥💔
Sonra pişman olmayın ama karışmam 🤣🤣🤭🤭🤪🤪🤭yeterr,yeterr diye bağırmayın🤪🤣🤣🤭Ne uzak durması patla darmadağın et beni parçalarımın her birini bir yerden toplasınlar💯💣
Evet...çok şaşırdın bebişim 🤭🤭🤣🤣 aklına mı geldiii yoksa 😉😉🤫🤫🥰🥰🤣🤣ama hayır...🤪🤪🤣🤣🥰🤭🤭😉😎File mi ? 😍😍😍😜😜
Evet dedim bile🤣🤣🥰🥰🤪🤪😎😎Parçala beni diyosun yani👉🔥😜😋
Altta kalanın canı çıksın 🤗 Kim kimi pişman ederse diyelim o zaman hodri meydan🤠🦾💪Sonra pişman olmayın ama karışmam 🤣🤣🤭🤭🤪🤪🤭yeterr,yeterr diye bağırmayın🤪🤣🤣🤭
❤️🔥❤️🔥❤️🔥🔥🔥🔥🔥😍😘❤️😘💣🥰Ben bombayı bıraktım...😉 gerisini siz düşünün 🤭🤣🤪💣 birazdan gelirim...🥰🥰
Immmmmmmm😂😂😂😂😂🤔💣🥰Ben bombayı bıraktım...😉 gerisini siz düşünün 🤭🤣🤪💣 birazdan gelirim...🥰🥰
-drrrn💣🥰Ben bombayı bıraktım...😉 gerisini siz düşünün 🤭🤣🤪💣 birazdan gelirim...🥰🥰
Doggy mi💣🥰Ben bombayı bıraktım...😉 gerisini siz düşünün 🤭🤣🤪💣 birazdan gelirim...🥰🥰
Özlemişsindir sen benim bombalarımı😉😉🤣🤣😎sanırım haklısın gecenin yarısı ayağa kalkılmaz kii sabah olması gerek insanın uyanması için 😉🤣🤣🤭🤭😎😎🤪🤪🤪🥰🥰Fileyle nükleer bomba etkisi yaptın @Cansel Ulusoy , burada ayağa kalktık gecenin bı vakti.
Aman uzak durun elinizde patlamasın 🤭🤭🤣🤣😎🤪🤪🥰🥰yüksek tesirli bir cansel ulusoy bombası
Hahaaa inşallah çıkar 🤣🤣🤪🥰🥰Altta kalanın canı çıksın 🤗 Kim kimi pişman ederse diyelim o zaman hodri meydan🤠🦾💪
😎😎😎😎😎😎😎❤️🔥❤️🔥❤️🔥🔥🔥🔥🔥😍😘❤️😘
Efendimmm bebişkom 🥰🥰@Cansel Ulusoy hanım , seksi kalçalarınız fileler ile tahrik edici hale gelmiş
Beraber dinleyelim canım olmaz mı 🤣🤭🥰🥰O zaman napıyoruz Tom Jones dinliyoruz resim eşliğinde 😁
Sexbomb Sexbomb you're a Sexbomb
You can give it to me, when I need to come along
Sexbomb sexbomb you're my sexbomb
And baby you can turn me on
File dediğin zaman durup bir düşünmek gerek bencede 🤣🤣😎🤣🤪🥰🥰🤭Gerisini düşünmeye girerim yok file varsa
Hep diyorum, 100 yılın icadı bu şey
Çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗Hos gayet hos bir poz olmus
Ayyyyy ne oldu Yine 🤪🤪🤣🤣😎🥰🥰Immmmmmmm😂😂😂😂😂🤔
Hahaaa bir an seni öyle hayal ettim 🤭🤭🤣🤣😎😎🥰ayyy açaam mı acaba kapıyı bilemedim🤪🤪🤣🤣🥰🥰😎-drrrn
-kim oooo?
-bomba imha uzmanı?
🤣
Hahaaaa ne oldu bebeğim 🤭🤭🤣🤣😎😎🥰Cansel ya, offff 🙈
Yok bu sadece bir görsel 😉😉☺️☺️🥰🥰Doggy mi
Teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋 bom, bommmFileyi bırak asıl bomba sen
İzmir seyahatime az kaldı, ne olduğunu göstereceğim ben sana 👹🔥❤️Hahaaaa ne oldu bebeğim 🤭🤭🤣🤣😎😎🥰
Hahaaa bak şimdi ben iyi birşey sordum sen hemen başka yerlere çekiyorsun bebeğim 💋💋💋🤣🤣🤗🤗🤪🤪ayrıca İzmir'e gelmeni çok isterim özlendin 😉😉🥰İzmir seyahatime az kaldı, ne olduğunu göstereceğim ben sana 👹🔥❤️
Bişey yoooook 😂😂😂Ayyyyy ne oldu Yine 🤪🤪🤣🤣😎🥰🥰
Dinlemek ne demek dans bile ederiz şıkır şıkır,fıkır fıkır.Beraber dinleyelim canım olmaz mı 🤣🤭🥰🥰
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😂Teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋 bom, bommm