Fikirlerinizi Merak Ediyorum

Durum
Sosyal Coin
13,775
Selamlar. Forumda bulunan bir partnerin grup görüşmesi yaptığını bildiğiniz halde kesinlikle grup görüşmesi yapmıyorum demesi sizce nedendir. Kimse için söylemiyorum. Sadece merak ettiğim için soruyorum. Sizler ne düşünürsünüz bilmem?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
13,775
Doğrudur. Ama daha önce yaptığı biri ile teklif edilse hayır dememesi gerekmez mi

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
22,799
Kimsenin kimseye bir zorunluluğu yok . Profilde yazılan sadece bir ön bilgi . Programı oluştururken konuştuklarınız program içinde geçerli . Ön bilgilendirmesinde var olanı sizle ya da benle yapmak zorunda diye bir kuralın absürt kaçacağına eminim .

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,776
Dostum parayı veririm istediğimi yaparim mantığı olmasın paradan önce gelen çok şey var güven, saygı,ten uyumu gibi...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cagdas5
Durum
Sosyal Coin
3,450
Selamlar. Forumda bulunan bir partnerin grup görüşmesi yaptığını bildiğiniz halde kesinlikle grup görüşmesi yapmıyorum demesi sizce nedendir. Kimse için söylemiyorum. Sadece merak ettiğim için soruyorum. Sizler ne düşünürsünüz bilmem?

Sizinle "grup yapmak" istememesindendir. Gayet basit, çok fazla kafa yormamak lazım, selametle deyip yola devam etmek, bir daha iletişime geçmemek lazım.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye