Kullanıcı adı:
Kullanıcı adınız: fidelyo
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. @İpek
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Mükemmel
Ulaşım Nasıldı ?: Çok Kolay
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Şahsi Araç
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Normal
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Mükemmel
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: İyi
Partnerin Yatak Performansı : Normal
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Belki
Referans hakkında diğer detaylar : Bu Forumdaki ilk referansım, kardeş forumda bir çok referanslarim var, İpek le gecen hafta evinde 1 saat görüştük. Evinde gorusmeyi cok tercih etmiyormuş, ben şanslıydim. İpek çok güzel bir kız, fiziği ve yüzü standartların üzerinde. Vücudu orantılı, hele memeleri harika, tam ideal ölçüde ve diklikte. Çok güzel bir yüzü ve karakterli bir ifadesi var, Alsancakta yürürken görsen dönüp bir daha arkasından bakabilirsin. Buraya kadar her şey mükemmel, yalnız kendisine de söylediğim gibi biraz gergin, kendisini rahat bırakamiyor. Bunu söylediğimde bunun genel yapısı olduğunu, ilk görüşmeden sonra daha rahat hissedebilecegini belirtti. Bu gerginlik belki çok yeni olmasından, belki elektrik uyumsuzlugundan belki de seksi çok sevmemesinden kaynaklanıyor. Görüsmemiz, kanepede oturalım, yavaştan ısınma turlarına başlayalım, sohbet ederken karşılıklı yavaş yavaş yaklasalim, sonra uçalım modun da değildi. Bu gününde olmamasından yada başka bir çok nedenden kaynaklanıyor olabilir. Referans yazmaktaki amaç Sayın Admin inde dogru olarak belirttiği gibi yaşadıklarımızı anlatıp forumdaslara yardımcı olabilmek. Yukarıda da belirttiğim gibi İpek çok güzel, sakin, misafirperver, tertemiz bir pembiş. Görüşmelerde Üzerindeki gerginliği biraz daha atabilirse çok çok daha iyi referansları hak edeceğine inaniyorum. Ben kendisini tanıdığıma çok memnun oldum...
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet
Kullanıcı adınız: fidelyo
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. @İpek
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Mükemmel
Ulaşım Nasıldı ?: Çok Kolay
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Şahsi Araç
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Normal
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Mükemmel
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: İyi
Partnerin Yatak Performansı : Normal
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Belki
Referans hakkında diğer detaylar : Bu Forumdaki ilk referansım, kardeş forumda bir çok referanslarim var, İpek le gecen hafta evinde 1 saat görüştük. Evinde gorusmeyi cok tercih etmiyormuş, ben şanslıydim. İpek çok güzel bir kız, fiziği ve yüzü standartların üzerinde. Vücudu orantılı, hele memeleri harika, tam ideal ölçüde ve diklikte. Çok güzel bir yüzü ve karakterli bir ifadesi var, Alsancakta yürürken görsen dönüp bir daha arkasından bakabilirsin. Buraya kadar her şey mükemmel, yalnız kendisine de söylediğim gibi biraz gergin, kendisini rahat bırakamiyor. Bunu söylediğimde bunun genel yapısı olduğunu, ilk görüşmeden sonra daha rahat hissedebilecegini belirtti. Bu gerginlik belki çok yeni olmasından, belki elektrik uyumsuzlugundan belki de seksi çok sevmemesinden kaynaklanıyor. Görüsmemiz, kanepede oturalım, yavaştan ısınma turlarına başlayalım, sohbet ederken karşılıklı yavaş yavaş yaklasalim, sonra uçalım modun da değildi. Bu gününde olmamasından yada başka bir çok nedenden kaynaklanıyor olabilir. Referans yazmaktaki amaç Sayın Admin inde dogru olarak belirttiği gibi yaşadıklarımızı anlatıp forumdaslara yardımcı olabilmek. Yukarıda da belirttiğim gibi İpek çok güzel, sakin, misafirperver, tertemiz bir pembiş. Görüşmelerde Üzerindeki gerginliği biraz daha atabilirse çok çok daha iyi referansları hak edeceğine inaniyorum. Ben kendisini tanıdığıma çok memnun oldum...
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet