Onaylı Referans Fevkaladenin fevkinde

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
8,860
Tomris hanim kelimenin tam anlamiyla fevkaladenin fevkinde bir kadın evet tam anlamiyla bir kadınla karsilasiyorsunuz ve o sizi nasil mutlu edecegini cok iyi biliyor. Birkac randevu talbinde musaitligini yakalayamadim ama beklememe degdi, megerse mesafesel olarakta cok yakinmisiz bir nevi komsu edasiyla gittim diyebilirim.her acidan rahat ve keyifli dakikalar ile biten bir gorusme. Tekrar teşekkürler tomris.hersey gonlunce olsun.

Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
Tomris hanim kelimenin tam anlamiyla fevkaladenin fevkinde bir kadın evet tam anlamiyla bir kadınla karsilasiyorsunuz ve o sizi nasil mutlu edecegini cok iyi biliyor. Birkac randevu talbinde musaitligini yakalayamadim ama beklememe degdi, megerse mesafesel olarakta cok yakinmisiz bir nevi komsu edasiyla gittim diyebilirim.her acidan rahat ve keyifli dakikalar ile biten bir gorusme. Tekrar teşekkürler tomris.hersey gonlunce olsun.
Kuzuşum bu ne güzel referans geldiğin için ben teşekkür ediyorum🥰 çok güzel bi görüşmeydi :) umarım yollarımız yine kesişir hep iyi insanlar iyi şeylerle karşılaşman dileklerimle 🥰 sevgiyle kal ❤️❤️❤️🌸

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kuzey301
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye