Nereden başlayalım ? Güzel bir referans nereden başlar arkadaşlar? Sizi bilmem ama @Diana ile başlayan referanslara bir ekleme olarak başlıyorum. Arkadaşlar bahsi geçen fıstık bacak boyu uzun ve çarpıcı sexyliğe sahip charmlı bir Rus kendileri Diksiyonunun tatlılığı bir yana yataktaki performansıda göz dolduracak kadar var Sohbet etmeyi seven sevecen bıcır bıcır bir manita PSE soslu GFE de denilebilir.Sohbet bittiğinde ise erkeğininin işini bitirmeden durmayan hırçın bir kaplan Son görüşmemizde bir sürpriz yaparak @viktoria yı da görüşmemize davet etti bebeğim benim Giriş böyle gelişmenin ise tadı bambaşkaydı. Diana ile sevişmeye başlayınca kendimizi mutlaka misyonerde buluruz kendisinin ve benim en sevdiğim pozisyon btw @Diana sıcaklığını içine girdiğiniz ilk andan sonuna kadar korumayı başarabiliyor Ah o pozisyon içerisindeki yaptıkları yok mu Sizin hassas noktanızı istekli bir şekilde arıyor benimkini bulması çok zor olmadı onun için ama neyse İlk seansımızı tamamladıktan sonra @Viktorianında bize katılmasının ardından parti bir anda daha eğlenceli bir hale büründü. 2. Seasımızı Viktoria ile hararetli pozisyonlarda hafif sert diyebileceğimiz bir şekilde geçirdik. Ele gelen dolu dolu popoya doggynin ardından hızımızı kesmeden cowgirl reverse cowgirl ve misyoner ilede Viktoria ile olan seansımızı tamamlıyoruz. Yetti mi dersiniz ? Hahahah tabiki hayır sırada 2 vs 1 bir maçımız var. Tanrı sizleri iki rusun arasında bıraksın arkadaşlar Tepeden tırnağa şehvet , ihtiras ve konfor Hiçbir isteğimi geri çevirmedikleri için partnerlerime teşekkür ediyorum uzun tuttuğum için affınıza sığınıyorum anlatacak çok şey var 😂 Romalı arkadaşlarıma bu tecrübeyi şiddetle tavsiye ediyorum iyi forumlar.