Onaylı Referans Ezgi ile incall görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,045
Bugün ezgi hanımla incall görüşme gerçekleştirdik. Konum olarak ülker sports arenaya çok yakın. Hanımefendi çok nazik ve anlayışlı vucudu ise kusursuzdu. Memnun kalmam için elinden geleni fazlasıyla yaptı. Misafirperverdi kendimi evimde gibi hissettim. Güzel bir gündü çok teşekkür ederim.

Durum
Sosyal Coin
20,341
Bugün ezgi hanımla incall görüşme gerçekleştirdik. Konum olarak ülker sports arenaya çok yakın. Hanımefendi çok nazik ve anlayışlı vucudu ise kusursuzdu. Memnun kalmam için elinden geleni fazlasıyla yaptı. Misafirperverdi kendimi evimde gibi hissettim. Güzel bir gündü çok teşekkür ederim.
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
27,169
Tanıtım Konusu Referansları
Merhabalar kuzum benim iyiki geldin iyi ki tanidm seni güzel sözlerin ve düşüncelerin için teşekkür ederim tekrar görüşebilmek dileğiyle 💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Arass
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye