Olumlu Görüşme Eylül Umay hanım ve apocalypse hayalleri

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
6,557
Forumda bir konu vardı bir zamanlar, Dünyaya doğru bir göktaşı geliyor ve 48 saat içinde tüm yaşam yok olacak, yanınızda olması için forumdan kimi seçersiniz gibi bir sorusu vardı. Bu duruma özel benim seçimim muhtemelen Eylül Umay hanım olabilirdi.

Peki Eylül Umay hanımla ne yapacaktık 48 saat içinde? Hiç durmadan seks fikri güzel bir şey de kendimi tanıyorsam araya mutlaka başka aktiviteler eklerdim. Biraz şarap, biraz edebiyat, biraz müzik, ...

Sevgili Eylül Umay;
Merlot'u ben alırdım gelirken. Madem sonumuz geliyor, içkimiz 8 bin yıldır bize eşlik eden şarap olsun değil mi? O eski zamanlarda insanlar suyu bir kaç gün bekletseler yeşillendiğini, yosun tuttuğunu fark etmişlerdi. Fakat şarap yıllarca bozulmadan dayanabiliyordu ve bu nedenle kutsal olarak nitelendirmişlerdi. Biz o taraflara çok girmeden işin keyif tarafı ile onları anardık.

Kitapları sen getirirsen çok mutlu olurum. O seçkin kütüphanenin içinden en beğendiklerini elemek biraz zorlayabilir belki, sorun değil ben taşırım. 5 bin yıl önce yaşayan insanların ölümsüz olmak, düşüncelerini kendilerinden sonrakilere kalıcı olarak aktarabilmek çabası ile buldukları yazıyı kutlardık kitaplarından en sevdiğin bölümleri, şiirleri tekrar tekrar okuyarak. Binlerce yıllık kültürel mirası senin gözlerinle görmeyi çok isterdim.

Müzik seçimi benim için en kolayı çünkü zevklerimizin çok benzer olduğunun farkındayım. Akışına bırakırdık herhalde. İnsanlığın ortaya çıkışından beri bizimle olan şarkı söyleme içgüdümüze karşı koyamayıp belki birlikte de çalan şarkıya eşlik edip söylerdik kim bilir?

Ve tabi ki tüm bunların üstüne 2.5 milyar yıl önce erkek ve dişi olarak ayrılan atalara inat 48 saatin içinde ara sıra, bazı bazı seninle bir kaç gün önce bir araya geldiğimiz gibi sımsıkı sarılmak, öpmek, koklamak tadını, sıcaklığını, her şeyini içime çekmek, tekrar tekrar birleşmek isterdim. Son görüşmemizde o kişinin sen olması gerektiğine biraz daha fazla ikna oldum.

Yine de bu düşüncelerin sadece hayal olduğunu bilmek bir şekilde beni rahatlatıyor, derin bir nefes alıp standart hayatıma geri dönüyorum ;)

Durum
Sosyal Coin
6,557
Okurken wow dedirten paylaşım için teşekkürler🙏🏻

Bu arada eğer şarap kısmı siz de kalıyorsa hocam benden duymuş olmayın ama kendisinin tercihi beyaz şaraptan yanadır.

Ayrıca forumların en güzel yanı salt s*x dışında bu kadar güzel vakit geçirebileceğin meleklere ev sahipliği yapıyor olması galiba.

Sağ olun üstat. Şarap konusunda sıkıntı yok hayalimizde hemen değiştiririz 😂
Bizler de kızlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyoruz. Ne kadar paylaşım o kadar iyi (y)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: somethingissowrong ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
6,557
Sanat için mi sevişilmiş; sevişildiği için mi sanat olmuş .

Öyle bir iddiam yok üstat. Aslında sanat için tek yapabildiğim soyunmak sanırım :unsure:🤣🤣🤣

68a2e177b79128e0904e0ea06fccf353.jpg

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye