iyi geceler öptiiimmmm çoook bissürü muck muck 😘😘😘😘
Harikasn eylülcümiyi geceler öptiiimmmm çoook bissürü muck muck 😘😘😘😘
Büyüleyici güzellikteki pozlar için teşekkürler. İyi geceler. 😍👋⭐️iyi geceler öptiiimmmm çoook bissürü muck muck 😘😘😘😘
Ama ben seni öpemiyorum, nasıl iyi olacak geceler?iyi geceler öptiiimmmm çoook bissürü muck muck 😘😘😘😘
Öpebilirsin, hatta öpmelisin 🥰Bende öpebilir miyim ? o ak gerdandan , memitikoların kesiştiği çatal başından 🙈🤭🤗
Hakkat mi 😍 en kısa zamanda olsun , hemencecik olsun 🤗😘Öpebilirsin, hatta öpmelisin 🥰
teşekkür ederimHarikasn eylülcüm
teşekkür ederim 🥰Büyüleyici güzellikteki pozlar için teşekkürler. İyi geceler. 😍👋⭐️
henüz bilmiyorsun 😃Ama seni bilmek
Seni bilmek, seni bilmek
Beynimde bi kurşun seni bilmek
Seni bilmek, seni bilmek
En büyük ceza
teşekkür ederim 🥰Harika fotoğraflar için teşekkürler güzellik
bidakine dil altı dağıtırım öncesineKeşke başlığa "Kalp çarpıntısı yapabilir" diye bir uyarı yazsaydın
kıyamam 😔Ama ben seni öpemiyorum, nasıl iyi olacak geceler?
accık beklices :=)Hakkat mi 😍 en kısa zamanda olsun , hemencecik olsun 🤗😘
O zaman waiting honey 😉🤣accık beklices :=)
😔🥲🥲kıyamam 😔
Ben önlemimi aldım, senin paylaşımlarını açmadan önce dilaltını yanı yanımda hazır tutuyorum.bidakine dil altı dağıtırım öncesine
Evet hiç yanyana gelmedik o ışıldayan gözlerinde kaybolmadım hiç, kokunu nefesini soluyamadım, saçlarınla oynayamadım, yanacığına gözlerine öpücük konduramadım evet ama aklımın hep bir köşesinde yer edindiğini bilmeni isterim ve Dünya kupası için düzenlenen turnuvada da ilk maçlara tahminde ( Konu içindeki mesaj 'ÖDÜLLÜ YARIŞMA DÜNYA KUPASI MAÇ TAHMİNLERİ - 25.11.2022 MAÇLARI' https://www.centilmens.xyz/konular/...minleri-25-11-2022-maclari.82013/post-1700107 ) hedefimi hayalimi kalp içinde belirtmiştim burada Şampiyon olamadım belki ama bilemiyorum olursada ilkim olacak kadınsın Seni tutkuyla şehvetle aşkla seviyorum kadınım 💕henüz bilmiyorsun 😃
yaaaaa :=) 🥰😍😘Ben önlemimi aldım, senin paylaşımlarını açmadan önce dilaltını yanı yanımda hazır tutuyorum.
Seni bir defa daha göremeden bu dünyandan ayrılmak istemem
ilkin olmak için sabırsızlanıyorum Luis 😋Evet hiç yanyana gelmedik o ışıldayan gözlerinde kaybolmadım hiç, kokunu nefesini soluyamadım, saçlarınla oynayamadım, yanacığına gözlerine öpücük konduramadım evet ama aklımın hep bir köşesinde yer edindiğini bilmeni isterim ve Dünya kupası için düzenlenen turnuvada da ilk maçlara tahminde ( Konu içindeki mesaj 'ÖDÜLLÜ YARIŞMA DÜNYA KUPASI MAÇ TAHMİNLERİ - 25.11.2022 MAÇLARI' https://www.centilmens.xyz/konular/...minleri-25-11-2022-maclari.82013/post-1700107 ) hedefimi hayalimi kalp içinde belirtmiştim burada Şampiyon olamadım belki ama bilemiyorum olursada ilkim olacak kadınsın Seni tutkuyla şehvetle aşkla seviyorum kadınım 💕
Yaaaa...yaaaaa :=) 🥰😍😘
deme öyle deme.. Allah uzun ömürler versinYaaaa...
İşin ucunda seni bir daha göremeden ölmek de var...
Amin,deme öyle deme.. Allah uzun ömürler versin
Ah 4.fotoğraf beni fetiş yapacak 😍iyi geceler öptiiimmmm çoook bissürü muck muck 😘😘😘😘
hala nasıl olmadın ona şaşırıyorumAh 4.fotoğraf beni fetiş yapacak 😍
Ben de ben de senden sonra yalnızca senin fetişinim😍hala nasıl olmadın ona şaşırıyorum
wuuuuBen de ben de senden sonra yalnızca senin fetişinim😍
Bu sesi hatırlıyorum
aaa gerçekten ayıp etmişinSahi son görüşmemizde ben o güzel ayaklarınla hiç ilgilenemedim
Ayıp ettiğimin farkındayım, ama bunun sonradan farkına vardım. Yıllar sonra seni görünce ne yaptığımın farkında değildim, sen bunun farkında mısın?aaa gerçekten ayıp etmişin
Ne muhteşem göğüsler bunlar...iyi geceler öptiiimmmm çoook bissürü muck muck 😘😘😘😘
teşekkür ediyolar :=)Ne muhteşem göğüsler bunlar...
Öyle uzaklardan çok uzaklardan öptümmm demekle olmuyor, bir an önce bir birimizi öpmemiz lazım.Aciilllliyi geceler öptiiimmmm çoook bissürü muck muck 😘😘😘😘
o kadar fena diyosunÖyle uzaklardan çok uzaklardan öptümmm demekle olmuyor, bir an önce bir birimizi öpmemiz lazım.Aciillll
Hem de nasıl....o kadar fena diyosun
büyüleyici güzellikiyi geceler öptiiimmmm çoook bissürü muck muck 😘😘😘😘