Olumlu Görüşme Eylem Tek Shot

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
8,710
Eylem Hanım ile diğer platform üzerinden wp ile iletişime geçip 29 Ekim günü öğlen saatlerinde Beylikdüzü’nde kendi evinde 1saat ( tek seans) incall görüşme yaptım …

Hoş fiziği olan , esmer tenli bir hatun , muhabbeti güzel yurdum insanı , hatları gayet tatlı , vücudu diri 👍🏻 yatakta uyumlu , zevk veriyor …

Ben çok memnun kaldım ,fırsat bulursam daha uzun bir görüşme yapmak isterim , tüm forum üyelerine tavsiye eder , kendisini burda görmeyi arzu ederim..

Durum
Sosyal Coin
42,982
Eylem Hanım ile diğer platform üzerinden wp ile iletişime geçip 29 Ekim günü öğlen saatlerinde Beylikdüzü’nde kendi evinde 1saat ( tek seans) incall görüşme yaptım …

Hoş fiziği olan , esmer tenli bir hatun , muhabbeti güzel yurdum insanı , hatları gayet tatlı , vücudu diri 👍🏻 yatakta uyumlu , zevk veriyor …

Ben çok memnun kaldım ,fırsat bulursam daha uzun bir görüşme yapmak isterim , tüm forum üyelerine tavsiye eder , kendisini burda görmeyi arzu ederim..
paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
Bu taraflara tekrar gelirsen görüşme sonrası bir keyif kahvesi ısmarlayabilirim zaten böyle bir görüşmeden sonra da bir Türk kahvesi iyi gider 🤣🤣🤣
Baştacısın , kahve bahane sohbet şahane olur ama 👍🏻 🤣🤣 29 Ekimde malum tatildi sabah bi shot akşam bi shot yaptım ayrı , ayrı bi Bdüzü , bi Anadolu yakası 🤣 öğlenede istiyordum uyduramadım ☹️ Ertesi günü yine tatil olan böyle bir gün bana az denk gelir 🤣

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: xxxxxxxxxxxx
Durum
Sosyal Coin
7,375
55 33 numaralı Eylem ise kendisini 10 seneden fazla tanıyan biri olarak hey gidi günler hey diyorum özlemişim. çok iyi bir insandır, msn sohbetlerimiz olurdu eskiden, görüşme sayısını unuttum diyebilirim. birkaç arkadaşı daha vardı grup görüşmelerimiz olurdu. b.düzü tarafına gitti pek görüşemez olduk ayranı içtik kısaca.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
55 33 numaralı Eylem ise kendisini 10 seneden fazla tanıyan biri olarak hey gidi günler hey diyorum özlemişim. çok iyi bir insandır, msn sohbetlerimiz olurdu eskiden, görüşme sayısını unuttum diyebilirim. birkaç arkadaşı daha vardı grup görüşmelerimiz olurdu. b.düzü tarafına gitti pek görüşemez olduk ayranı içtik kısaca.
Aynen üstüne bastın üstadım , ben bu kadar senedir ilk tanıdım nasıl es geçmişim bilemedim 🤣

Sana katılıyorum tatil diye erinmedim Bdüzü yaptım yoksa hafta arası iş dönüşü Bdüzü büyük eziyet anca akşam saat 21:00’dan sonra …

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Fingolfin
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye