Eminmisn söyleyeyim mi😁😁😁😁🤭🤭🤭🤭🤭😈😈😈😋😋🍑🍑🍑🍑🍑🤣🤣❤️😉İnsanlar bazen her zaman olmak istedikleri yerde kalmak isterler ❤️
🤗🥰Siz tam olarak nerde kalmak isterseniz 😉😁
Senin dibinde 🤩🤩Siz tam olarak nerde kalmak isterseniz
Canım sıcacık bir yerde kalmak isterdim🤪🤪 seninle heryere varım ben meleğim ❤️❤️🥰🥰😘😘❤️😉İnsanlar bazen her zaman olmak istedikleri yerde kalmak isterler ❤️
birgün yanında olmak isterim❤️😉İnsanlar bazen her zaman olmak istedikleri yerde kalmak isterler ❤️
Neden olmasın 🥰😎😎🥰Senin kollarında kalmak isterim
İstanbul güzel ama🤗 İzmir daha güzel 🥰🥰😎😎ben siz İzmir'e gelmelisiniz😎😎🥰🤭🤭İstanbul gibi güzel bir kadınsınız, ama izmirdesiniz. Bence istanbula taşınmalısınız 😊
Hahaaa biraz zor ben öyle hemen kanmammm🤭🤭🤣🤣😎😎ama İstanbul seyahatim olursa paylaşım yapıcam görürsünüz 🥰🥰 teşekkür ederim tanışmak dileğiyle 🥰🥰🥰Umarım kandırabilirim sizi de tanışma şansına sahip olurum 😊
Orta yol Bursa tam orta bence 🤭🤭🤣🤣🥰🥰biraz fedakarlık yapicaz😁😁🤣🥰🥰Bence istanbul daha güzel, bir orta yol bulmalıyız 😊
Neden olmasın 😎😎birgün yanında olmak isterim
Ada da ben çok korkarım yerler bizi 😎😎🥰🥰sizinle birlikte aynı adada
Neden vazgeçtiniz ki😉😉🤗 tamam nasıl isterseniz öyle olsun 🥰🥰🥰💋💋💋En iyisi siz sevdiğiniz şehir izmirde, ben sevdiğim şehir istanbulda kalıyım. Kim diğer şehre giderse ortak planlarda buluşuruz😊
Çok teşekkür ederim bende güzel mesajlarınız 🤗🤗en kısa zamanda tanışmak dileğiyle ❤️❤️❤️❤️ bende çok memun oldum 💋Dört gözle bekliyorum, tsnışabilmek ve görüşebilmek dileğiyle
Sanalda olsa tanıştığıma memnun oldum 😊
Evet çok iyi biliyorum 🥰🥰🥰🤣🤣Benimkini biliyosun sen bence😋🤣🥰
En sıcak neresi olabilir dur bakim düşüneyim 😎😎🥰🥰 buldumm saunada olur 😎🥰🥰🥰Canım sıcacık bir yerde kalmak isterdim🤪🤪 seninle heryere varım ben meleğim ❤️❤️🥰🥰😘😘
Evet canım sauna 🙈🙈🤪🤪❤️❤️En sıcak neresi olabilir dur bakim düşüneyim 😎😎🥰🥰 buldumm saunada olur 😎🥰🥰🥰
ben varken kimseciklere yedirmem siziAda da ben çok korkarım yerler bizi 😎😎🥰🥰
Sıcak bi duş alıyorduk sanırım 😍💋😈❤️😉İnsanlar bazen her zaman olmak istedikleri yerde kalmak isterler ❤️
Yok emin değilim canım burda söyleme 🤣🤣🤣🥰🥰🤪🤪Eminmisn söyleyeyim mi😁😁😁😁🤭🤭🤭🤭🤭😈😈😈😋😋🍑🍑🍑🍑🍑🤣🤣
En güzel yanımdan bir yer ayırdım sana 🥰🥰🥰Ben senin yanında olmak isterdim
Hmmm en sevdiğim 😎😎🥰🥰🥰🥰🥰Senin dibinde 🤩🤩
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🤗🤗🤗@Cansel Ulusoy hanım , mükemmel fiziğiniz ile muhteşem görünüyorsunuz
Gerçi ben sauna ya giremem ama sen olursan korkmam 😎😎🥰🥰🤣🤣Evet canım sauna 🙈🙈🤪🤪❤️❤️
Hahaa siz yiceksiniz beni ozaman şimdi daha çok korktum 🤣🤣🤪🤪🤗😎😎🥰ben varken kimseciklere yedirmem sizi
Kokumu unutma diye montuna sıktım 🤪🤪🤣🤣🤭🤭🥰🥰🥰🌺🌺O kokun burnumda tütüyor zaten
Aaaaa nerde ne zaman ben niye hatırlayamadım 🤣🤣🤣🤣🤭🤭Sıcak bi duş alıyorduk sanırım 😍💋😈
😛😛😂😂😂😂😂Yok emin değilim canım burda söyleme 🤣🤣🤣🥰🥰🤪🤪
😍😍😍❤️😉İnsanlar bazen her zaman olmak istedikleri yerde kalmak isterler ❤️
Hadi be yedim seni 😜😜Hmmm en sevdiğim 😎😎🥰🥰🥰🥰🥰