İşlediğim en güzel günahsın dediğimde beni hatırlarsın cemre 😌 Değerli dostlar. Cemre ile bayramın ilk günü buluştuk. İçimde güzel bir his vardı telefondada benimle çok güzel ilgilendi hatta işlerim dolayısıyla iptal edecektim sonra son dakika ayarlayabildim tekrar görüşelim dedim anlayışla karşıladı. Otele girdim ve gelmesini camdan yolunu gözleyerek bekledim. Ateş rengi saçlarıyla araçtan inişini görünce bile heyecanlandırdı beni. Kararlaştırdığımız saati dakika geçirmeden kapıyı çaldı. Allahım ne tatlı ne güzel bir kız vardı karşımda. Çok şükür şekli şemali yerinde biriyimdir öyle her kıza düşmem ama cemreyi görünce söylemek istediğim kelimeler dilime dolandı. Yatakta birbirmize ısınana kadar zor konuştum desem yeridir. Bu zamana kadar sevgililik anlamında çok kızla birlikte oldum ama cemreden aldığım elektriği onlardan alsaydım çoktan evli üç çocuklu bir adam falan olurdum Yıllardır tanışıyormuşuz gibi sıcak bir girişle biraz sohbet edip odamıza geçtik. Sağolsun bir iki isteğim vardı kırmadı giydi. O teni o kokuyu tarif edemem pamuk gibiydi. O ne güzel öpüşmektir öyle. Bir saat boyunca aralıksız öptüm kokladım doyamadım öyle söyleyeyim. Yaşadığım deneyimi gerçekten 10/10 olarak değerlendiriyorum. Zerre kusur olmadan aktı geçti dakikalar. Malum hayat şartları artık birdaha ne zaman görüşürüz bilmiyorum ama muhakkak birgün tekrar yaşamak istiyorum bu güzel anıyı. Teşekkür ederim herşey için 😍