Hmm karar veremedim ölçüsüne bir de yakından kendim ölçmek isterim 😋😋😍😘🥰Sizce nasıl gerçekten mini mi ?🤣🤪
🤗bir önden birde sağdan bakın mini mi 🤣
Hiçte bile gayet güzel ama soğuk havalarda giyinme 😁🥰Sizce nasıl gerçekten mini mi ?🤣🤪
Gayet güzel canım. Sen iste soldan arkadan birde ortadan bakarım kuzummmm 🤪🤪🤗🤗❤️❤️🔥🔥🥰Sizce nasıl gerçekten mini mi ?🤣🤪
Yok canıım, abartmışlar.🥰Sizce nasıl gerçekten mini mi ?🤣🤪
yoo kim demiş alla allla🥰Sizce nasıl gerçekten mini mi ?🤣🤪
Demi yaaa 🤣🤣🤣 seninde işine geliyor 🤣🤣Hic olmasa da olurmuş 😅
Bir karış 🤣🤣🤭🤭 neden olmasın ölçebilirsijiz 🤭🤭🤣🤣😎😎🥰🥰Hmm karar veremedim ölçüsüne bir de yakından kendim ölçmek isterim 😋😋😍😘
Emin olun ki arkadan bakmaya zamanınız olmayabilir🤣🤣🤭🤭😎🥰🥰🤪🤪Böyle anlaşılmaz ki arkadan bakmak lazım
Teşekkür ederim 🥰🥰İzmir çok soğuk olmuyor kiii🤪🤪🥰🥰🤣🤣🤣dikkate alıcam bu söylediğinizi 🥰🥰🤣🤣Hiçte bile gayet güzel ama soğuk havalarda giyinme 😁
Teşekkürler bebeğim 💋💋 istediğin heryerden bak minik kuşum 🥰🥰Gayet güzel canım. Sen iste soldan arkadan birde ortadan bakarım kuzummmm 🤪🤪🤗🤗❤️❤️🔥🔥
Hahaa tam bir karış 🤣🤣 çok uzun demi 🥰🥰🤣🤣🤭🤭😎🤪Karışla ölçmek lazım. Burdan belli olmuyor
Teşekkür ederim bitanem🥰🥰🥰Bu minide sana yakışır zaten güzel kadın 😘😘😘
Bencede hiç mini değil 🤣🤣Yok canıım, abartmışlar.
Bebeğim eminmisin rüzgarda bununla çıkılır mı dışarı 🤣🤣🤣🤭🤭😎😎Yok be kim demiş onu rüzgarlı havada gezmelik bir kombin olmuş
Bencede çok doğru bir karar 😎😎🤣🤣🥰🥰doğru diyon çıkılmaz en iyisi bizbizeyken giyin
Bende öyle diyorum yanii hiçte mini değil 🤣🤣🤪🤪🥰🥰yoo kim demiş alla allla
Çok mu kısa bebeğim 🤣🤪🤪 evet haklısın tam hastalık havası dikkat etmek lazım 🥰🥰😉😉Biraz kısa görünüyor mazallah havalar değişken hasta olma 😁😁
Çok yakından görmek için kapımı çalabilirsin 🥰🥰🤣🤣Yakından çoook yakından görmek lazım prenses
Caktirma😅🥰Demi yaaa 🤣🤣🤣 seninde işine geliyor 🤣🤣
Rica ettik tatlım 😘😘😘😘Teşekkür ederim bitanem🥰🥰🥰
Tüm forum duysun güzel İzmir'e geldiğimde üşüttüm dersen eteğe değil sana kızarım 😁😁Çok mu kısa bebeğim 🤣🤪🤪 evet haklısın tam hastalık havası dikkat etmek lazım 🥰🥰😉😉
minnacık cansel🥰Sizce nasıl gerçekten mini mi ?🤣🤪
O etek ki o etek ki 😘🌸😍🥰🥰Sizce nasıl gerçekten mini mi ?🤣🤪
Yakından incelenmesi gereken bir durum🙈🥰😘🥰Sizce nasıl gerçekten mini mi ?🤣🤪
Bence çok uzun🤣🤣🤣🤣🤣🥰Sizce nasıl gerçekten mini mi ?🤣🤪
Yok yok merak etme kimse çakmadı 😁😁🤪🤪🤣🤭Caktirma😅🥰
Yaniii ben biliyorum da söylüyorum 🤪🤪🤣🤣😎🤭🤭💋💋Gerçi doğru söylüyorsun, kaç dakika kalacak ki üzerinde🙈🤣
🥰🥰🥰🥰💋Rica ettik tatlım 😘😘😘😘
İnanki yakından hiç görmek istemezsin 🤭🤭🤣🤣🥰🥰🤪🤪Fevkaledenin fevkinde bir minilikte 🥴
Dur biraz yukarı çekerim jartiyeri🤣🤣🥰🥰🤪🤪etek jartiyere ulasmior
Çok teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋Güzel ne yapsa yakışır (Nokta).
Boşver bence hiç uğraşma 🤣🤣🤣Önce belden ayak bileğine kadar karışma ölçüp, daha sonra eteğin bitim noktası ile ayak bileği arasını ölçüp aradaki farkı alırsak geriye eteğin boyu kalır. Nasıl fikir ama ,,,
😉😉 Amaç o bacaklara dokunmak mı, asla değil. Tamamen hesap işi için
Hahaaa tamam anlaştık sen gel de İzmir'e ben hasta olsamda iyileşirim 🤣🤣😎😎🥰🥰Tüm forum duysun güzel İzmir'e geldiğimde üşüttüm dersen eteğe değil sana kızarım 😁😁
Beni mi aramıştınız 🤣🤣🥰🥰minnacık cansel
Teşekkür ederim 🤗🤗🤗🤗Muhteşem
Evet evet etekkk 🥰🥰🤣🤣O etek ki o etek ki 😘🌸😍🥰
Bencede hemde çok yakından 🥰🥰🤗🤗Yakından incelenmesi gereken bir durum🙈🥰😘
Sence uzun ama bence çok minii🤪🤪🤣🤣🥰🥰Bence çok uzun🤣🤣🤣🤣🤣
Hah bana böyle cümleler ile gel canımı al ayparçası 😍😍😍Hahaaa tamam anlaştık sen gel de İzmir'e ben hasta olsamda iyileşirim 🤣🤣😎😎🥰🥰
🤣🤣🤣🤣Sence uzun ama bence çok minii🤪🤪🤣🤣🥰🥰
Hiç alakası yok, çok yakışmış🤩😍🥰Sizce nasıl gerçekten mini mi ?🤣🤪
Heh iyi o zaman 😀 detaylara gecebiliriz ahaha😅😅Yok yok merak etme kimse çakmadı 😁😁🤪🤪🤣🤭