14 Haziran 💓💓💓 Bahar Hanımla uzun güzel bir program yaptık. Aylar sonra nihayet kavuştum kendisine. Bahar Hanım, gözleriyle büyüleyen sohbetiyle ve misafirperliği ile size sıcakcık davranan çok hoş bir bayan. Evinin yeri kolay benim gibi istanbulu hiç bilmeyen biri için bile nokta atış tarifi ile çok rahat bir şekilde evine gittim. Evi temiz, bana ikramda kusur etmedi sağolsun elleriyle besledi çok teşekkür ediyorum kendisine. Gelelim Bahar Hanımında iznini alarak yazacağım detaylara 😘😘 Ben 5 saat kaldım yanında, Baharın teni o kadar yumuşak ve sıcakki hangi pozisyonda olursam olayım tüm bedenimle kendisine yapışmak değmek istedim 🤭. Mükemmel öpüşüyor bunu bilmelisiniz, öpüşmekten zevk alan biri olarak çok mutlu etti beni ve bundan kendiside hoşlanıyor belli ediyor. Beyler bir oral yapıyor nefesim kesildi, gitmeden önce istediklerimi kendisine söylemiştim lütfen sizde buluşma öncesi bunları belirtin ona göre kendisini size hazırlıyor. Daha icraata geçmeden mükemmel oralı ile sizi patlamaya hazır hale getiriyor sonra güya bende olsun dememe rağmen hakimiyet kendisinin verdiği tüm komutlara uydum 🤭 üstüme çıktığında inlemeleri ve gerçekten dar kutusu ile fazla dayamıyorsunuz 🎯🎯🎯. Dinlenme faslı muhabbet gülme ikram ve beni hadi gel diyerek yatağa götürmesi yokmuydu 🫶🫶🫶 doggy seviyor bunu bilin, bende kendisine oral yaptım hoşlandığını söyledi umarım benim kadar hoşlanmıştır çünkü ben oral yaparken ıslandığını hissettim ve gerçekten kutusu dar ve çok güzel kokuyordu. Ama doggyde bambaşka bir olayı var. Dirty talk yaparak iyice azdırıyor, zaten dar oluncada fazla şansınız yok. 3. Raund misyonerde ben oralından sonra en çok zevk aldığım pozisyondu, elleriyle beni çekip kendisine yapıştırdı yumuşak teninde kayboldum, ama yaptı yapacağını onun sevdiği doggyde bitirdik yine. Beyler kısaca Bahara gidin, hayatınızın baharını yaşayın. Hele benim gibi esmer seviyorsanız mutlaka gidin 🫶🫶🫶