bahar ile pazar günü gece 12 de yazistik ve beni referanssiz oldugumdan dolayi ön ödeme ile pazartesi günü 12.00 de 2 saatligine kabul etti. Mesajlasma olsun ön ödeme olsun sorunsuz gecti. Starbucks dan kahveleri kapip kendi aracim ile evine vardim. Kapiyi güzeller güzeli bir esmer bombasi acti. Oturduk sohbet ettik kahvelerimizi ictik. Muhabbeti cok güzel ve acayip güler yüzlü bir hanim. Dus a girdikten sonra o meshur kirmizi odaya gectik. Öpüsme olsun oral olsun sex olsun hepsine 10/10 veriyorum. Ilk bahar hanimi oral de patlama yasattim sonrasinda rollerimiz degisti ve sira ondaydi. Sex den sonra tekrar dusumuzu aldik ve sohbetimize devam ettikten sonra tekrardan dus a girip ikinci denemeye gectik ki malesef benim cavus pek uyanmak istemedi. Bahar nekadar denese de malesef olmadi ve görüsmenin saati bittiginden dolayi görüsmemizi güzel bir öpücük ile sonlandirdik. Birdahaki türkiye gelisimde görüsmek üzere Bahar 😍
Ilk referansim oldugundan dolayi eksikler var ise söylerseniz eksikleri de eklerim
Ilk referansim oldugundan dolayi eksikler var ise söylerseniz eksikleri de eklerim