Herkese iyi günler değerli forumdaşlar,Ada hnm.ile tanışma fırsatı buldum, iletişimde sorunsuz, kendimizi tanıttığımız sürece karşı tarafın kafasında soru işaretleri kalmayacak şekilde gerekli referansları göstererek, programımızı yaptık.Randevu günü birkaç mesajlaşma ile kendisi enerjisini hissettiriyor,tabii bu konuda hassas davranırım hep, sıkmadan,sade ve anlaşılır tarzda, Kendimizi onların yerine koyarsak nelerle uğraştıklarını düşünürsek hak vermemiz gerekiyor.Sonunda beklenen an, giriş yaptım,asansördeyim mesajı ile heyecan tavan tabii ki.Ne kadar deneyimimiz olsa bile ilk görüşmelerde,yeni birini tanımak farklı bir duygu.Kapıdan içeri girerken ilk önce kokusu geldi, sonra kendisi 🤭 Siyah uzun saçlar, Siyah gözler,siyah mini elbise 👗bu nasıl birşey demek geldi içimden 🤭 Sohbet, muhabbet,yeme içme derken, çok güzel eğlenceli zaman geçirdik,dikkat ederseniz arada atladığım yerler var🙈Son derece masum, güler yüzlü,esmer güzeli tabiriyle minyon çıtı pıtı bir hanım acaba incinir mi diye insan çekiniyor.İlk kez yeni tanıştığım biriyle daha uzun program yapmak için plan yaptım.Daha güzel günlerde tekrar buluşmak ümidiyle kendisine teşekkür ediyorum, zamanını ayırdığı ve birşeyleri paylaştığı için, (tabiki forum ailesine de minnettarız bu imkanı sağlayıp, güvenilir bir ortam hazırladıkları için) Şimdilik kendine iyi davran, güzel kalbinden öpüyorum,iyi ki varsın 🥰