Onaylı Referans Esmer güzel

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
13,342
@NEVA hanıma pazar günü için Outcall program yapmak için yazdım, kısa sürede olumlu yanıt verdi. Balık etli sevenler için ideal. Sekiz saat sigara ve viski eşliğinde çok güzel zaman geçirdik, çabuk ten uyumu oluştu. Güler yüzlü , oralı mükemmel yapıyor. Ben memnun kaldım. Daha fazla detaya girmek istemiyorum.

Son düzenleme:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Referans yazısı için teşekkürler @NEVA lütfen referansına cevap verirmisin

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: NEVA
Durum
Sosyal Coin
15,689
Tanıtım Konusu Referansları
Neva hanıma pazar günü için Outcall program yapmak için yazdım, kısa sürede olumlu yanıt verdi. Balık etli sevenler için ideal. Sekiz saat sigara ve viski eşliğinde çok güzel zaman geçirdik, çabuk ten uyumu oluştu. Güler yüzlü , oralı mükemmel yapıyor. Ben memnun kaldım. Daha fazla detaya girmek istemiyorum.
Çok Teşekkür ederim sizi tanımak güzeldi temiz ve hijyen beyleri seviyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: django_14
Durum
Sosyal Coin
24,648
Neva hanıma pazar günü için Outcall program yapmak için yazdım, kısa sürede olumlu yanıt verdi. Balık etli sevenler için ideal. Sekiz saat sigara ve viski eşliğinde çok güzel zaman geçirdik, çabuk ten uyumu oluştu. Güler yüzlü , oralı mükemmel yapıyor. Ben memnun kaldım. Daha fazla detaya girmek istemiyorum.
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
16,649
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye