Ne güzel düşünmeymiş böyle neler geçiriyorsun acaba aklından 😜🤪🤪😄😄😍😍😍😘😘😘❤️😉Seni de böyle düşünmemi istermisin?😉❤️
hep aklımdasın❤️😉Seni de böyle düşünmemi istermisin?😉❤️
Efendimmm canım 💋💋Asil kadın ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Çok güzel düşünürüm🥰🥰🥰Sen düşün başka bişey istemez 😍😍😍😘
İnanki aklımdan geçeni bilmek istemezsin 🤣🤣🤪🤪☺️☺️Ne güzel düşünmeymiş böyle neler geçiriyorsun acaba aklından 😜🤪🤪😄😄😍😍😍😘😘😘
Bende seninle güzel düşüncelere varım 🥰🥰☺️☺️Düşünüyorum öyleyse varım 🥰🥰
Çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗@Cansel Ulusoy hanım , siyahlar içinde müthiş görünüyorsunuz
Neden acaba?🥰🥰☺️☺️😉😉hep aklımdasın
😍😍😍❤️😉Seni de böyle düşünmemi istermisin?😉❤️
Ama böyle diyince daha da merak ettirdin yaa 🤣🤣😋😋😍😍😘😘😘İnanki aklımdan geçeni bilmek istemezsin 🤣🤣🤪🤪☺️☺️
Bu kadar güzel,kusursuz olmak zor olsa gerek 😛😜Efendimmm canım 💋💋
Benide jartiyerlimi düşüneceksin bebeğim. Yakışmaz bana🤣🤣😂😂🥰🥰❤️😉Seni de böyle düşünmemi istermisin?😉❤️
Yerim ama❤️😉Seni de böyle düşünmemi istermisin?😉❤️
Orası kesin zaten 😍😍😍😍😘😘Çok güzel düşünürüm🥰🥰🥰
İnşallah bir gün buluşuruz 🤗🤗🤗Ben hep seni güzel düşünüyorum acaba ne bulusucaz diye
💕💕💕💕💕💕
Hahaa merak iyidir bebeğim 🤭🤭🤭🤣🤣🥰🥰🤪🤪😎😎Ama böyle diyince daha da merak ettirdin yaa 🤣🤣😋😋😍😍😘😘😘
Ehhh arada zorlanıyorum 🤣🤣🤣🤪🤪😎😎Bu kadar güzel,kusursuz olmak zor olsa gerek 😛😜
Ayyyy düşündüm de hfhdddhfj🤭🤭🤣🤣🤪🤪hiç olmaz düşünemedim minik kuşum seni öyle 😁😁🤭🤭🤣🤣😘😘💕💕Benide jartiyerlimi düşüneceksin bebeğim. Yakışmaz bana🤣🤣😂😂🥰🥰
Senin düşüncelerinde ve hayallerinde olmak çok güzel teşekkür ederim 🤗🤗 yine çok harika ve duygusal bir şiir çok mutlu oldum teşekkürler 🥰🥰🥰🥰 seviliyorsun 💋💋💋Aşktan yana söz duyunca,
Ben hep seni düşünürüm,
Uçsuz hayaller boyunca,
Ben hep seni düşünürüm.
Yıldızlar kayar yüceden,
Renkler sıyrılır geceden,
Yol ararım içten içe,
Ben hep seni düşünürüm.
Ne zaman?🤣🤣🤪🤪🥰🥰🥰Yerim ama
Sende varsın merak etme düşüncelerimin arasında 🥰🥰🥰🤣🤣🤣Orası kesin zaten 😍😍😍😍😘😘
Sende beniiii 🤗🤗🥰🥰🤣🤣😁😁😎😎Düşün beni, düşle beni❤️🥰
Seni düşünmeyen taş olsun 🥰🥰😁😁😎💋💋🥰🥰tas bebek 😘😘
Her daim aklimdasin😘Sende beniiii 🤗🤗🥰🥰🤣🤣😁😁😎😎
Ama ben seni yerim 🤭🤭🤗 teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋 belki seberst olur ilerde ne dersin?😉😉😉🥰🥰Aşık olmak serbest olsaydı sadece ve sadece seni seçerdim
Ozaman İzmir yolu görünüyor sana 🤪🤪😎😎🤣🤣🥰🥰😉😉Her daim aklimdasin😘
Bunu ne kadar cok istedigimi her zaman dile getiriyorum biliyosun😘 sen de gelsen keske😅Ozaman İzmir yolu görünüyor sana 🤪🤪😎😎🤣🤣🥰🥰😉😉
Bence yatakda kadraj a girdiğine göre olayda kesin yatağın da yeri var .🥰😃☺️. bu muhteşem güzelliğin le zaten insanın aklını başından almış sın eyleme geçecek fantastik hayaller yaşamayı bekliyor ☺️😃🥰🌸🧿💐🌹❤️😉Seni de böyle düşünmemi istermisin?😉❤️
Nasıl düşündüğünüze bağlı Cansel hanım 🥰❤️😉Seni de böyle düşünmemi istermisin?😉❤️
😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘Sende varsın merak etme düşüncelerimin arasında 🥰🥰🥰🤣🤣🤣
Çok sexsisin bebeğimmm ısırrmmmm🤣🤣🤣🤣❤️😉Seni de böyle düşünmemi istermisin?😉❤️
Sen ne zamana dönüş sağlarsanNe zaman?🤣🤣🤪🤪🥰🥰🥰
düşündüğünü düşünmek bile içimi kıpırdadıyor❤️😉Seni de böyle düşünmemi istermisin?😉❤️
Ben gelirsem İstanbul'a İzmir'e geri dönemem diye gelmiyorum 🥰🥰🤪🤪🤣🤣🤣Bunu ne kadar cok istedigimi her zaman dile getiriyorum biliyosun😘 sen de gelsen keske😅
Her türlü herzaman 😉😉😁😁ama fantastik mi olur hunharca mı olur bilemem 🤣🤣🤪🤪🥰Bence yatakda kadraj a girdiğine göre olayda kesin yatağın da yeri var .🥰😃☺️. bu muhteşem güzelliğin le zaten insanın aklını başından almış sın eyleme geçecek fantastik hayaller yaşamayı bekliyor ☺️😃🥰🌸🧿💐🌹
Güzel şeyler düşünürüm 🥰🥰🥰Düşün neden olmasın ki çok güzel
Bilmem kii çok iyi düşünmem gerek bakalım sizin için ne düşünürüm bilmiyorum 😉😉😁😁🥰🥰🥰Nasıl düşündüğünüze bağlı Cansel hanım 🥰
❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘
Teşekkürler bebeğim 💋💋 ısır ama morarmasın😁😁😉😉🥰🥰😎😎Çok sexsisin bebeğimmm ısırrmmmm🤣🤣🤣🤣
Hemen dönüş sağlıyorum 😁😁😁Sen ne zamana dönüş sağlarsan
😁😁😁😎🥰🥰🥰düşündüğünü düşünmek bile içimi kıpırdadıyor
Sadece bana haber ver😀 ben seni alir geri birakarim😀Ben gelirsem İstanbul'a İzmir'e geri dönemem diye gelmiyorum 🥰🥰🤪🤪🤣🤣🤣
İyi bakalım 🥰🥰😀😀😉😉Bilmem kii çok iyi düşünmem gerek bakalım sizin için ne düşünürüm bilmiyorum 😉😉😁😁🥰🥰🥰
Ben kaçirmam🤣🤣🤣🤣🤣🤣Teşekkürler bebeğim 💋💋 ısır ama morarmasın😁😁😉😉🥰🥰😎😎
Yerim o kalbini 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️
Sen beni böyle düşüneceksin iyi hoşda ben seni görünce ne düşünecem 😜😜😜❤️😉Seni de böyle düşünmemi istermisin?😉❤️
Çok kötüsün biliyormusun 😁😁🤣🤣🤪🤪Sadece bana haber ver😀 ben seni alir geri birakarim😀
Güzel şeyler düşünüyorum ☺️☺️☺️İyi bakalım 🥰🥰😀😀😉😉
Hiç güvenmedim şuan inanki sana 🤣🤣🤣🤪🤪🥰🥰😉😉😘😘😘Ben kaçirmam🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kalpsiz kalmam demi 🤪🤪🤪🤣🤣🥰🥰🥰Yerim o kalbini 😍😍😍😍
Sen beni görünce hiç iyi şeyler düşüneceğini sanmıyorum 🤭🤭🤣🤣🤣🤪🤪🤪Sen beni böyle düşüneceksin iyi hoşda ben seni görünce ne düşünecem 😜😜😜
Tamam bu gece düşünelim ozaman 🥰🥰 yarın görüşürüz, konuşuruz 😉😉🥰🥰🥰😎😎Tek kelime: evet 😊😍
Aşkolsun benim ne kötülüğümü gördün 😂😂Sen beni görünce hiç iyi şeyler düşüneceğini sanmıyorum 🤭🤭🤣🤣🤣🤪🤪🤪
Yok canım bir kötülüğünü görmedim beni görünce düşüncelerin aklından gidebilir ondan Didim🤣🤣🥰🥰🤭🤭Aşkolsun benim ne kötülüğümü gördün 😂😂
Hahaaaa sabahın köründe kapıya mı dayancaksın🤪🤪😉😉🤣🤣🥰🥰😎😎Kesinlikle, ibibikler öter ötmez oradayım 😍😍😍
Dünya gözüyle bi göreyim hele giden akıl olsun ✈️✈️Yok canım bir kötülüğünü görmedim beni görünce düşüncelerin aklından gidebilir ondan Didim🤣🤣🥰🥰🤭🤭
Öyle deme yaaa 🙏🙏 görürsün canım ❤️❤️ ama ben senin aklını tutarım saklarım onu 🥰🥰😉🤗😁😁😁Dünya gözüyle bi göreyim hele giden akıl olsun ✈️✈️
Çok teşekkür ederim 🤗 ondan hiç şüphem yok 🤭🤭 tamam yarın kapının deliğinden bakıcam bakalım kimler gelmiş 😉😉🥰🥰😎😎 görüşmek üzere hoşçakalın 🥰🥰Yok Allah korusun🤦😀 randevulara sadık kalma konusunda İngiliz gibiyimdir. Ne erken ne geç. Tam vaktinde kapının deliğinden bak beni göreceksin 😍😊😀
İyi şeyler düşünelim tabiki 🥰🥰🥰Güzel şeyler düşünüyorum ☺️☺️☺️
Waaayyyy öye mi olduk şimcik tamm efenimmHiç güvenmedim şuan inanki sana 🤣🤣🤣🤪🤪🥰🥰😉😉😘😘😘
Yok yok bişey olmaz 😍😍😍Kalpsiz kalmam demi 🤪🤪🤪🤣🤣🥰🥰🥰
çekiciliğin siyah ile daha da bir artmış.❤️😉Seni de böyle düşünmemi istermisin?😉❤️
Sana 1 haftalik ben detoksu yaziyorum😀😀😀Çok kötüsün biliyormusun 😁😁🤣🤣🤪🤪
Alırsın da geri bırakırmısın bilemedim 🥰🥰😉😉🤣🤣🤪🤪