Kullanıcı adı:
Kullanıcı adınız: Elishj
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. CEMRE
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: İyi
Ulaşım Nasıldı ?: Kolay
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Şahsi Araç
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Tam istediğim gibi
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Otelde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: İyi
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Mükemmel
Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Evet
Referans hakkında diğer detaylar : Uzun zamandır takip ettiğim @Cemre ile akşam iletişime geçtim ve 3 saatlik bir randevu talebim oldu kendisinden, hemen hızlı hızlı geri dönüşlerle anlık bir randevu oluşturabildik çok hızlı gelişti gerçekten o kadar hızlı oldu ki iki ayağım bir pabuca girdi diyebilirim.
Ama tabi ki ucunda cemre ile görüşmek olduğu için tatlı telaşlardı bunlar.. 🥰
Normalde outcall hiç bir zaman tercihim olmadı fakat cemre buna sebep oldu incall'ını bekleyemedim. Neyse çok hızlı bir mesaj trafiğinin ardından bir baktım ki önerdiği suitin önüne gelmişim bile. Gerekli ayarlamalardan sonra tam vaktinde geldi o ışıltısıyla ve enerjisiyle içeri girdi. Oturduk ve sohbet etmeye başladık tabi bir süre sonra ikimizde aç olduğumuz için bir pizza söyledik ve onu yerken bir yandanda dizi açıp beraber izledik. Yatak performansını anlatmaya gerek yok gerçekten mükemmeldi bunu bilmeniz yeterli Aralarda beraber yatağa uzanıp onun motor videolarını izlemekte baya eğlenceliydi. 🤗
Sonuç itibariyle çok samimi ve güzel bir şekilde vakit geçirdim kendisiyle tekrar görüşmek ister miyim? kesinlikle evet!
Umarım kendiside aynı şekilde eğlenmiş ve güzel vakit geçirmiştir. Görüşmek üzere güzel kadın! 😘
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet
Kullanıcı adınız: Elishj
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. CEMRE
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: İyi
Ulaşım Nasıldı ?: Kolay
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Şahsi Araç
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Tam istediğim gibi
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Otelde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: İyi
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Mükemmel
Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Evet
Referans hakkında diğer detaylar : Uzun zamandır takip ettiğim @Cemre ile akşam iletişime geçtim ve 3 saatlik bir randevu talebim oldu kendisinden, hemen hızlı hızlı geri dönüşlerle anlık bir randevu oluşturabildik çok hızlı gelişti gerçekten o kadar hızlı oldu ki iki ayağım bir pabuca girdi diyebilirim.
Ama tabi ki ucunda cemre ile görüşmek olduğu için tatlı telaşlardı bunlar.. 🥰
Normalde outcall hiç bir zaman tercihim olmadı fakat cemre buna sebep oldu incall'ını bekleyemedim. Neyse çok hızlı bir mesaj trafiğinin ardından bir baktım ki önerdiği suitin önüne gelmişim bile. Gerekli ayarlamalardan sonra tam vaktinde geldi o ışıltısıyla ve enerjisiyle içeri girdi. Oturduk ve sohbet etmeye başladık tabi bir süre sonra ikimizde aç olduğumuz için bir pizza söyledik ve onu yerken bir yandanda dizi açıp beraber izledik. Yatak performansını anlatmaya gerek yok gerçekten mükemmeldi bunu bilmeniz yeterli Aralarda beraber yatağa uzanıp onun motor videolarını izlemekte baya eğlenceliydi. 🤗
Sonuç itibariyle çok samimi ve güzel bir şekilde vakit geçirdim kendisiyle tekrar görüşmek ister miyim? kesinlikle evet!
Umarım kendiside aynı şekilde eğlenmiş ve güzel vakit geçirmiştir. Görüşmek üzere güzel kadın! 😘
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet