Günaydın güzel kadın, en çok ben isterim 🤩🤩🤩🥰🤗 Günaydın mavişlerim 🥰🤗
Kim istemez başımı koyup yatsam da olur ☺️🙈🤗😘🥰🤗 Günaydın mavişlerim 🥰🤗
tek dileğim senin olduğun yerde olmak... 🤪😁🥰🤗 Günaydın mavişlerim 🥰🤗
Günaydın . Sadece orası mı ?🥰🤗 Günaydın mavişlerim 🥰🤗
Bencede olmaması için bir sebep görmüyorum 😉😉😎😎🥰🤭🤭Neden olmasın 😊
Ozaman ver elini hadiiii😁😁😉😉😎🥰bende çok isterim
Bende isterim hatta iki elinide koyabilirsin🤗🤗😎😎🥰🥰Günaydın güzel kadın, en çok ben isterim 🤩🤩🤩
Oda çok iyi bir fikir bence olur 🤗🤗😎🥰🥰🥰Kim istemez başımı koyup yatsam da olur ☺️🙈🤗😘
Sana en güzel yerden rezerve yaptım 🤣🤣🤗🤗🥰🥰😎😎tek dileğim senin olduğun yerde olmak... 🤪😁
Hayır istediğin yerden olabilir bebeğim 💋💋💋Günaydın . Sadece orası mı ?
Hahaaa sohpet miii 🤣🤣🤪🤪sence sen sohpet edebilirmisin biraz daha aşağıya inse o ✋🤣🤣🥰🥰😎😎🤩🤩neyse gittiği yere kadar gider sohpet 🥰🥰🤣🤣🤭🤭el, bir 10 cm kadar aşağıda dursun, sohbet edelim... ne kadar edebilirsek artık 😘🤣🤣
alışığız, yarım konular, cümleler.... cümle, kelime, vücut dili bir şekil aksiyonlarla anlaşırız bence 😘Hahaaa sohpet miii 🤣🤣🤪🤪sence sen sohpet edebilirmisin biraz daha aşağıya inse o ✋🤣🤣🥰🥰😎😎🤩🤩neyse gittiği yere kadar gider sohpet 🥰🥰🤣🤣🤭🤭
Bak bu cümleni unutma, elim kimin üstünde oyunu oynarızHayır istediğin yerden olabilir bebeğim 💋💋💋
Düşünmem lazım😂😂😂🥰🤗 Günaydın mavişlerim 🥰🤗
en çokta ben isterim cansel ulusoy🥰🤗 Günaydın mavişlerim 🥰🤗
Bir elin nesi iki elin sesi var 😜😜Bende isterim hatta iki elinide koyabilirsin🤗🤗😎😎🥰🥰
Teşekkür ederim 🤗 bende sizi tanimak isterim 🥰🥰🥰Farklı şehirlerde olmak, yoksa her gün dokunmak isterim ❤️
bir gün dokunabilmeyi çok isterim 😊
Biz aksiyonları severiz sorun yok 😉😉😎🤣alışığız, yarım konular, cümleler.... cümle, kelime, vücut dili bir şekil aksiyonlarla anlaşırız bence 😘
Tamam unutmam 😉😉🥰🥰Bak bu cümleni unutma, elim kimin üstünde oyunu oynarız
Sen düşün ben geliyorum bebiş 🤗🤗😉🥰🥰🥰Düşünmem lazım😂😂😂
Ozaman en kısa zamanda 🤗🤗😉🥰en çokta ben isterim cansel ulusoy
İki elde bende var çok ses çıkar ozaman 🤗🤗🤣😉🥰🥰🤪🤪Bir elin nesi iki elin sesi var 😜😜
Elim mi olsa dilim mi karar veremedim 🤣🥰🤗 Günaydın mavişlerim 🥰🤗
Daha neler neler🥰🤗 Günaydın mavişlerim 🥰🤗
Yaaaa yirimmmSen düşün ben geliyorum bebiş 🤗🤗😉🥰🥰🥰
Ozaman sen biraz düşün bebişim 🥰😎😎🤣🤣🤪🤪Elim mi olsa dilim mi karar veremedim 🤣
Dur şımarıklık yapimm🤣💃💃💃💃💃💃💃tamam yaptım 🤣🤣🤣🤪🤪🤭🤭🥳🥳🥳🥳❤️❤️
Neler ,nelerrr 🤣🤣🤭🤭Daha neler neler
Yedin,yedin bitirdin beniiii 🤪🤪🤣🤭🤭🥰🥰Yaaaa yirimmm
🤣🤣🤣Yedin,yedin bitirdin beniiii 🤪🤪🤣🤭🤭🥰🥰