Elena ile daha önce birkaç defa görüşmek için mesaj atmıştım fakat bir türlü zamanlarımızı uyuşmadı. Ama en son mükemmel anı yakaladık ve pazar günü Elena ile 1 saatlik bir program ayarladık. Tam saatinde vardım ve Elena da hazırlanmış bekliyordu...
Elena için diğer yorumlar belli zaten, çok kibar, güler yüzlü, sıcacık sohbeti, ikramları evinin düzeni park sorunu olmayışı hepsi benim de onayladığım güzelliklerdi.
Sizi rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor yanında vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Çayım bittiğinde ilk yarım saatin dolduğunu fark ettim... Şunu anladım ki bu güzelliği tatmaya 1 saat yetmez. Benim vaktim kısıtlı olduğu için mecburen bir saatlik program yaptık...
-Aslında özel anlara girmek hiç istemiyorum ama merak edenler için kısaca bahsedeyim....
Elena küçük göğüs sevenler için biçilmiş kaftan, çok çıtı pıtı tatlı bir hatun...
teni çok güzel vakit daha geniş olsa dudaklarımı tüm vücudunda gezdirebilirdim.
Birlikteyken incitmekten, canını yakmaktan korkuyor insan...
İsteğinize göre kontrolü size veriyor yada kendinizi onun kollarına bırakıyorsunuz..
Fotoğraflarda göründüğünden daha esmer bir teni var, yüz güzelliği bakışlarına bayıldım...
Ayrıca kokusu çok güzel... Tropikal meyve kokuyordu ...
Akşam eve geldim dinlenirken kendime bir açai-ananas lı Yeşil çay koydum,
aynı Elena'nın kokusu yüzümde bir gülümseme, sanki Elena hala yanımdaydı.
Elena için diğer yorumlar belli zaten, çok kibar, güler yüzlü, sıcacık sohbeti, ikramları evinin düzeni park sorunu olmayışı hepsi benim de onayladığım güzelliklerdi.
Sizi rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor yanında vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Çayım bittiğinde ilk yarım saatin dolduğunu fark ettim... Şunu anladım ki bu güzelliği tatmaya 1 saat yetmez. Benim vaktim kısıtlı olduğu için mecburen bir saatlik program yaptık...
-Aslında özel anlara girmek hiç istemiyorum ama merak edenler için kısaca bahsedeyim....
Elena küçük göğüs sevenler için biçilmiş kaftan, çok çıtı pıtı tatlı bir hatun...
teni çok güzel vakit daha geniş olsa dudaklarımı tüm vücudunda gezdirebilirdim.
Birlikteyken incitmekten, canını yakmaktan korkuyor insan...
İsteğinize göre kontrolü size veriyor yada kendinizi onun kollarına bırakıyorsunuz..
Fotoğraflarda göründüğünden daha esmer bir teni var, yüz güzelliği bakışlarına bayıldım...
Ayrıca kokusu çok güzel... Tropikal meyve kokuyordu ...
Akşam eve geldim dinlenirken kendime bir açai-ananas lı Yeşil çay koydum,
aynı Elena'nın kokusu yüzümde bir gülümseme, sanki Elena hala yanımdaydı.