Onaylı Referans Ela_Naz

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
13,145
Beylikdüzü’nün yeni bebeği Ela_Naz daha kapıdan içeri girer girmez insanı güzelliği ile büyülüyor. Hanımefendi ile kısa bir whatsapp yazışması sonrasında 2 saatlik bir program oluşturup görüşme saatini belirledik evi merkezi konumda evde beni karşıladığı ilk an çölde bir vaha etkisine kapıldım. Hoş sohbetli çok nazik bir hanımefendi kendileri. Hanımefendi ile Yatak odasını anlatılmaz yaşanır .Görüşmenin sonunda hem ben hem kendim çok mutlu ve memnun kaldım en kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle

Durum
Sosyal Coin
4,785
Tanıtım Konusu Referansları
Beylikdüzü’nün yeni bebeği Ela_Naz daha kapıdan içeri girer girmez insanı güzelliği ile büyülüyor. Hanımefendi ile kısa bir whatsapp yazışması sonrasında 2 saatlik bir program oluşturup görüşme saatini belirledik evi merkezi konumda evde beni karşıladığı ilk an çölde bir vaha etkisine kapıldım. Hoş sohbetli çok nazik bir hanımefendi kendileri. Hanımefendi ile Yatak odasını anlatılmaz yaşanır .Görüşmenin sonunda hem ben hem kendim çok mutlu ve memnun kaldım en kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle
Canım sende çok kibar iyi kalplisin seni tanıdığıma çok sevindim hislerimiz karşılıklı her zaman bekliyorum burası seninde evin.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga
Durum
Sosyal Coin
1,684
Şule Bebek için mi Ela_Naz için mi bu referans ?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ela_naz
Durum
Sosyal Coin
2,154
Paylaşım için teşekkürler. Nasıl yaptınız bilmiyorum ama referans yanlış yerde :)

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
37,725
Konu doğru bölüme taşımmıştır. Bilgilendirme yapan üyelerimize teşekkür ederiz; bununla birlikte mesaj yanındaki rapor tuşuna basıp bize gönderirseniz, böyle hataları daha çabuk düzeltebiliriz.

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
4,785
Tanıtım Konusu Referansları
Beylikdüzü’nün yeni bebeği @Ela_naz Naz daha kapıdan içeri girer girmez insanı güzelliği ile büyülüyor. Hanımefendi ile kısa bir whatsapp yazışması sonrasında 2 saatlik bir program oluşturup görüşme saatini belirledik evi merkezi konumda evde beni karşıladığı ilk an çölde bir vaha etkisine kapıldım. Hoş sohbetli çok nazik bir hanımefendi kendileri. Hanımefendi ile Yatak odasını anlatılmaz yaşanır .Görüşmenin sonunda hem ben hem kendim çok mutlu ve memnun kaldım en kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye