Merhaba, bir kaç günlük tatilde ufak bir kaçamak yapmak için doğru adres tabi ki Sosyal Forum. Bu kiminle olacaktı? Son bir aydır paylaşımlarıyla tanışma isteği uyandıran, o günün gelmesini beklediğim sevgili @Ela_naz idi. Konum olarak bana yakın sayılabilecek bir yerde olması benim açımdan avantaj. İlk iletişiminde detaylı yönlendirmesi ile kolaylıkla eve ulaştım. Evi gerçekten ferah ve temiz. Kapıyı açıp Ela'yı görünce ufak çaplı bir şok yaşamış olabilirim. O nasıl bir vücut öyle 😍. Misafirperverliği ikramları ve sıcak karşılamasıyla yabancılık çektirmedi. O kadar güzel bir sohbeti var ki 1, 2 saat yetmiyor diyebilirim. Laf lafı açarken tanışma maksadımıza gelmek lazımdı. Duşun ardından yatak odasına yöneldiğimde beni bir manken mi bekliyordu? Sanırım evet. Doyumsuz öpücükler, dokunuşlar ve yolculuğa çıkaran oralla devam etti. Sonrasını hatırlamıyorum desem... Çok güzeldi...
İlk tanışma ve vaktimin kısıtlı olması nedeniyle kısa bir görüşme olsa da sohbetiyle sevişmesiyle çok memnun kaldığım bir görüşme yaşadım. Bir sonraki ve daha uzun sürecek randevumuzu iple çekiyorum kendine iyi bak @Ela_naz
İlk tanışma ve vaktimin kısıtlı olması nedeniyle kısa bir görüşme olsa da sohbetiyle sevişmesiyle çok memnun kaldığım bir görüşme yaşadım. Bir sonraki ve daha uzun sürecek randevumuzu iple çekiyorum kendine iyi bak @Ela_naz
Son düzenleme: