Onaylı Referans Ela ile cok güzel 2 saat (incall)

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
916
Merhaba herkese, Ela ile 2 saatlik bir incall görüsmemiz oldu. Ela gercekten titiz ve temiz biri, evi de gercekten temiz ve güzel. Oturdugu apartman da oldukca şık ve yeni bir bina. Konum olarak metrobüse 10-15 dakikalik bir mesafede. Kendisi de oldukce konuskan ve hos sohbetli biri. Zaman nasil gecti anlamadik. Karsilikli gizlilige de oldukca dikkat eden bir hanim. Kendisi de zaten cok kibar ve misafirperver. Herkese iyi forumlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Sosyal Coin
4,785
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba herkese, Ela ile 2 saatlik bir incall görüsmemiz oldu. Ela gercekten titiz ve temiz biri, evi de gercekten temiz ve güzel. Oturdugu apartman da oldukca Yasaklı kelime ve yeni bir bina. Konum olarak metrobüse 10-15 dakikalik bir mesafede. Kendisi de oldukce konuskan ve hos sohbetli biri. Zaman nasil gecti anlamadik. Karsilikli gizlilige de oldukca dikkat eden bir hanim. Kendisi de zaten cok kibar ve misafirperver. Herkese iyi forumlar
Canım sen çok tatlı çok kibar bir isim iyiki tanıştık çok memnun oldum tekrar görüşmek üzere öptüm

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga
Durum
Sosyal Coin
916
Ekleme: arada yasakli bir kelime gözüküyor. Ingilizce klavyenin azizligine ugradim malesef. Orada filtrelenen kelime aslinda "şık" :D

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ela_naz
Durum
Sosyal Coin
20,341
Merhaba herkese, Ela ile 2 saatlik bir incall görüsmemiz oldu. Ela gercekten titiz ve temiz biri, evi de gercekten temiz ve güzel. Oturdugu apartman da oldukca şık ve yeni bir bina. Konum olarak metrobüse 10-15 dakikalik bir mesafede. Kendisi de oldukce konuskan ve hos sohbetli biri. Zaman nasil gecti anlamadik. Karsilikli gizlilige de oldukca dikkat eden bir hanim. Kendisi de zaten cok kibar ve misafirperver. Herkese iyi forumlar
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
42,982
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
4,785
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba herkese, @Ela_naz ile 2 saatlik bir incall görüsmemiz oldu. Ela gercekten titiz ve temiz biri, evi de gercekten temiz ve güzel. Oturdugu apartman da oldukca şık ve yeni bir bina. Konum olarak metrobüse 10-15 dakikalik bir mesafede. Kendisi de oldukce konuskan ve hos sohbetli biri. Zaman nasil gecti anlamadik. Karsilikli gizlilige de oldukca dikkat eden bir hanim. Kendisi de zaten cok kibar ve misafirperver. Herkese iyi forumlar
Canım konuyu düzenlede en başa şu şekilde @Ela_naz yazarsan mesajım silinmez sana zahmet

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye