Bayanla olumsuz gorusme daha doğrusu görüşemedik ekildim, randevu saatinden 1 saat önce oteldeydim yola ciktiniz mi diye mesaj attım önce isim cikti sonra regl oldum diyerek beni ekti.
@Öykü Şanlı lütfen cevap verirmisinBayanla olumsuz gorusme daha doğrusu görüşemedik ekildim, randevu saatinden 1 saat önce oteldeydim yola ciktiniz mi diye mesaj attım önce isim cikti sonra regl oldum diyerek beni ekti.
Yazışmaları altta bulunan wpden atabilirmisiniz?Bayanla olumsuz gorusme daha doğrusu görüşemedik ekildim, randevu saatinden 1 saat önce oteldeydim yola ciktiniz mi diye mesaj attım önce isim cikti sonra regl oldum diyerek beni ekti.
Atayım şimdi gördümYazışmaları altta bulunan wpden atabilirmisiniz?
Öykü hanım 1 Kasım itibariyle görülme yapacakBayanla olumsuz gorusme daha doğrusu görüşemedik ekildim, randevu saatinden 1 saat önce oteldeydim yola ciktiniz mi diye mesaj attım önce isim cikti sonra regl oldum diyerek beni ekti.
@Ahmetdoğru beyfendi ben x sitede yazilanları diyorum sayfasına girince incelerseniz göreceksiniz herkez şikayetçi hatta 1 hafta önce ben egoistmi davraniyorum diye paylaşım yaptı soru sordu cevapları görünce paylaşımı sildi Beni ilgilendirmez kime ne yaptığı ben sadece forumda böyle şeyler olmasına şaşıyorum buraya güvenerek randevu alıyoruz ekilen arkdasin yerine kendinizi bir koyun bakalım iyi günlerİptal edilen randevunun açıklamalarını yapacaklardır . Fakat sadece şunu belirtmek isterim ki öykü hanım ile çok kez görüşme yapmış biri olarak hiç bir argo cevabını şahsım adına almadığımı gayet iletişiminden memnun kaldığımı belirtmek boynumun borcu gibi hissettim .
Tek taraflı yaklaşım, doğru değil kanımca. Kimse durduk yere argo kullanmaz, diye düşünüyorum. Kaldı ki, ücrete tabi bir konuda hizmet alımını gerçekleştirmeye şans olarak bakmak ta doğru değil. Kendinizi önemseyin. Yine de x gibi trollerin cirit attığı bir ortamda, zanna göre yorumlamamak gerek.Admin gereken açıklamayı yapar diye umuyorum Mağdur olan Arkadaşa @rizayilmam geçmiş olsun sen yine şanslısın randevu alıp oraya kadar ilerlemişsin normalde x sitede birkaç kez karşıma çıktı hanfendiden hep şikayetciler kes mes argo kelimeler mesajlara cevap vermemeler gibi foruma güveniyoruz Admin bu tip durumlarda üyelerini ikaz ederse sevinirim. Mağdur olmamak adina
Tabiki bireysel tartışmaya gerek yok gerekli cevaplari admin paylaşacaktır zaten burda bizim için önemli olan mağduriyetin giderilmesi ve birdaha olmamasiBireysel tartışmalara girecek değilim benim yaptığım görüşmelerde ki yorumlarım her şeyim orta da x gibi bir ortamın trolleri çok ben kendi yaptığım görüşmelere binaen kendi görüşümü bildirdim .
Trollerin olmadığı bir ortam olarak forumu tercih ediyoruz. Burda böyle seylerin olması uygun değil Admin gerekli açıklamayı yapacaktir. Amacımız kimsenin bu duruma düşmemesi teşekkürlerTek taraflı yaklaşım, doğru değil kanımca. Kimse durduk yere argo kullanmaz, diye düşünüyorum. Kaldı ki, ücrete tabi bir konuda hizmet alımını gerçekleştirmeye şans olarak bakmak ta doğru değil. Kendinizi önemseyin. Yine de x gibi trollerin cirit attığı bir ortamda, zanna göre yorumlamamak gerek.
Not: hanımefendi özelinde söylemiyorum. Genel bir yorum.
Doğru olan da bu zaten, bence. Çok fazla seçenek var. Hepi topu birkaç kez sevişilecek bir kadına/erkeğe anlam yüklemek yersiz.Tanımam,bilmem dolayısıyla duruma özel yorum yapmak istemiyorum ve sadece bu topic özelinde hoş bir durum olmamış diyebilme hakkını görüyorum kendimde.
Ancak konu paralelinde kendimle ilgili bir ekleme yapabilirim.
Yaklaşık 1 ay önce kendisine irtibat detaylarından yazdım tüm detaylarıyla kendimi anlattım,talebimi ifade ettim bir dönüş olmadı ve bir dahada yazmadım konuyu kapattım ve önümdeki maçlara baktım.
Bir kere daha irtibat kurarmiyim hayır kurmam,bu iki taraf içinde bir kayıpmi elbette değil.Herkesin yolu açık olsun.
Buraya güvenerek randevu oluşturuyorsunuz burada size karşı argo,hakaret tarzı konuşma yapması mümkün değil. X li sitede ne yazdığı muhatabını ilgilendirir. 5 kere mesaj atıp sonra arayanlar olursa neticede pembişlerde insan sabırlarının sonu var.🤷@Ahmetdoğru beyfendi ben x sitede yazilanları diyorum sayfasına girince incelerseniz göreceksiniz herkez şikayetçi hatta 1 hafta önce ben egoistmi davraniyorum diye paylaşım yaptı soru sordu cevapları görünce paylaşımı sildi Beni ilgilendirmez kime ne yaptığı ben sadece forumda böyle şeyler olmasına şaşıyorum buraya güvenerek randevu alıyoruz ekilen arkdasin yerine kendinizi bir koyun bakalım iyi günler
Elbette foruma güveniyorum ekilme vb durumlar olmasın yeterki teşekkürler ilginizeBuraya güvenerek randevu oluşturuyorsunuz burada size karşı argo,hakaret tarzı konuşma yapması mümkün değil. X li sitede ne yazdığı muhatabını ilgilendirir. 5 kere mesaj atıp sonra arayanlar olursa neticede pembişlerde insan sabırlarının sonu var.🤷
Suanda nickinizden kim olduğunuzu bilmiyorum…telefonda yanımda deil ailemleyim…ben kimseyi ekmedim ekmemde dogrusu neyse onu sölerim bahane üretmem…şimdi Whatsap konusmalarımızı gördükten sonra hatırlamam gerekiyor nasıl bir muhabbet oldu die suanda da zaten regli donemindeyim yarım itibariyle baslicam herneyse ben eve gecince whatsapa bakıcam ona göre acıklamamı yapıcam banada dm den numaranızı atın lütfenBayanla olumsuz gorusme daha doğrusu görüşemedik ekildim, randevu saatinden 1 saat önce oteldeydim yola ciktiniz mi diye mesaj attım önce isim cikti sonra regl oldum diyerek beni ekti.
Ben kimseye hakaret etmem sacma sapan olaylara karsı tepki gösteririm buda cok normal..işimiz kolay deil sinir bozan o kadar cok kişi varki bos konusan dediğim gibi whatsap msjlarına bakıcam ve acıklamamı bitircemBuraya güvenerek randevu oluşturuyorsunuz burada size karşı argo,hakaret tarzı konuşma yapması mümkün değil. X li sitede ne yazdığı muhatabını ilgilendirir. 5 kere mesaj atıp sonra arayanlar olursa neticede pembişlerde insan sabırlarının sonu var.🤷
Bilerek dönüş yapmadığımı sanmıyorum sizin olayınızda sadece irtibat kopmustur sadece kendi acınızdan yorum yapmayın lütfenTanımam,bilmem dolayısıyla duruma özel yorum yapmak istemiyorum ve sadece bu topic özelinde hoş bir durum olmamış diyebilme hakkını görüyorum kendimde.
Yaklaşık 1 ay önce kendisine irtibat detaylarından yazdım tüm detaylarıyla kendimi anlattım,talebimi ifade ettim bir dönüş olmadı ve bir dahada yazmadım konuyu kapattım ve önümdeki maçlara baktım.
Bir kere daha irtibat kurarmiyim hayır kurmam,bu iki taraf içinde bir kayıpmi elbette değil.Herkesin yolu açık olsun.
Gerekli acıklamayı suanda oldugu kadar yaptımm whatsap majlarına bakıp en dogru acıklamayı eksiksiz yapacagım…hee biz hiç ekilmiyoruz deilmi beyefendi bizde eken beylere bi referans acsak ne güzel olur ya dediğim gibi kimseyi ekmem sadece cok cok anormal bir durum olur onuda whatsap msjlarından bakıcam suanda ne konusuldu ne oldu bilemem@Ahmetdoğru beyfendi ben x sitede yazilanları diyorum sayfasına girince incelerseniz göreceksiniz herkez şikayetçi hatta 1 hafta önce ben egoistmi davraniyorum diye paylaşım yaptı soru sordu cevapları görünce paylaşımı sildi Beni ilgilendirmez kime ne yaptığı ben sadece forumda böyle şeyler olmasına şaşıyorum buraya güvenerek randevu alıyoruz ekilen arkdasin yerine kendinizi bir koyun bakalım iyi günler
Tesekkür ederim ben gerekli acıklamayı yaptım whatsap msjlarına bakılsın yeterli cevap ozaman verilcektir detay hatırlamıyorumÖykü hanım 1 Kasım itibariyle görülme yapacak
ve bunu bütün sosyal medya hesabından belirtmiş.
Gerekli cevabı öykü hanım verecektir.
Ama öykü hanım yapmaz söz verdiyse gelir
Bencede sizinde referans yazacağınız yer olsa iyi olur sonuç olarak ekilme vb şeyler olmasın forumdan size yazıldığında sizde müsait olduğunuzda cevap verirseniz sorun olmaz Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için iyi günlerGerekli acıklamayı suanda oldugu kadar yaptımm whatsap majlarına bakıp en dogru acıklamayı eksiksiz yapacagım…hee biz hiç ekilmiyoruz deilmi beyefendi bizde eken beylere bi referans acsak ne güzel olur ya dediğim gibi kimseyi ekmem sadece cok cok anormal bir durum olur onuda whatsap msjlarından bakıcam suanda ne konusuldu ne oldu bilemem
Burada belirtmemiştimYazışmaları altta bulunan wpden atabilirmisiniz?
Elimden geldigince msjlara dönmeye calısıyorum..neticede sadece burda deilim kuşlu sitede varım günde kac yüz kişi yazıyor baş edebilmek cok zor ben tesekkür ederimBencede sizinde referans yazacağınız yer olsa iyi olur sonuç olarak ekilme vb şeyler olmasın forumdan size yazıldığında sizde müsait olduğunuzda cevap verirseniz sorun olmaz Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için iyi günler
Öykü hanım,Bilerek dönüş yapmadığımı sanmıyorum sizin olayınızda sadece irtibat kopmustur sadece kendi acınızdan yorum yapmayın lütfen
Anladım öykü siz yine günlük bir zaman ayirsaniz cevap verseniz yada watsapı businese cevirseniz yazana otomatik mesaj gitse hem sizin açınızdan kolay olur. En çok şikayet sizinle irtibat kurmak karşılıklı saygı sevgi ile çözülen şeyler Kolaylıklar dilerimElimden geldigince msjlara dönmeye calısıyorum..neticede sadece burda deilim kuşlu sitede varım günde kac yüz kişi yazıyor baş edebilmek cok zor ben tesekkür ederim
tesekkür ediyorum …ortada kesinlikle bir yanlış anlasılma varİptal edilen randevunun açıklamalarını yapacaklardır . Fakat sadece şunu belirtmek isterim ki öykü hanım ile çok kez görüşme yapmış biri olarak hiç bir argo cevabını şahsım adına almadığımı gayet iletişiminden memnun kaldığımı belirtmek boynumun borcu gibi hissettim .
Evet ama argo ve hakaret seklinde konusma olmaz bende olursada ki olmasın coook coook anormal bir sey olması lazımmmAnladım öykü siz yine günlük bir zaman ayirsaniz cevap verseniz yada watsapı businese cevirseniz yazana otomatik mesaj gitse hem sizin açınızdan kolay olur. En çok şikayet sizinle irtibat kurmak karşılıklı saygı sevgi ile çözülen şeyler Kolaylıklar dilerim
Öyle diyorsanız öyle olsunÖykü hanım,
Yukarıda da ifade ettiğim üzere benim açımdan bir sorun yok ve lütfen kendinizi cevap vermek zorunda hissetmeyin.
Bu arada tüm iyi niyetimle cevap vermiş yada vermemiş olmanızda sebep ne olursa olsun önem teşkil etmiyor zaten.
Konu benim açımdan çoktan kapanmıştı ve sadece bu konu özelinde kendimle ilgili konuya bağlantılı olduğunu düşündüğüm bir önemsiz yaşanmışlığı ifade ettim.
Ben müsait olduğum sürece cevap veriyorum zaten ama dısardan görüldüğü gibi kolay bir işimiz yok onca msja bir günde donmek kolay deil ben bu şekilde yapbiliyorum elimden gazlası gelmiyor malesef yapıcak bişi yokBencede sizinde referans yazacağınız yer olsa iyi olur sonuç olarak ekilme vb şeyler olmasın forumdan size yazıldığında sizde müsait olduğunuzda cevap verirseniz sorun olmaz Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için iyi günler
Öle bir konusuyosunuz ki beyefendi okuyanda msjlara bilerek cevap vermiyorum sanıcak o zaman benim şizofren olmam lazım yada keyfi burda takılıyor olmam lazım sacmalık buDoğru olan da bu zaten, bence. Çok fazla seçenek var. Hepi topu birkaç kez sevişilecek bir kadına/erkeğe anlam yüklemek yersiz.
Kes mes ne demek yaa beni tanıyanlar yazsın lütfen bir yıldır bu platformadayım kime argo konusmusum kes ne demekTek taraflı yaklaşım, doğru değil kanımca. Kimse durduk yere argo kullanmaz, diye düşünüyorum. Kaldı ki, ücrete tabi bir konuda hizmet alımını gerçekleştirmeye şans olarak bakmak ta doğru değil. Kendinizi önemseyin. Yine de x gibi trollerin cirit attığı bir ortamda, zanna göre yorumlamamak gerek.
Not: hanımefendi özelinde söylemiyorum. Genel bir yorum.
Ben bunu son kez yazıyorum..bilerek yapışan bişi deil cevap vermemek şizofren falan olmam lazım yada keyfi burda takılmam lazımm elimden geldigince yüzlerce msja cevap vermeye calısıyorum kendi açımızdwn bakmayın olaya sizinde yolunuz acık olsun önyargılınz iyi asksamlarTanımam,bilmem dolayısıyla duruma özel yorum yapmak istemiyorum ve sadece bu topic özelinde hoş bir durum olmamış diyebilme hakkını görüyorum kendimde.
Evet sildim cünkü cok cirkinleşti olaylar canım sıkıldı herkes üzerime geldi lütfen didiklemeyinBuraya güvenerek randevu oluşturuyorsunuz burada size karşı argo,hakaret tarzı konuşma yapması mümkün değil. X li sitede ne yazdığı muhatabını ilgilendirir. 5 kere mesaj atıp sonra arayanlar olursa neticede pembişlerde insan sabırlarının sonu var.🤷
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🙌🙌Buraya güvenerek randevu oluşturuyorsunuz burada size karşı argo,hakaret tarzı konuşma yapması mümkün değil. X li sitede ne yazdığı muhatabını ilgilendirir. 5 kere mesaj atıp sonra arayanlar olursa neticede pembişlerde insan sabırlarının sonu var.🤷
Ben kimseyi ekmemmmmm!!!!! Kes mes şeklinde argoda konusmamÖykü hanım 1 Kasım itibariyle görülme yapacak
ve bunu bütün sosyal medya hesabından belirtmiş.
Gerekli cevabı öykü hanım verecektir.
Ama öykü hanım yapmaz söz verdiyse gelir
Öncelik olarak teşekkür ederim.@Ahmetdoğru beyfendi ben x sitede yazilanları diyorum sayfasına girince incelerseniz göreceksiniz herkez şikayetçi hatta 1 hafta önce ben egoistmi davraniyorum diye paylaşım yaptı soru sordu cevapları görünce paylaşımı sildi Beni ilgilendirmez kime ne yaptığı ben sadece forumda böyle şeyler olmasına şaşıyorum buraya güvenerek randevu alıyoruz ekilen arkdasin yerine kendinizi bir koyun bakalım iyi günler
Anladım ama burda sorun çözüldü mü. Siz her iki taraflada irtibatlastiniz sorunun birdaha olmamasi önemli teşekkürlerÖncelik olarak teşekkür ederim.
@Öykü Şanlı hanım görüşme programlarını kendisi ayarlar. Forumda görüşme yapacağı ve yapamayacağı zamanları dikkate alırız. Yani Forum dışı bir yerde yaptığı duyurunun forum ile bir alakası yoktur. Forum diğer tüm platformlardan kendisini arındırmıştır. Yani x li sitede yada whatsapp durumunda yaptığı duyurudan ziyade forumda yaptığı duyuruyu dikkate alırız.
Görüşmede randevulaşılmış, otel konusunda mutabık kalınmış ve ekilme durumu söz konusu ise, öykü hanım otel ödemenizi iade edecektir lakin siz öykü hanımdan otel görüşmesi için "OK" almışsanız ön ödeme yapmışsanız ve görüşme öykü hanım tarafından tek taraflı iptal edilmişse size otel ve ön ödemenizi iade eder yada bir sonraki görüşmede aynı tutardaki otel ödemesini kendisi gerçekleştirerek görüşememe durumunuzu telafi eder yada forumdan uzaklaştırılır.
Bunun gerçekleşmesi içinde dediğim gibi randevuya ve otel rezervasyonunuza öykü hanımın "tamam" dediği yazışmaların olması lazım. Eğer yok ise kusura bakmayın sadece iddialar ile 13000 kişilik forumu yönetemeyiz. Öykü hanımda bununla alakalı zaten konuya yazacaktır.
Bu durumda savunma gibi cevap yazilacağına bahse konu sahiplerinin cevap vermesini beklemek en doğrusu olacaktır. Sonuçta kişisel olarak durumlar farklı olabilir kaldiki bahse konu kişiler açıklama yapıyor teşekkürlerKonuya yorum yapan biri olarak şunu belirtmek istiyorum ne kimsenin avukatıyım ne de bu ortamda kimsenin avukata ihtiyacı var. Hanımefendi ile ilgili konu dışı o öyle diyormuş bu böyle diyormuş şurada şu yazıyormuş vb . Yorumlar yapıldı ona binaen çok kez görüşmüş biri olarak kesinlikle böyle biri olmadığını belirtmek istedim .
Umarım mağduriyetin giderilir
Kısa zaman içerisinde ne bir ön ödeme aldım nede otel konfirmasyonu gördüm beyefendi daha dün üye olmuş buraya kendisine özelden numarasını atmasını msjlara bakmam gerektiğini söylüyorum cevap vermiyor bana komfirmasyom atılmadı haliyle onaylanan bişi yok ki kolay kolay ön ödemeyle calısan biri deilim tamamen uyuz oldugu için yaptı ve kim oldugu belli deil ortada ekilme yada magdur yok kütfen artık cok uzadıSn.Admin ve Sn.yöneticilerde gerekli araştırma ve açıklamaları yapmışlar ve dolayısıyla sanırım bunlardan sonra hangi tarafın ne şekilde mağdur olduğu veya olmadığı gün yüzüne çıkacaktır.
Çünkü ben buraya kadar net olarak hangi tarafın mağduriyet yada haklılık payını çözemedim.
Umarım yaşamın her yerindeki tüm sıkıntılar burada olduğu gibi medeni sohbet ve açıklamalarla çözülür.
Boşver acıklamam yapmak zorunda deilsin canım ben gerekeni yapıyorum ne bir otel komfirmasyonuna anoy verdim ne ön ödeme aldım nede bir argo konustum..beyefendinin burdan kim olduğunu cözemiyorum özelden numaramızı yazın whatsapa bakiyim diyorum ses yok kaldıki üyeliğini daha dün acmıs yazıkBenim verdiğim cevap bahse konu olan kişiler ile alakalı değil zaten . Sizin ortaya attığınız imiş-Muş-mişli konulara idi bir daha yazdığımı okuduğunuz da çok daha iyi anlayacaksınızdır. Hanımefendi ARGO konuşmuyor ben bir çok kez görüşmüş biri olarak diyorum ki iletişimi gayet iyi . O kadar iyi ki mesela ben sadece yemekli program bile yapıyorum . Size teşekkür ediyorum bol eğlenceli günleriniz olsun.
Ben gerek cevabı verdimBu durumda savunma gibi cevap yazilacağına bahse konu sahiplerinin cevap vermesini beklemek en doğrusu olacaktır. Sonuçta kişisel olarak durumlar farklı olabilir kaldiki bahse konu kişiler açıklama yapıyor teşekkürler
Bişi olduğu yok zaten beyefendi ortada ne otel konfirmasyonu var ne ön ödeme!!!!! Onay falan yokAnladım ama burda sorun çözüldü mü. Siz her iki taraflada irtibatlastiniz sorunun birdaha olmamasi önemli teşekkürler
Kısa zaman içerisinde ne bir ön ödeme aldım nede otel konfirmasyonu gördüm beyefendi daha dün üye olmuş buraya kendisine özelden numarasını atmasını msjlara bakmam gerektiğini söylüyorum cevap vermiyor bana komfirmasyom atılmadı haliyle onaylanan bişi yok ki kolay kolay ön ödemeyle calısan biri deilim tamamen uyuz oldugu için yaptı ve kim oldugu belli deil ortada ekilme yada magdur yok kütfen artık cok uzadı yeterince acıkladım bencekonu rızayilmam dostumuzun aktardığı gibiyse yani otele gitmesinden sonra randevuya çok kısa bir süre kala iş çıkması ya da regl olunması sebebiyle ekilmişse bu durumun bir savunması olmaması gerekir...nedense böyle durumlarda gerek adminler gerek daha önce söz konusu partneri tanımış olan kişiler tarafından bir savunma mekanizması ortaya çıkıyor...neredeyse ekilen arkadaş suçlu duruma düşürülüyor...bu durumda forum yazışmaları kadük oluyor..bu olayda da yazışmaları gördükten sonra yönetimin bir açıklama yapması beklenmelidir...yönetici deadpool zaten delilleri istemiş kanaatimce gerekeni yapacaktır...
Konu uzadıkça uzuyor benim dediğim konuda öykü hanım paylaşım yaptığını sonra kaldirdigini söyledi siz halen neyin imiş-muş -mişlisinden bahsediyorsunuz. Burda sorulan soruların muhattabi siz değil öykü hanım olmalı kaldiki gerekli açıklamayı yaptıBenim verdiğim cevap bahse konu olan kişiler ile alakalı değil zaten . Sizin ortaya attığınız imiş-Muş-mişli konulara idi bir daha yazdığımı okuduğunuz da çok daha iyi anlayacaksınızdır. Hanımefendi ARGO konuşmuyor ben bir çok kez görüşmüş biri olarak diyorum ki iletişimi gayet iyi . O kadar iyi ki mesela ben sadece yemekli program bile yapıyorum . Size teşekkür ediyorum bol eğlenceli günleriniz olsun.
Anladım öykü hanım o zaman admin konu boyle ise konuyu kaldirmali gerçek olmayan bu iddayi ortaya atan hesabıda kapatmalıBişi olduğu yok zaten beyefendi ortada ne otel konfirmasyonu var ne ön ödeme!!!!! Onay falan yok
Sinirlenme falan yok gayet rahatım sen ordan bana hesabın yeni şüpheli dersen bu tepkiyi alırsın beni ilgilendirmez senin başka forumda üyeliğin konunun bizimle ilgisi olmadığı ortada birakta her iki taraf iddialara cevap versinSinirlenmeye gerek yok diğer forumda ki hesabım da tam 2016 yılında açılmış. Neyse tekrar diyorum iyi günler umarım hep gününüz güzel geçer ☺️
Ben size demiyorum bana olumsuz ref yazan beyefendiye diyorumSiz ne demek istiyorsunuz hesabınız yeni falan sanki kendi hesabınız yıllık 1.5 ay olmuş hesabiniz bana gelmiş hesabınız yeni şüpheli falan yazdiginiza dikkat edeceksiniz. Ben size şüphelisiniz falan yazdım mi bir şey yazarken ne işiteceğinizi bilerek yazın ben forumda hesabı yeni açmış olabilirim bu sizi ilgilendirmez
Beyefendi sizle alakası yok bana ref yazan beyefendinin hesabı daha dünkü hesap sizle be alakası var ortada ne msj var ne bişi ne komfirmasyon ne ön ödeme Allahım kafayı yicem 😁Sinirlenme falan yok gayet rahatım sen ordan bana hesabın yeni şüpheli dersen bu tepkiyi alırsın beni ilgilendirmez senin başka forumda üyeliğin konunun bizimle ilgisi olmadığı ortada birakta her iki taraf iddialara cevap versin
Tabiki yalan!!!!!Adminden ricamdir öykü hanım hakliysa bu konunun kapanması kaldırılması uygun olacaktir bence bu arada iddaa sahibide cevap versin öyle yazip cekilmesin idddasi yalansa hesabı kapansın
Öykü hanimcim sizle ilgili değil siz gerekli açıklamayi yaptınız zaten bundan sonra gerekeni adminin yapması gerekir iddaa sahibi cevap vermiyorsa konu silinmeliBen size demiyorum bana olumsuz ref yazan beyefendiye diyorum
İki gün oldu hani nerde beyefendinin kanıtları????Bu durumda savunma gibi cevap yazilacağına bahse konu sahiplerinin cevap vermesini beklemek en doğrusu olacaktır. Sonuçta kişisel olarak durumlar farklı olabilir kaldiki bahse konu kişiler açıklama yapıyor teşekkürler
Öykü hanım Yazdıklarıma bakarsaniz asılsız sa bu konu silinmeli dedim bundan sonra adminin konuya çözüm getirmesi gerekirİki gün oldu hani nerde beyefendinin kanıtları????
Ben gereken acıklamayı yaptım benden bu kadar beyefendide sunsun burda msjları gene acıklama gelicektir benden tarafÖykü hanım Yazdıklarıma bakarsaniz asılsız sa bu konu silinmeli dedim bundan sonra adminin konuya çözüm getirmesi gerekir
Adminden ricamdir öykü hanım hakliysa bu konunun kapanması kaldırılması uygun olacaktir bence bu arada iddaa sahibide cevap versin öyle yazip cekilmesin idddasi yalansa hesabı kapansın
Öykü hanım Yazdıklarıma bakarsaniz asılsız sa bu konu silinmeli dedim bundan sonra adminin konuya çözüm getirmesi gerekir
Öykü hanimcim sizle ilgili değil siz gerekli açıklamayi yaptınız zaten bundan sonra gerekeni adminin yapması gerekir iddaa sahibi cevap vermiyorsa konu silinmeli
Yönetim gerekeni yapar bunu sürekli belirtmenize gerek yok. Belli bir süre var o süre dolana kadar iddia sahibi delilleri sunmazsa gereken yapılır. Konunun silinmesi veya silinmemesi adminlerin vereceği bir karardır.Anladım öykü hanım o zaman admin konu boyle ise konuyu kaldirmali gerçek olmayan bu iddayi ortaya atan hesabıda kapatmalı
Sen kimsin kardeşim ? Yönetim ekibinden misin de silinmeli silinmemeli diye ültimatom veriyorsun ? Senin yolun bahtın öncelikle açık olsun.Öykü hanım Yazdıklarıma bakarsaniz asılsız sa bu konu silinmeli dedim bundan sonra adminin konuya çözüm getirmesi gerekir