Ekilme Ekildim.

Görüşme randevusu alınmış ama görüşme taraflardan birisinin haber vermeden görüşmeye katılmamasından oluşan durumdur.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
362
Bayanla anlaştık, bütün gece otelde bekledim gelmedi ve cevapta vermedi admine şikayet ettim cevap vermezse forumda konu aç dedi açtım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231119-092646_1.jpg
    Screenshot_20231119-092646_1.jpg
    65.8 KB · Görüntüleme: 370
Moderatör tarafında düzenlendi:
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: erhan_82
Durum
Sosyal Coin
362
Yanlışlıkla 2 defa açmışım kusura bakmayın acemiyim forumlarda

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Bayanla anlaştık, bütün gece otelde bekledim gelmedi ve cevapta vermedi admine şikayet ettim cevap vermezse forumda konu aç dedi açtım.

41. Forum üyeliğiniz 7 günü geçmediği taktirde yazmış olduğunuz olumlu ve olumsuz referanslar denetlenecektir. Uygun görülmeyen ve şüpheli referanslar silinecek ve cezai işlem uygulanacaktır. Bu kural partnerlere karşı asılsız, gerçek olmayan, maddi ve manevi zarara uğratmaya yönelik veya partnerin daha çok referansa sahip olması maddi manevi kazancını artırmaya yönelik, forumu kötü olumsuz göstermeye yönelik davranışların önüne geçmek yazılmıştır.

a. Foruma üye olmayan ama forumdaki partnerler ile görüşme yapıp sonrasında mağdur olup foruma üyelik açıp olumsuz referans açmak yasaktır ve forum hiç bir şekilde bu durumdan sorumlu değildir.
b. Forum üyeliği 7 günü geçmemiş ve art arda yazılmış olumlu yada olumsuz referanslar şüpheli göründüğü taktirde bildirim yapılmaksızın silinebilir.

1700469074496

Hocam öncelikle bu kuralı hatırlatmak isterim.

Yani siz foruma üye değilken gelip forumdan biri ile görüşüp olumlu referans yazmak için üye olmazken olumsuz referans açmak için açılan üyeliklere itimat etmiyoruz.

Genele bildiri açısından lütfen buna dikkat edin.

Sadece foruma olumsuz referans açmak için üye olursanız :) Üyeliğinizden de referansınızdan da olabilirsiniz. O yüzden görüşme yapmadan mutlaka üyeliğinizi açın.

Konu kilit.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye