Dün akşam biraz cakirkeyf birazda bulutların üstüne çıktığım için referans yazma işi mecburen bugüne kaldı.Aksam daha önceden sözleştigimiz gibi Nihal Hanım ve onun sayesinde dünyalar güzeli Sunam Hanımla bir görüşme gerçekleştirdik. Ama ne görüşme İki kadınin da sohbetleri güzel, kendileri güzel söylenecek ve yazacagim kelimeler bulamıyorum. Öncelikle daha eve girer girmez Nihal Hanimcim kapı aralığında ufak ufak temaslara başlıyor,sizi sizden alıyor ortam biraz ısınınca bu sefer Sunam Hanımdan ufak buseler aldim. Oyle sapur şupur değil zaten ben hiç sevmem onlarda sevmediğini belli edecek kadınlar. Nihal hanimin evi çok güzel yerde çok temiz,ikramları kendi elleri ile özenle hazırlamis bunun için ayrıca teşekkür ederim kendilerine.Ozel anları burda anlatmaya kalksam kelimeler kiyafetsiz kalır ve de anlatmaya gerek yok yaşamak lazım gelir bence forumun rahatlikla gidilecek iki mükemmel kadınları iyi ki sizleri tanıdım.Bir sonraki görüşmemiz yine hep beraber bu kez Sunam hanıma misafir olacağız sabırsızlıkla bekliyorum.
Not: Referans konusunu Nihal hanım için açtım ama Sunam Hanım içinde referans konusudur.
Not: Referans konusunu Nihal hanım için açtım ama Sunam Hanım içinde referans konusudur.