Edirne için pembiş

Durum
Sosyal Coin
4,314
Merhabalar uzun zamandır forumlarda gezerim ama hiç bu konuda bir bayan arkadaşa rastlamadım edirnede hizmet veren pembiş varmıdır acaba ?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,380
Trakya için bir genelleme yapmakta sakınca görmüyorum, Tekirdağ'da birkaç olumsuz deneyimden sonra forumdan şaşmamam gerektiğini anladım. Edirne'den İstanbul'a gelmek çok da kolay olmasa da size de tavsiyem bu yönde

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: burti ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
4,314
Trakya dediğiniz gibi büyük sıkıntı olanlarda fısıltı gazetesinde ve kaprisli nerde forumdaki pembişler

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Merhabalar uzun zamandır forumlarda gezerim ama hiç bu konuda bir bayan arkadaşa rastlamadım edirnede hizmet veren pembiş varmıdır acaba ?
Açık konuşmak gerekirse bunun ile alakalı bir konu açacağım sanırım artık. Bu tür kalabalık olmayan şehirlerde yaşanan en büyük sorun çok fazla talebin olması ve partnerin buna yetişmesi. Yetişemiyor olsa bile para kaybı yaşamamak için tüm taleplere yanıt vermeye çalışıyor ve servis ve hizmet kalitesi aşırı düşüyor.
Diğer yandan da talep çok olduğu için müşteri memnuniyeti ve iletişim konusunda ciddi bozulmalar var. Yani foruma 1-2 partner kazandırmak istedik ama forumun standartlarını ve kalitesini karşılamadığı için iptal ettik üyeliklerini. Belki şu an kaliteyi yükseltmiş olabilirler ama yine de tam olarak karşı taraf ile anlaşmadan görüşme yapmanızı tavsiye etmem, zamanınız ve paranızı istediğiniz şekilde değerlendiremeyebilirsiniz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
4,314
Haklısınız onlarda haklı aslında buradaki kalitenin ve elit ortamın farkına varsalar sadece burdaki beylerle görüşüp hem daha güvenli hem daha şeffaf bir şekilde hizmet vericekler ve diğer türlü çalışmalarına gerek dahi kalmıycak belki başarılı olunursa güzel bir girişim olur ve memnun oluruz

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,314
Konuyu bir hortlatsak ve sayın adminimize verdiği sözü hatırlatsak nasıl olur acaba 😊

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
406
Acaba yeni bir şeyler var mıdır konu sahibi bulabildi mi edirne veya yakın bölgeden

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,314
Malesef forumda bir bayan var çorludan onun haricinde nanay

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390