Merhaba tüm Forum dostlara, Paylaşım Biraz geç oldu ama olsun. Geçen hafta içinde Forum üzerinden ve farklı sosyal forumdan tanıştığım Eda hanım ile WhatsApp üzerinden hızlı bir şekilde iletişime geçilerek randevu oluşturdum ve verdigi konuma çok rahat ulaşım sagladım güvenli bir site olması sebebi ile giriş çıkışı rahat dı ve kapıda beni gayet hoş ve güzel bir karşılama ile salona aldı rahat bir ortam oluştu güzel ikramları ile birlikte kısa bir hoş sohbet ederek karşılıklı tanışma Faslı sonrasında kısaca bir evini gezdirme bahanesi ile hemen yatak odasına geçtik ve anlık ateşli bir yaklaşım ve öpüşme dokunuşlar ile o üzerim fazlalıkları nasıl çıkarttım farkında degilim ve sonrasında kobraya 🙈el atması ve o bahsi geçen muhteşem oralı ile beni benden alması bir başkaydı ateşli bir sevişme sonrası rahatlamış bir ben. Tabi bu randevu için iş hayatımızda bu ayırdıgım kısa süre olması sebebi ile uzun süre kalamadıgım için ani çıkmam gerektiğinden dolayı müsade isteyerek duş sonrası kapıda karşılıklı buseler ile ugurladı. Tabii bu olumlu görüşme sonrası bir daha gidermiyim tabiikide giderim 10/10 diyorum.😇👍.
İlk olumlu paylaşımım olması sebebi ile yazım hatalarım olmuşsa da şimdiden affola🙏
İlk olumlu paylaşımım olması sebebi ile yazım hatalarım olmuşsa da şimdiden affola🙏