Onaylı Referans Edalı Eda

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
520
merhaba herkese,

bugün Eda hanım ile görüşme gerçekleştirdik. kısa süreli mesajlaşma sonrası program oluşturduk, attığı konumla evinin önüne geliyorsunuz ve sizi sonrası için yönlendiriyor, sıcak ve sexy bir karşılama sonrası yanınıza oturup arkadaşça sohbeti sonrasında yatak odasına daveti ile başlıyor heyecanlı dakikalar.
oral ilgi alakası yazıldığı gibi eksisi yok o bile yeterli gerisine gerek yok. farklı pozisyonlarda ter attıktan sonra orala dönüş ve muhteşem son :)
memnun kaldım görüştüğüm için umarım kendi de kalmistir :))

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: EDA, Adam, Avtandil ve 9 diğerleri
Durum
Sosyal Coin
24,648
merhaba herkese,

bugün Eda hanım ile görüşme gerçekleştirdik. kısa süreli mesajlaşma sonrası program oluşturduk, attığı konumla evinin önüne geliyorsunuz ve sizi sonrası için yönlendiriyor, sıcak ve sexy bir karşılama sonrası yanınıza oturup arkadaşça sohbeti sonrasında yatak odasına daveti ile başlıyor heyecanlı dakikalar.
oral ilgi alakası yazıldığı gibi eksisi yok o bile yeterli gerisine gerek yok. farklı pozisyonlarda ter attıktan sonra orala dönüş ve muhteşem son :)
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: EDA

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Değerli @EDA farklı bir deneyim yaşatıyor pişman olmak veya eh işte demek imkansız 🙂

Paylaşım için teşekkür ederim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: EDA

EDA

Durum
Sosyal Coin
34,996
Tanıtım Konusu Referansları
merhaba herkese,

Seni tanımak güzeldi 😇 keyif aldığım bir görüşme oldu 👅🍌Herşey için teşekkür ederim 🤗🤗💋

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye