Eda ile kısa ve net bir iletişim sonucunda buluşma günümüzü ve saatini üç dört gün öncesinden ikimizinde müsait olduğu bir zamanda kararlaştırdık ve geçen hafta cumartesi günü için 4 saatlik bir randevu aldım kendisinden ve beklemeye başladım aynı gün içerisinde tekrar kısa bir teyitten sonra yola çıkmıştım whatsapptan konum ile rahatça evine ulaşabiliyorsunuz evin giriş çıkışı gayet rahat eda siz kapıdan girip çıkana kadar sürekli ilgileniyor ve sürekli ikramlar sunmaktan hiç çekinmiyor gelelim edaya eda size ilişkide neyi sevip sevmediğinizi de soruyor ve istediğiniz tüm pozisyonları size sunmaktan da çekinmiyor herkesin merak ettiği tabiki enfes oralında insanın ne ile karşılaşacağınızı bilmiyorsunuz yaşamadan elinde nescafe bardağı ile geliyorsa bilin ki o an işte enfes oralını yapmaya geliyor oral yaparken gözlerini birkere bile gözlerinizden ayırmıyor eda önünüzde diz çökerken bir yudum nescafe sinden alıyor ve başlıyor oralını yapmaya sıcak sıcak sizi sizden alıyor dayanabilirseniz nescafe bitene kadar sizi titre te titrete boşaltana kadar bir yudum nescafe sinden alıp oralını siz titreyene kadar son damlasına kadar alıp bırakmadan daha önce yaşamadığınız bir deneyimi size sunuyor ve sizin titreyerek boşalmanızı görmek edanın hoşuna gidiyor duşlar içecekler sohbet muhabbet sonrası yatak odasında doggy de önümüzde karşınızda ayna altınızda eda Bi aynadan edaya bakıyorsunuz bir yandan önünüzde size kendini bırakmış eda kalçalarını tokatlayıp gidip gelmeler ve final tabiki duşlar alınır ve ayrılık vakti gelir size özel havlular ihtiyacınız olan herşeyi size sunan güzel kadın yaşattığın güzellikler için teşekkürler edai