Değerli forumdaslar,merhabalar herkese, Eda hnm.ile dün tanışma fırsatı buldum, ulaşım oldukça rahat park yeri sıkıntısı yok,evi son derece temiz ve düzenli.Eda hnm.misafirine çok değer veren ilgili hanımlardan biri,(her anlamda)burada ki parantez içine aldığım kısım görüşmeden tarif edilemez derecede 🤭 Hoşsohbet,güler yüzlü,samimi olması kişiliğini ortaya koyuyor zaten.Hepimizin bildiği sıcak Nescafe challenge benim için ilk deneyim olarak, unutulmazlar arasına girdi, özel anlarda kendine has yöntemleriyle yanından memnun ayrılmamak için,hiç bir sebep yok.Nuru masajı zaten insanı başka bir boyuta taşıyor, kendinizden geçmiş vaziyette kalıyorsunuz,insan düşünmeden edemiyor,bir sonra ki aşama nedir diye,benim de aklıma gelmedi değil hatun şimdi straponla gelir falan 😂zaten tüm vücut yağlı kendimizde değiliz 🤭Korkulan olmadı şükür.Kisacası Eda hnm.mutlaka tanisilmasi gereken pembişlerden biri,zaman kaybetmeyin derim.Kendisine tekrar teşekkür ediyorum,bu fırsatı verdiği için.İyi insanlarla tanışmak ümidiyle diyelim tatlı kız 🥰 Herkese sorunsuz zamparalıklar.