Sürülebilir çikolatayı gördüğüm anda onu ekmek üstünde değilde bir hatun üstünde hayal ettim. Erkekler her 7 saniyede bir sex düşünür derler, bende beynimin paralel işlemcilerinden bazıları sanırım 7/24 sadece buna odaklı çalışıyor. Neyse sadede gelelim...
Çikolatayı bulduk ama onu hangi güzel hatun üzerinde deneyeceğim diye düşünürken aklıma bir süredir göremediğim Eda hanım geldi. Eh malum kendisi sıcak nescafeli oral'in mucidi, bir erkeği nasıl mutlu edeceğini iyi bilir ve benim küçük fantezilerimi geri çevirmez. Hatta yaz günlerinde şampanyalı oral denemişliğimiz vardır.
Kapıdan girdikten sonra süprizi çıkardım ve akıllı hatun bunu yumuşaması için sıcak suya koymamız lazım dedi ve mutfağa götürdü.
Geldiğinde kahvelerimizi getirmişti ve masadaki ikramlarla birlikte kahvelerimizi yudumlayarak sohbete başladık.
Özlemişim onu. Konuşması sohbeti bana iyi geldi fakat zaman kısıtlı olduğu için müsaade isteyip banyoya geçtim. Duş sonrası iyice yumuşamış çikolatayı yatağın kenarına getirdi. Onu yatakta çıplak halde görünce dışarıda havanın soğuk olmasını fırsat bilip iyice yanına sokuldum. Ben sırtüstü yatarken o yarısı üstümde olacak şekilde yanıma uzandı. Çıplak bedenlerimiz birbirine yapışırken dudaklarımız birleşti. Dolgun dudaklarından uzun uzun onu öperken ellerimin sırtında, ince belinde ve kalçalarında gezinmesi her şeye değerdi.
Sana önce normal oral, sonra nescafeli oral yapacağım diyerek aşağılara inecekken onu durdurdum. Eğer sakıncası yoksa bugün oral istemiyorum sadece vücudunu arzu ediyorum dedim. Bunu söylerken aklımda kendisinin paylaştığı ve kusursuz vücudunu cömert bir şekilde paylaştığı videoları gelmişti. Oral yaparsan vücudun benden uzaklaşır ve bunu istemiyorum dedim. Kendisi bu küçük isteğime şaşırdı ama kırmadı ve bir süre daha sadece öpücükler ve temaslarla devam ettik. Bu sefer ben dayanamayıp göğüslerine indim ve onun çoktan ıslanmış olduğunu farkettim. Eh artık daha fazla dayanamayıp kalçalarından kavrayıp misyoner pozisyonda yavaş ve yine öpücüklerle dolu şekilde ona sahip oldum.
Bir süre sonra pozisyon değiştirmek istediğimi anladı ve makas pozisyonu önerdi. Bir dakika o neydi ki derken içinden çıkmadan sol bacağını benim bacaklarımın arasına aldı ve sağ bacağını omzuma dayadı. Hatun uzun boylu ve uzun bacaklı olduğu için pozisyonları denemesi ekstra zevkli hale geliyor. Makas pozisyonu hoş ama bir kusuru var. Kadının organı iyice daraldığı için hem kadın hem erkek için boşalma çok kısa süre içinde gerçekleşebilir.
Biraz daha birlikte olmak istediğim için onu cow girl pozisyonunda üste çıkardım yinede nafile ikimizde titreyerek boşaldık. En sevdiğim şey onun hemen kalkmaması ve bir süre daha üstümde o halde kalmasıydı. Sonrasında duş falan derken aklıma çikolata geldi. Açıkçası onu tümüyle unutmuştum. İtiraf ediyorum böyle bir hatun yanımda olduktan sonra değil çikolata, dünyayı unutabilirim.
Yine biraz naz yapıp o kadar ısıttık bari biraz süreyimde tadına öyle bakayım dedim. Birden çok defa görüşmenin burada bir artısı var muhtemelen. Birbirimizi azda olsa tanıdığımız için benim konuyu abartmayacağımı anladı. Göğsünün üstüne ufak bir parça sürdüm ama işin doğrusu onun sütlü çikolata renkli göğüs uçlarının cezbediciliği çok daha fazlaydı. Ayıp olmasın diye tadına baktım. Eda hanımın tadını, lezzetini alınca üstüne böyle şeyler hiç zevk vermedi. Zaten çikolatayı çok aramam, benim için olsa da olur olmasa da