Onaylı Referans Ebruyla Muhteşem Anlar

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
10,876
Ebruyla 2 gün önce görüştük.Kendisi son derece misafirperver bir insan eve geldiğinden andan itibaren hiç yabancılık çekmiyorsunuz hoş sohbetiyle ve ikramlarıyla sizi resmen büyülüyor.Kısacası kendisi bu işin ustası herkese tavsiye ediyorum gidin ve kapıdan çıkarken inanın çok mutlu ayrılacaksınız.Kendisine gideceksiniz en az 2 yada 3 saatliğe gidin derim.Kendisine çok teşekkür ediyorum en kısa zamanda yine görüşeceğiz.

Durum
Sosyal Coin
5,297
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler!..

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
20,687
Tanıtım Konusu Referansları
Ebruyla 2 gün önce görüştük.Kendisi son derece misafirperver bir insan eve geldiğinden andan itibaren hiç yabancılık çekmiyorsunuz hoş sohbetiyle ve ikramlarıyla sizi resmen büyülüyor.Kısacası kendisi bu işin ustası herkese tavsiye ediyorum gidin ve kapıdan çıkarken inanın çok mutlu ayrılacaksınız.Kendisine gideceksiniz en az 2 yada 3 saatliğe gidin derim.Kendisine çok teşekkür ediyorum en kısa zamanda yine görüşeceğiz.
Saol cnmcim kaçıncı görüşme olduğunu hatırlamıyorum 😘 herzaman beklerim aramıza hosgeldin 🙏

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Boğa 34 ve Sergio1818
Durum
Sosyal Coin
24,648
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye