Olumlu Görüşme EBRUU ile aydınlanan gece

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
17,626
Merhabalar arkadaşlar,

Geçtiğimiz günlerde, kuşlu sitenin gizli cevherlerinden nehirr ile bir otel görüşmesi yaptık. Gizemli nehirr odaya gelene kadar çok heyecanlı ve meraklıydım. Yine beklerkenki heyecan, farklı görüşme heyecanı, kalbim küt küt atıyordu.

Odaya müthiş aurasıyla bir afet geldi. Harika sohbet, muhabbet derken; yakınlaşmaya başladığımızda beni benden aldı. Fizik, kimya, biyoloji, 10 numara. Özel anlar, güzel bir uyumla eksiksiz geçti.

Gecemi aydınlattın, özledim seni şimdiden nehirr.

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Merhabalar arkadaşlar,

Geçtiğimiz günlerde, kuşlu sitenin gizli cevherlerinden nehirr ile bir otel görüşmesi yaptık. Gizemli nehirr odaya gelene kadar çok heyecanlı ve meraklıydım. Yine beklerkenki heyecan, farklı görüşme heyecanı, kalbim küt küt atıyordu.

Odaya müthiş aurasıyla bir afet geldi. Harika sohbet, muhabbet derken; yakınlaşmaya başladığımızda beni benden aldı. Fizik, kimya, biyoloji, 10 numara. Özel anlar, güzel bir uyumla eksiksiz geçti.

Referans ile foruma sağladığınız katkı için her iki tarafa teşekkür ederim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: concepciondelchile
Durum
Sosyal Coin
32,898
Merhabalar arkadaşlar,

Paylaşımın için teşekkürler 👍

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: concepciondelchile
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye