Onaylı Referans Ebru İle İlk Görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
12,677
Selamlar herkese.
Forumdan ilk görüşmeyi @EBRUSCRT ile yaptım. Kendisinin yaptığı indirim fırsatından yararlanarak geçtiğimiz Perşembe gecelik bir görüşme planladık. Kendisi yoğun olduğu için en azından bir hafta önce irtibata geçmekte fayda var.

Evinin konumu merkezi bir yerde. Rahatlıkla ulaşılabilir. Evi, havlular vs hep temizdi. Şansımdan ki o gün suyu gelmişti 😁

Kendisi çok sıcakkanlı ve iyi bir insan. her konuda tecrübeli zaten onu söylemeye hiç gerek yok. Yatakta kendinizi ona teslim edin.

Her şey için çok teşekkürler Ebru. Yeniden görüşmek üzere, sevgiler 😘

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Paylaşım için teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
20,687
Tanıtım Konusu Referansları
Selamlar herkese.
Forumdan ilk görüşmeyi @EBRUSCRT ile yaptım. Kendisinin yaptığı indirim fırsatından yararlanarak geçtiğimiz Perşembe gecelik bir görüşme planladık. Kendisi yoğun olduğu için en azından bir hafta önce irtibata geçmekte fayda var.

Evinin konumu merkezi bir yerde. Rahatlıkla ulaşılabilir. Evi, havlular vs hep temizdi. Şansımdan ki o gün suyu gelmişti 😁

Kendisi çok sıcakkanlı ve iyi bir insan. her konuda tecrübeli zaten onu söylemeye hiç gerek yok. Yatakta kendinizi ona teslim edin.

Her şey için çok teşekkürler Ebru. Yeniden görüşmek üzere, sevgiler 😘
4 senedir incall yapıyorum senin gibi ince ruhlu adam görmedim hersey icin teşekkür ederim cnmcim 😘 Kendine güzel bak görüşürüz 😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Mert_2023 ve Livai
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye