Günün en güzel haberi 😍DUYURU📣📣📣
Extra ücretli servisine CİM ekledim deep yapmayı seviyorum beyler deepCİM hayal edin😋😋
Hoşgeldin beybi tabiYenilik severiz😜😍😋 deneriz demi😍
Gırtlaktayken işte😆😆❤️Bu deepCIM konusu derin bir konu. Hayal edemedim, sınırlarımı aştı 🤣❤️❤️❤️
Kendim sıkıldım mı demekki yenilik şart 😆❤️Festival gibi hatunsun yahu, hep yenilik hep eğlence 🥳🥳
Bu haber için önce test ettim sonra onayladım☺️😆❤️Günün en güzel haberi 😍
Gırtlaktayken işte😆😆❤️
Kendim sıkıldım mı demekki yenilik şart 😆❤️
Orijinali neeeee🤣🤣Çocukken soylenen bir laf vardı aklıma o geldi 😅
Sıkıldıysan dön de totonu avuçla diye😅😅 Sansürledim biraz orjinali bu değildi, banlanırım sonra 🙄
Evet bu mevzu çok derin 🤣Anladım Buse hanımcım “derin konu” diye espri yapıyorum 🤣
Merak ettiğim bir insansınız ❤️
İzmir için özel durumum olmasa 😅
Evet bu mevzu çok derin 🤣
Umarım bir gün tanışmak kısmet olur belki ben bahar da İst bir sürpriz daha yaparım
Orijinali neeeee🤣🤣
çok etkileyiciDUYURU📣📣📣
Extra ücretli servisine CİM ekledim deep yapmayı seviyorum beyler deepCİM hayal edin😋😋
Malesef vermeden almak herşeyde gecerli olmamalı olamaz#EkstraDeğilStandartOlsun
İşte cesaret işte feraset işte fazilet işte fedakarlık işte mertlik işte adam gibi adamlık işte KaylaCIM.Gırtlaktayken işte😆😆❤️
DUYURU📣📣📣
Offf... çok heyecanlı olur kesinilkle... hele böyle güzel bir kadınlaDUYURU📣📣📣