Onaylı Referans Duygusallığa Yer Yok !

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
253
Merhaba arkadaşlar, @Alya Demirel ile 2 saatlik görüşme sonucunda düşüncelerim şu şekilde;

- Görüşme saatine uyma. 🔟 ✅

- Başka şeylerle ilgilenmeme. 🔟 ✅

- Temizlik (Ağız kokusu, ter kokusu, kıl tüy vb.) 8️⃣ ✅

- Güzellik. 6,5 dan 7️⃣ ✅

- Vücut. 7️⃣ ✅ (Ne beklediğinizle de alakalı)

- Seks. 🔟 ✅ (Buna 12 veresim geldi ama raconu bozmadım 😂)

- Oral. 8️⃣ ✅ (Potansiyel 10 ve üstü ama biraz daha vakit var gibi 😘)

- GFE. 8️⃣ ✅
- Nazlanma. 🔟 ✅ (Bu kriterde sizin ne kadar temiz olduğunuz önemli bir etken)

Görüşme Detayları

Alya ile görüşmemden bir gün öncesinde iletişime geçtim ama gece görüşme yapmadığından görüşemedik, bende sabah tekrar yazdım 😂.

NOT: İSTEDİĞİMİ ALMADAN BIRAKMAM. 😂

Ben seksi sert seviyorum, Alya bu açıdan iyiydi. Çünkü ben üstündeyken (ki bu konuda yeterince şiddetli olduğumu düşünüyorum 😂) acıyo hissi verip ağzı yüzü yamulmadı, o da benim kadar zevk alıyodu, yada böyle hissettirdi bilmiyorum. Önemli olan bana beni istemiyomuş gibi bir hissiyat vermemesiydi. Biliyosunuz sert ilişkide bazı kadınların yüz ifadesi o anın tadını çıkarttırmıyo insana. Alyanın yüz ifadesiyse bunun tam aksine sizi dahada yükseltiyo 👍🏻

Bu tarz görüşmelere asla hediyesiz gitmem (En azından gitmemeye çalışırım), bu sefer yetişemiyicek gibi olduğumdan elim boş gittim. Şuan gece 2 civarı ama içimde ki romantik bebeyi durduramadığımdan bişeyler hazırladım.

Bu da eğer kabul ederse minik prensesimize hediyemdir 🫶🏻.

IMG 7471

Benim için tek cümlede Alya;

Duygusallığa yer yok ! Yalnızca SEKS.

Durum
Sosyal Coin
282,746
Merhaba arkadaşlar, @Alya Demirel ile 2 saatlik görüşme sonucunda düşüncelerim şu şekilde;

- GFE. 8️⃣ ✅

Görüşme Detayları

Alya ile görüşmemden bir gün öncesinde iletişime geçtim ama gece görüşme yapmadığından görüşemedik, bende sabah tekrar yazdım 😂.

Ben seksi sert seviyorum, Alya bu açıdan iyiydi. Çünkü ben üstündeyken (ki bu konuda yeterince şiddetli olduğumu düşünüyorum 😂) acıyo hissi verip ağzı yüzü yamulmadı, o da benim kadar zevk alıyodu, yada böyle hissettirdi bilmiyorum. Önemli olan bana beni istemiyomuş gibi bir hissiyat vermemesiydi. Biliyosunuz sert ilişkide bazı kadınların yüz ifadesi o anın tadını çıkarttırmıyo insana. Alyanın yüz ifadesiyse bunun tam aksine sizi dahada yükseltiyo 👍🏻

Bu tarz görüşmelere asla hediyesiz gitmem (En azından gitmemeye çalışırım), bu sefer yetişemiyicek gibi olduğumdan elim boş gittim. Şuan gece 2 civarı ama içimde ki romantik bebeyi durduramadığımdan bişeyler hazırladım.

Ekli dosyayı görüntüle 20865

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,490
Tanıtım Konusu Referansları

- GFE. 8️⃣ ✅

Görüşme Detayları

canım öncelikle referans için teşekkür ederim. ben çok keyifli bir vakit geçirdim. bir sonraki görüşme için sabırsızlanıyorum ❤️‍🔥❤️‍🔥

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SevenAdam ve Deadpool

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547

- GFE. 8️⃣ ✅

Görüşme Detayları

Emeğine sağlık güzel kardeşim benim :)

Ama şu puan işi hoş değil bence yani sen kendi kafanda puanladıysan yaz ajandana telefonuna ama burada biz insanları ürün değerlendirir gibi değerlendirmek istemiyoruz hele ki kişiye özel bir hizmet olduğunu düşünürsek genele verilen bu puanlama bilgisi doğru olmayacaktır.

Diğer taraftan seni puanlasalar pembişler hoşuna gider mi ?

Hepimiz ne var puanlasın ne olacak deriz de bir daha düşünün derim kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayacak kadar empati sahibi olun lütfen...

Durum
Sosyal Coin
253
Emeğine sağlık güzel kardeşim benim :)

Ama şu puan işi hoş değil bence yani sen kendi kafanda puanladıysan yaz ajandana telefonuna ama burada biz insanları ürün değerlendirir gibi değerlendirmek istemiyoruz hele ki kişiye özel bir hizmet olduğunu düşünürsek genele verilen bu puanlama bilgisi doğru olmayacaktır.

Diğer taraftan seni puanlasalar pembişler hoşuna gider mi ?

Hepimiz ne var puanlasın ne olacak deriz de bir daha düşünün derim kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayacak kadar empati sahibi olun lütfen...
Sayın admin, öncelikle ilk cümle için teşekkür ederim.

Diğer konuya gelicek olursak bu referans olayı görüştüğümüz insanları değerlendirmek için değil mi ? Yoksa ben mi yanlış anladım ? Neye takıldınız tam olarak ? Bunu puan şeklinde yapmamla oralı kötü, ilgilenmesi iyi vesaire dememin ne farkı var ? Aradaki tek fark benim yaptığımda iyi kötü çok iyi gibi 3 seçenek değilde 10 farklı iyilik ve kötülük derecesi var. Biraz daha detaylı yani.

Görüştüğüm insanların beni değerlendirmesine gelicek olursak, burayıda anlamadım 🤔 ben foruma üye olan diğer hizmet alıcılara hizmet veren bir konumda değilim. Ben de insanlardan belli bir hizmeti verme karşılığında para alıyor olsam o insanlarda tabiki beni değerlendirmeliler ama takdir edersiniz ki durum bu değil. (ÖR. Restoran da yemek yiyen bir müşteriyi restoranın puanlaması gibi) yani pembişler beni ne konuda değerlendiricekler ? Ben onlara herhangi bişey vaad etmiyorum ki ? İyi bir seks, harika bir karizma, muhteşem kibarlık, ilgi vesaire gibi şeyleri ben vaad etmiyorum, bunlar bende var diyerek bir para da talep etmiyorum. Bu yüzden bunların varlığı veya yokluğuyla ilgili hakkımda bir değerlendirme de bulunmaları absürt değil mi ? Ki değerlendirme yapsalarda benim açımdan hiç bir sorun yok da bunlardan bahsetmeleri biraz absürt bi durum olur çünkü ben hizmet veren değil alan konumdayım.

Burda görüştüğüm bazı insanlarla yaşadığım kötü tecrübelerime dair herhangi bir referansım yok farkettiyseniz. çünkü görüştüğüm kişide insan sonuçta diye olanı biteni anlatıp kimseyi rencide etmiyorum. (ÖR. Comdomlu olmama rağmen kendisinden iltihap kaptığım ve bu yüzden 1 hafta antibiyotik kullanmak zorunda kaldığım bunun için eşime taş düşürüyorum gibi aptal saptal yalanlar söylemek zorunda kaldığım bir kişiyi yazmadım).

Son olarak şuan forumda bulunan bir çok insan, yeni üyeler veya yeni olmasada görüşmediği kişiyi merak eden eski üyeler benim yazdığım şekilde detaylı ve sade anlatımlı referanslardan zannediyorum ki fazlasıyla memnundur. Sizden ricam, bizlere karşı
empati sahibi olun lütfen...
Görüşmek istediğimiz kişiler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak en doğal hakkımız.

Sağlıcakla kalın 🤚🏻

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: JohnnieWalker
Durum
Sosyal Coin
42,982

- GFE. 8️⃣ ✅

Görüşme Detayları

Referans için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
32,898

- GFE. 8️⃣ ✅

Görüşme Detayları

Referans için teşekkürler

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Sayın admin, öncelikle ilk cümle için teşekkür ederim.

Diğer konuya gelicek olursak bu referans olayı görüştüğümüz insanları değerlendirmek için değil mi ? Yoksa ben mi yanlış anladım ?
Sen Yanlış anlamışsın. Değerlendirmek değil görüşmek isteyenlere fikir vermesi maksatlı.

Neye takıldınız tam olarak ? Bunu puan şeklinde yapmamla oralı kötü, ilgilenmesi iyi vesaire dememin ne farkı var ?
Sen çükünün dişlenmesini istersin ben istemem, sana yaptığı oralı bana yaptığında iyi mi kötü mü ? Fark çok açık değil mi ?
Sen kanaat önderi misin sana uyan herkese uysun ?

Aradaki tek fark benim yaptığımda iyi kötü çok iyi gibi 3 seçenek değilde 10 farklı iyilik ve kötülük derecesi var. Biraz daha detaylı yani.
:) Bu aldığınız hizmeti her yerde alabiliyor musunuz ? Kanun nezninde bir alışveriş satış kuralı kanunu var mı ? Yani bir mal yada ürün almadığınızın farkında değilmisiniz ?

Görüştüğüm insanların beni değerlendirmesine gelicek olursak, burayıda anlamadım 🤔 ben foruma üye olan diğer hizmet alıcılara hizmet veren bir konumda değilim.
:) Arkadaşım çok yanlış forumdasın sen :) Burada forumun verdiği hizmetler ile partnerlerin verdiği hizmetler senin kafanda iç içe girmiş partnerlerin verdiği hizmetler partnerleri forumun hizmetleri forumu bağlar, yani partneri forumun kurallarına göre değerlendirebilirsin onda da numaralandırmak hoş değil, partner de çıkıp yazsa evet görüştük ama leş gibiydi at gibi kokuyordu çükü küçüktü ? ? ? Yani senin aldığın hizmet de forumdan partnerin aldığı değil mi ?

Ben de insanlardan belli bir hizmeti verme karşılığında para alıyor olsam o insanlarda tabiki beni değerlendirmeliler ama takdir edersiniz ki durum bu değil. (ÖR. Restoran da yemek yiyen bir müşteriyi restoranın puanlaması gibi) yani pembişler beni ne konuda değerlendiricekler ? Ben onlara herhangi bişey vaad etmiyorum ki ? İyi bir seks, harika bir karizma, muhteşem kibarlık, ilgi vesaire gibi şeyleri ben vaad etmiyorum, bunlar bende var diyerek bir para da talep etmiyorum. Bu yüzden bunların varlığı veya yokluğuyla ilgili hakkımda bir değerlendirme de bulunmaları absürt değil mi ? Ki değerlendirme yapsalarda benim açımdan hiç bir sorun yok da bunlardan bahsetmeleri biraz absürt bi durum olur çünkü ben hizmet veren değil alan konumdayım.

Burda görüştüğüm bazı insanlarla yaşadığım kötü tecrübelerime dair herhangi bir referansım yok farkettiyseniz. çünkü görüştüğüm kişide insan sonuçta diye olanı biteni anlatıp kimseyi rencide etmiyorum. (ÖR. Comdomlu olmama rağmen kendisinden iltihap kaptığım ve bu yüzden 1 hafta antibiyotik kullanmak zorunda kaldığım bunun için eşime taş düşürüyorum gibi aptal saptal yalanlar söylemek zorunda kaldığım bir kişiyi yazmadım).
Hocam forum size ürün satmıyor biriyle bir sorun yaşadıysanız bunu gelip yazacaksınız, ne şartıyla İSPAT DELİL :) Şimdi bu söylediğiniz itham, ve iddiadır hepimiz için, çıkarıp koyarsınız randevulaşma yazışmanızı, hastalığınızı, partnerin kabul ettiğini, gerekeni yaparız da şimdi burada ben forumdan kötü şeyler yaşadım da yazmadım derseniz o da sizin sorununuz biz yazmayın demiyoruz ispatsiz delilsiz yazmayın diyoruz :)

Son olarak şuan forumda bulunan bir çok insan, yeni üyeler veya yeni olmasada görüşmediği kişiyi merak eden eski üyeler benim yazdığım şekilde detaylı ve sade anlatımlı referanslardan zannediyorum ki fazlasıyla memnundur. Sizden ricam, bizlere karşı
Kim onlar ?
Ben bu forumu kurarken dedim ki ! Burada EŞYA değerlendirir gibi bir İNSAN değerlendiremezsiniz.
O arkadaşlar ve siz sanırım bundan hoşlanıyorsunuz insan değerlendirmekten. O yüzden kusura bakmayın yanlış yerdesiniz.

Görüşmek istediğimiz kişiler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak en doğal hakkımız.

Sağlıcakla kalın 🤚🏻
O hakkı burada size sunduğum platformda benim kurallarım çerçevesinde yaparsanız bu forum hizmetini kullanmaya devam edersiniz.
Yani burası sandığınız o özgür bağımsız platformlardan maalesef değil, buranın kuralları ve şartları var, size uymuyorsa gidebilirsiniz, bize uymuyorsanız üyeliğinizi iptal ederiz.
Size hangisi uyuyorsa...
Kalmak istiyorsanız da dediğim gibi burayı BAŞKA PLATFORMLAR ile karıştırmayın. Bildiklerinizin geçerli olduğu değil kendi kuralları olan bir platformdasınız. O yüzden genelleme yapmayın lütfen !

Durum
Sosyal Coin
253
Sen Yanlış anlamışsın. Değerlendirmek değil görüşmek isteyenlere fikir vermesi maksatlı.

Sen çükünün dişlenmesini istersin ben istemem, sana yaptığı oralı bana yaptığında iyi mi kötü mü ? Fark çok açık değil mi ?
Sen kanaat önderi misin sana uyan herkese uysun ?

:) Bu aldığınız hizmeti her yerde alabiliyor musunuz ? Kanun nezninde bir alışveriş satış kuralı kanunu var mı ? Yani bir mal yada ürün almadığınızın farkında değilmisiniz ?

:) Arkadaşım çok yanlış forumdasın sen :) Burada forumun verdiği hizmetler ile partnerlerin verdiği hizmetler senin kafanda iç içe girmiş partnerlerin verdiği hizmetler partnerleri forumun hizmetleri forumu bağlar, yani partneri forumun kurallarına göre değerlendirebilirsin onda da numaralandırmak hoş değil, partner de çıkıp yazsa evet görüştük ama leş gibiydi at gibi kokuyordu çükü küçüktü ? ? ? Yani senin aldığın hizmet de forumdan partnerin aldığı değil mi ?

Hocam forum size ürün satmıyor biriyle bir sorun yaşadıysanız bunu gelip yazacaksınız, ne şartıyla İSPAT DELİL :) Şimdi bu söylediğiniz itham, ve iddiadır hepimiz için, çıkarıp koyarsınız randevulaşma yazışmanızı, hastalığınızı, partnerin kabul ettiğini, gerekeni yaparız da şimdi burada ben forumdan kötü şeyler yaşadım da yazmadım derseniz o da sizin sorununuz biz yazmayın demiyoruz ispatsiz delilsiz yazmayın diyoruz :)

Kim onlar ?
Ben bu forumu kurarken dedim ki ! Burada EŞYA değerlendirir gibi bir İNSAN değerlendiremezsiniz.
O arkadaşlar ve siz sanırım bundan hoşlanıyorsunuz insan değerlendirmekten. O yüzden kusura bakmayın yanlış yerdesiniz.

O hakkı burada size sunduğum platformda benim kurallarım çerçevesinde yaparsanız bu forum hizmetini kullanmaya devam edersiniz.
Yani burası sandığınız o özgür bağımsız platformlardan maalesef değil, buranın kuralları ve şartları var, size uymuyorsa gidebilirsiniz, bize uymuyorsanız üyeliğinizi iptal ederiz.
Size hangisi uyuyorsa...
Kalmak istiyorsanız da dediğim gibi burayı BAŞKA PLATFORMLAR ile karıştırmayın. Bildiklerinizin geçerli olduğu değil kendi kuralları olan bir platformdasınız. O yüzden genelleme yapmayın lütfen !
Söylediğim bi çok şeyi yanlış anlamış, bu yüzden bir çoğuna alakasız cevap vermişsiniz. Yazılabilecek çok fazla cevap var, ama benim bununla uğraşacak mecalim yok. Bi daha herhangi bir referans yazmam 🤚🏻

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Söylediğim bi çok şeyi yanlış anlamış,
Yanlış anlaşılmaya değil yanlış ifade şekline inanan biriyim ben ! Siz yanlış ifade ederseniz herkes yanlış anlar, doğru ifade etseydiniz denir ona :)

bu yüzden bir çoğuna alakasız cevap vermişsiniz.
Alakasız dediğin kısım ne arkadaşım, ben sana diyorum ki

BURASI HÜR BİR PLATFORM DEĞİL KURALLARI VAR VE SANA UYMUYOR SA BİZ SANA UYMAYIZ !

BURADA İNSAN DEĞERLENDİREMEZSİN !

Yazılabilecek çok fazla cevap var, ama benim bununla uğraşacak mecalim yok.
DOĞRU BEN ZAHMET EDİP MUAHTAP ALIP CEVAP VERİRSEM OLACAĞI BU :)

Bi daha herhangi bir referans yazmam 🤚🏻
GEREK TE KALMAYACAK YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN TAVRINIZDAN ZATEN SORUNLI SIKINTILI BİR TİP OLDUĞUNUZ BU FORUMA UYMADIĞINIZ ZATEN BELLİ DE MALUMUN İLAMI GEREKİYORDU.

YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN,

FORUMUN HİZMETLERİNİ
PARTNERLERİN HİZMETLERİNİ

MİGROS YADA RESTORAN GİBİ SAÇMA SAPAN ŞEYLER İLE ÖZDEŞLEŞTİRİP DOĞADAN ELEMENT UYDURMANIN MANASI YOK, FELSEFE YAPACAKSANIZ DA BUNUN YERİ REFERANSLAR DEĞİL FELSEFE BÖLÜMÜ.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Mertank06 ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
9,714
Yanlış anlaşılmaya değil yanlış ifade şekline inanan biriyim ben ! Siz yanlış ifade ederseniz herkes yanlış anlar, doğru ifade etseydiniz denir ona :)

Alakasız dediğin kısım ne arkadaşım, ben sana diyorum ki

BURASI HÜR BİR PLATFORM DEĞİL KURALLARI VAR VE SANA UYMUYOR SA BİZ SANA UYMAYIZ !

BURADA İNSAN DEĞERLENDİREMEZSİN !

DOĞRU BEN ZAHMET EDİP MUAHTAP ALIP CEVAP VERİRSEM OLACAĞI BU :)

GEREK TE KALMAYACAK YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN TAVRINIZDAN ZATEN SORUNLI SIKINTILI BİR TİP OLDUĞUNUZ BU FORUMA UYMADIĞINIZ ZATEN BELLİ DE MALUMUN İLAMI GEREKİYORDU.

YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN,

FORUMUN HİZMETLERİNİ
PARTNERLERİN HİZMETLERİNİ

MİGROS YADA RESTORAN GİBİ SAÇMA SAPAN ŞEYLER İLE ÖZDEŞLEŞTİRİP DOĞADAN ELEMENT UYDURMANIN MANASI YOK, FELSEFE YAPACAKSANIZ DA BUNUN YERİ REFERANSLAR DEĞİL FELSEFE BÖLÜMÜ.
Sabrına bir defa daha hayran kaldım
Dead...
Ben mi yanlış düşünüyorum bu referans beni inanılmaz rahatsız etti.
Çok tecrübeli forumdaslarda beğenmiş ama neyse ben sessiz kalayım tam fikrimi beyan etsem
@Alya Demirel hanımin konusuna da cevap veremeyecek birine de gereksiz meşguliyet vericem...
Bence eline sağlık usta,bu mesajda ki subnimal mesajları alıp arkadaşa gereken olmuş 👍👍

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye