Merhaba arkadaşlar, @Alya Demirel ile 2 saatlik görüşme sonucunda düşüncelerim şu şekilde;
- Görüşme saatine uyma. 🔟 ✅
- Başka şeylerle ilgilenmeme. 🔟 ✅
- Temizlik (Ağız kokusu, ter kokusu, kıl tüy vb.) 8️⃣ ✅
- Güzellik. 6,5 dan 7️⃣ ✅
- Vücut. 7️⃣ ✅ (Ne beklediğinizle de alakalı)
- Seks. 🔟 ✅ (Buna 12 veresim geldi ama raconu bozmadım 😂)
- Oral. 8️⃣ ✅ (Potansiyel 10 ve üstü ama biraz daha vakit var gibi 😘)
- GFE. 8️⃣ ✅
- Nazlanma. 🔟 ✅ (Bu kriterde sizin ne kadar temiz olduğunuz önemli bir etken)
Görüşme Detayları
Alya ile görüşmemden bir gün öncesinde iletişime geçtim ama gece görüşme yapmadığından görüşemedik, bende sabah tekrar yazdım 😂.
NOT: İSTEDİĞİMİ ALMADAN BIRAKMAM. 😂
Ben seksi sert seviyorum, Alya bu açıdan iyiydi. Çünkü ben üstündeyken (ki bu konuda yeterince şiddetli olduğumu düşünüyorum 😂) acıyo hissi verip ağzı yüzü yamulmadı, o da benim kadar zevk alıyodu, yada böyle hissettirdi bilmiyorum. Önemli olan bana beni istemiyomuş gibi bir hissiyat vermemesiydi. Biliyosunuz sert ilişkide bazı kadınların yüz ifadesi o anın tadını çıkarttırmıyo insana. Alyanın yüz ifadesiyse bunun tam aksine sizi dahada yükseltiyo 👍🏻
Bu tarz görüşmelere asla hediyesiz gitmem (En azından gitmemeye çalışırım), bu sefer yetişemiyicek gibi olduğumdan elim boş gittim. Şuan gece 2 civarı ama içimde ki romantik bebeyi durduramadığımdan bişeyler hazırladım.
Bu da eğer kabul ederse minik prensesimize hediyemdir 🫶🏻.
Benim için tek cümlede Alya;
Duygusallığa yer yok ! Yalnızca SEKS.
- Görüşme saatine uyma. 🔟 ✅
- Başka şeylerle ilgilenmeme. 🔟 ✅
- Temizlik (Ağız kokusu, ter kokusu, kıl tüy vb.) 8️⃣ ✅
- Güzellik. 6,5 dan 7️⃣ ✅
- Vücut. 7️⃣ ✅ (Ne beklediğinizle de alakalı)
- Seks. 🔟 ✅ (Buna 12 veresim geldi ama raconu bozmadım 😂)
- Oral. 8️⃣ ✅ (Potansiyel 10 ve üstü ama biraz daha vakit var gibi 😘)
- GFE. 8️⃣ ✅
- Nazlanma. 🔟 ✅ (Bu kriterde sizin ne kadar temiz olduğunuz önemli bir etken)
Görüşme Detayları
Alya ile görüşmemden bir gün öncesinde iletişime geçtim ama gece görüşme yapmadığından görüşemedik, bende sabah tekrar yazdım 😂.
NOT: İSTEDİĞİMİ ALMADAN BIRAKMAM. 😂
Ben seksi sert seviyorum, Alya bu açıdan iyiydi. Çünkü ben üstündeyken (ki bu konuda yeterince şiddetli olduğumu düşünüyorum 😂) acıyo hissi verip ağzı yüzü yamulmadı, o da benim kadar zevk alıyodu, yada böyle hissettirdi bilmiyorum. Önemli olan bana beni istemiyomuş gibi bir hissiyat vermemesiydi. Biliyosunuz sert ilişkide bazı kadınların yüz ifadesi o anın tadını çıkarttırmıyo insana. Alyanın yüz ifadesiyse bunun tam aksine sizi dahada yükseltiyo 👍🏻
Bu tarz görüşmelere asla hediyesiz gitmem (En azından gitmemeye çalışırım), bu sefer yetişemiyicek gibi olduğumdan elim boş gittim. Şuan gece 2 civarı ama içimde ki romantik bebeyi durduramadığımdan bişeyler hazırladım.
Bu da eğer kabul ederse minik prensesimize hediyemdir 🫶🏻.
Benim için tek cümlede Alya;
Duygusallığa yer yok ! Yalnızca SEKS.