Harika paylaşım, keşke biraz daha yakından çekmiş olsaydınız...😎💋Hadi bende bir omuzumu açıkta bıraktım sizin için 😎💋
Teşekkürler 🥰birdaha ki sefere daha yakından çekerim 😉😉🥰🥰Harika paylaşım, keşke biraz daha yakından çekmiş olsaydınız...
Çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰Güzel foto. 🔥
Gözlüğe gerek yok yorulmayın bence yakınlaştırın 🤭🤭😎😎🥰🥰🤣🤣🤣Yakın gozlugumu alıp bakıyorum hemen..
Paylaşım için teşekkürler...
Öpüyorum o güzel omuzlarından prenses😎💋Hadi bende bir omuzumu açıkta bıraktım sizin için 😎💋
Her yerin ayrı keşif bölgesi 🫠😎💋Hadi bende bir omuzumu açıkta bıraktım sizin için 😎💋
Beğenilmiycek yerin varmı çiçeğim. Omuzlarından öperim sonrası malum🤪🤪❤️❤️🤗🤗😘😘😎💋Hadi bende bir omuzumu açıkta bıraktım sizin için 😎💋
En sevdiğim emojilerden birisi 😎😎🥰🥰
her yerini çok beğeniyorum😎💋Hadi bende bir omuzumu açıkta bıraktım sizin için 😎💋
Harika paylaşım 😘🥰😎💋Hadi bende bir omuzumu açıkta bıraktım sizin için 😎💋
Yakinen gormek lazim😎💋Hadi bende bir omuzumu açıkta bıraktım sizin için 😎💋
Ben başka yerlerini beğeniyorummm🤣🤣😎💋Hadi bende bir omuzumu açıkta bıraktım sizin için 😎💋
Sadece omzunu demiyelim de ona eşsizsin sen her yerine ayrı bi kitap çıkarılır.Özellikle bir yerine roman yazılır da 👅👅🔥🔥😍🥰😘😘😎💋Hadi bende bir omuzumu açıkta bıraktım sizin için 😎💋
Onlarada sıra gelir 🥰🥰🤣🤣🤭🤭Omuzlar mi kim demiş diğer her noktana ayıp olur ama 😘😘😘😘
Tamam olur en sevdiğimm🥰🥰🥰Öpüyorum o güzel omuzlarından prenses
Daha keşif edilcek yerler çok bebişkom 🥰🥰🥰😎😎🤣🤣Her yerin ayrı keşif bölgesi 🫠
Canım sende her yerimi ölçüp duruyorsun 🤣🤣🤭🤭 ölçerek zaman kaybediyorsun 🤣🤣😎😎🤪🤪🥰🥰Şimdi buradaki ölçümde dudak boyu ölçülür. Saç bitimi ile el bileği arasındaki mesafeyi dudaklarımla ölçebilirim.
Yerim seni teşekkür ediyorum minik kuşum 🥰🥰 sen öyle diyorsan öyledir en iyisini sen bilirsin 🥰🥰🥰🤭🤭Beğenilmiycek yerin varmı çiçeğim. Omuzlarından öperim sonrası malum🤪🤪❤️❤️🤗🤗😘😘
Ben izmirliyim birşey olmaz 🤪🤪🤣🤣🥰🥰hasta olursam sen gelip iyi edersin beni 🥰🥰🥰Kız hasta olacaksın yapma mevsim geçişlerine dikkat et 😜😜
Teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋her yerini çok beğeniyorum
Çok teşekkür ederim bitanem beğendiğine sevindim 🥰🥰🥰Harika paylaşım 😘🥰
Vay be ederim tabi ne ka vitamin var hepsini karıştırıp seni canlı tutarım 😁😁Ben izmirliyim birşey olmaz 🤪🤪🤣🤣🥰🥰hasta olursam sen gelip iyi edersin beni 🥰🥰🥰
En ücra en tatlı yerleri çekinmeden😍😍😍😍😘😘😘😘Onlarada sıra gelir 🥰🥰🤣🤣🤭🤭