Durum çok aciiiiillll geeeeelllll👅👅👅🔥🔥🔥🔥
Ekli dosyayı görüntüle VID_931870423_135355_815.mp4
Ekli dosyayı görüntüle VID_931870423_135355_815.mp4
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durumun aciliyeti gereğince en hızlı şekilde ulaşabilmek lazım gelirken getirmem gerekenler varmı 😃☺️🎉. Kalp hızım şimdiden fırladı. Efsanevi bir güzellik in beni beklemesi ne hoş heyecan verici ☺️😃🧿Durum çok aciiiiillll geeeeelllll👅👅👅🔥🔥🔥🔥
Elbette var gelirken söylerim sana neler getirmen gerektiğini 😋😋😋😋😋😘😘Durumun aciliyeti gereğince en hızlı şekilde ulaşabilmek lazım gelirken getirmem gerekenler varmı 😃☺️🎉. Kalp hızım şimdiden fırladı. Efsanevi bir güzellik in beni beklemesi ne hoş heyecan verici ☺️😃🧿
Oooooffffff diyorummmmm 🤣🤣 yine bak seni gördüm çok kötü oldummmm😘😘😘 ne getireyimmm gelirken 🤣🤣 mesela komfeti olur mu🤣🤣🤣🤣🤣Durum çok aciiiiillll geeeeelllll👅👅👅🔥🔥🔥🔥
enfessDurum çok aciiiiillll geeeeelllll👅👅👅🔥🔥🔥🔥
Harikasın aşkısı 🥰😍🌹💋🔥🔥Durum çok aciiiiillll geeeeelllll👅👅👅🔥🔥🔥🔥
Neden olmasın 😋😘😘😘Bu yükselen ateşi beraber söndürmek lazım sanki
👅🤣🤣🤣🤣🤣 Tabiki de hayır çok kötü olmaz. Acısını hissettim sanki bir an hajahahaOooooffffff diyorummmmm 🤣🤣 yine bak seni gördüm çok kötü oldummmm😘😘😘 ne getireyimmm gelirken 🤣🤣 mesela komfeti olur mu🤣🤣🤣🤣🤣
Teşekkürler ♥️😘😘enfess
Teşekkürler ♥️Harikasın aşkısı 🥰😍🌹💋🔥🔥
Yaaaa şimdi buradan uçup gelesim varDurum çok aciiiiillll geeeeelllll👅👅👅🔥🔥🔥🔥
O yalniş yaptı ama biz doğrusunu yaparizzzz ben yaparımmm hatta🤣🤣🤣🤣🤣👅🤣🤣🤣🤣🤣 Tabiki de hayır çok kötü olmaz. Acısını hissettim sanki bir an hajahaha
Şarapla gelsem olur 🔥😈💣Durum çok aciiiiillll geeeeelllll👅👅👅🔥🔥🔥🔥
Hemen konum gönder 😁😁Durum çok aciiiiillll geeeeelllll👅👅👅🔥🔥🔥🔥
Hadi bakalım çık gel ☺️Yaaaa şimdi buradan uçup gelesim var
Thorr hahahahahahah sinsi yılan seni 😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥O yalniş yaptı ama biz doğrusunu yaparizzzz ben yaparımmm hatta🤣🤣🤣🤣🤣
İncall için zaman var üzgünüm 🤷☺️İncall olsa, hemen yetişeceğimm 🚒🚒🚒🚒
Yapma böyle şeyler bak herkes bekliyor,🤣🤣🤣🤣🤣 milleti ayaklandirma 😂🤣😂🤣😂Sanırım Elmiradan incall bekleyenler kulübü kurmalıyız 🤣🤣
Kesinlikle bayılırım ama kırmızı severim ♥️Şarapla gelsem olur 🔥😈💣
Başka aciliyetlere artık ,😂😂😂😂😂🙊🙊🙊Acilse hemencecik gelmek lazım
Hemen atıyorum 😂😂😂😂Hemen konum gönder 😁😁
♥️olur yazalım bakalım
Teşekkürler luis 😘😘😘😘😘Ortamın ışığı gayet iyi arkandan sarıp dudakların sahne alacağı o sıcak dakikaları hayal ediyorum da çok iyisin be hatun
Incall olsa kizin kapindan ayrılmayaçağimdaaaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣 bekliyoruzzzz işte🙊İncall için zaman var üzgünüm 🤷☺️
Meselaaaa beeeeen🤣🤣🤣Yapma böyle şeyler bak herkes bekliyor,🤣🤣🤣🤣🤣 milleti ayaklandirma 😂🤣😂🤣😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣bide bende aynı oluyormuş🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Thorr hahahahahahah sinsi yılan seni 😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥
Hadi ordaan yalancı 🤣🤣🤣🤣🤣 izin kullanacağın tarihi bekliyoruz hahabahahahahIncall olsa kizin kapindan ayrılmayaçağimdaaaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣 bekliyoruzzzz işte🙊
Bak. Bakk laflara bak hele 😂😂😂😂Meselaaaa beeeeen🤣🤣🤣
Kesinlikle minnosum geç olsunn güç olmasın dicem de güç te lazım sana. 🙊🙊🙊😋😘😘Güzel @Elmira seninle bir türlü konumu tutturamadık, yine geç kaldım 🤭🤭
Nerdesin güzelim alayım seni 😅Durum çok aciiiiillll geeeeelllll👅👅👅🔥🔥🔥🔥
Ekli dosyayı görüntüle 5864
Şu anda acil bir şey yok olursa haber veririm hayatım hahahahahaahNerdesin güzelim alayım seni 😅
Her zaman beklerim güzelimŞu anda acil bir şey yok olursa haber veririm hayatım hahahahahaah
Bakalım o zaman nerelerde olacaksın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Her zaman beklerim güzelim
Dene istersen 🙄 hahahahaBakalım o zaman nerelerde olacaksın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Diyoooossuuunnnnn 👅👅👅👅😋😋😋🔥🔥🔥🔥Dene istersen 🙄 hahahaha
Bu manzaraya karşı evet diyorum 🥵Diyoooossuuunnnnn 👅👅👅👅😋😋😋🔥🔥🔥🔥
Elmira bunu sevdi neden olmasın 😈😈😈👅👅👅👅👅👅👅👅👅🍷Bu manzaraya karşı evet diyorum 🥵
Ne duruyorsun o halde yavrum o kapalı ortam da 😅Elmira bunu sevdi neden olmasın 😈😈😈👅👅👅👅👅👅👅👅👅🍷
Şok şükür gücüm yerinde 🤭🤭Kesinlikle minnosum geç olsunn güç olmasın dicem de güç te lazım sana. 🙊🙊🙊😋😘😘
Dinleniyorum da ben senin libidoya ne olmuş böyle kuşum 🙊🙊🙊🙊🙊😋😋😘😋😘😘Ne duruyorsun o halde yavrum o kapalı ortam da 😅
Herraaldeeeehhhh 😂😂😘😘😘😘😘Şok şükür gücüm yerinde 🤭🤭
Spordan çıkınca tavan oluyor ya elime düşen yandı 🥵😂😂Dinleniyorum da ben senin libidoya ne olmuş böyle kuşum 🙊🙊🙊🙊🙊😋😋😘😋😘😘
Libidolari hemen bağlıyoruz 😂😂😂😂Spordan çıkınca tavan oluyor ya elime düşen yandı 🥵😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣 orası hiç belli olmazzzz canımmmmm🤪🤪🤪Hadi ordaan yalancı 🤣🤣🤣🤣🤣 izin kullanacağın tarihi bekliyoruz hahabahahahah
Niyeeeee yalan mı🤣🤣🤣🤣Bak. Bakk laflara bak hele 😂😂😂😂
Haklısın bebeğim 😘😘Niyeeeee yalan mı🤣🤣🤣🤣
Geldim sen yoksun 😊Durum çok aciiiiillll geeeeelllll👅👅👅🔥🔥🔥🔥
😘😘😘😘😘😘😘😈🔥Haklısın bebeğim 😘😘
Sencede değil mi 😈😈😈🔥🔥🔥👅👅Bayağı acilmis durum 😍😍
Buradayım Minnoşum 😘😘Geldim sen yoksun 😊
❤️❤️❤️👅🔥😘🥰😘🥰😘😘😘😘😘😘😘😈🔥
Isırrımmmmm seni🤣🤣🤣🤣🤣❤️❤️❤️👅🔥😘🥰😘🥰
Yaaaa şappşiiikkk yapma böyle şeyler ,🔥🔥🔥Isırrımmmmm seni🤣🤣🤣🤣🤣
Tamam yapmam🤣🤣🤣🤣🤣Yaaaa şappşiiikkk yapma böyle şeyler ,🔥🔥🔥
🤣😂🤣😂🤣😂Tamam yapmam🤣🤣🤣🤣🤣
😜😜😜😜😜🤣😂🤣😂🤣😂
😘😘😘😘😘
Teşekkürler sizlerde harikulade siniz her zaman ki gibi ❤️Harikuladesiniz teşekkürler
Eğer istersen görüşmemizde giyebilirim senin için 😘Kıyafet üzerinde çok güzel duruyor
Birlikte harikalar yaratabiliriz istersen 😘😘😘Tek kelime ile harikasın 😌😌
Hadi hadi yandan 😂😂😂😂😂Pişşttt incecik beline dolanayım gızzzz😂😂😂
😂😂😂😂 o ne gızzz öyleHadi hadi yandan 😂😂😂😂😂
Şarkı sözleriyle anlaşıyoruz ya 🤣🤣😂😂😂😂 o ne gızzz öyle
😂😂😂Ne fenasın yaaaŞarkı sözleriyle anlaşıyoruz ya 🤣🤣
Aşk olsun çiçeğim 🤣🤣🤣🤣😂😂😂Ne fenasın yaaa
Olsun Walla aşkta olsun meşkte olsun🤪😂😂😂Aşk olsun çiçeğim 🤣🤣🤣🤣
Olsun kuşum neden olmasın ☺️☺️☺️😘Olsun Walla aşkta olsun meşkte olsun🤪😂😂😂
acil deyince bakayım dedim ) Mart ayındaymış çok vakit geçmiş, inşallah zamanında müdahale eden olmuşturDurum çok aciiiiillll geeeeelllll👅👅👅🔥🔥🔥🔥
Güzel yorum du güldürdün beni 😂😂 hoşuma gitmedi değil ama 🙊😘acil deyince bakayım dedim ) Mart ayındaymış çok vakit geçmiş, inşallah zamanında müdahale eden olmuştur
Elmira hanım : ) )
müdahale edilmemesi ne mümkün : ))Güzel yorum du güldürdün beni 😂😂 hoşuma gitmedi değil ama 🙊😘
Hmmm 👅👅 güzeldi budamüdahale edilmemesi ne mümkün : ))
😘😘😘😘😘Olsun kuşum neden olmasın ☺️☺️☺️😘
❤️❤️