Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün Aden ile outcall görüşme gerçekleştirdik. Hanımefendinin güzelliği muazzam. Genç ve tatlı biri. Yüz güzelliği tatlı dili harika göğüsler ve kalça ile bugün harika bir gün geçirtti bana. Tekrar görüşmek dileğiyle.
Bugün Aden ile outcall görüşme gerçekleştirdik. Hanımefendinin güzelliği muazzam. Genç ve tatlı biri. Yüz güzelliği tatlı dili harika göğüsler ve kalça ile bugün harika bir gün geçirtti bana. Tekrar görüşmek dileğiyle.
Hocam öncelikle görüşmüş olmanıza mutlu oldum. Ben kendisine bir hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Sanırım kendisi bu aralar görüşme kabul etmiyor. Aden hanım ile yakın zamanda mı görüştünüz?
En az senin kadar benim için de harika birgündü balım tekrar tekrar görüşmek dileğiyle bebe herşey için çok teşekkür ederim iyi ki tanışmışız öpüyorum kocaman 😍🥰🥰😘😙😙😚😙